Jimmy Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 hehnrg mc3 poczekaj jeszcze z miesiac w tym tempie bedziesz mial na nowa sr,nrg itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Skuterek ma byc dwu osobowy, szybki, ładny tani w utrzymianiu. Noi z 90dyszek musi leciec:)(nieobraże się jak będzie więcej);):) Nie licz, że seryjna "50" pójdzie 90 km/h, nawet po odblokowaniu. Tyle (a nawet ciut więcej, jak się założy odpowiednie rolki, tylko że wtedy traci na przyspieszeniu i gorzej ciągnie pod górę) wyciąga mój Peugeot, ale jest po "lekkim" tuningu. ;) Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 A tobie Litrus zaraz ząbki ci policze! dawno po lesie w bagażniku nie jeździłeś!?Co myślisz, że jestes dorosły to jestes fajny? ta?to sie mylisz. A to do inny:Po 1: Nie jestem dorosly 16 lat bedziePo 2: Nie widziales mnie nigdy a jak bys mnie zobaczyl to ani slowa bys do mnie nie powiedzial gowniarzuPo 3: ZAbki to tobie moge powybijac kciukiem jeden po drogim..Po 4:Nie toleruje cfaniactwa ... szczegolnie na forum ...Po 5: Wczym mnie przewieziesz ? w bagazniku ? ciekawe w czym ? masz prawko ? czy brata zawolasz ? musze cie rozczarowac bo ja tez mam brata a on troche ludzi zna ... a tak wogole to jestes gowniarz i jeszcze pyszczysz !Na tym forum masz jeszcze gowno do powiedzenia !Ja nie jestem tu za dlugo ale napewno dluzej od Ciebie ...I koniec tego durnego offtopu Aha i jescze dodam ... nie zmyslaj tego ze chcesz panne wozic ... tylko napisz ze chcesz jakiegos kumpla przewiezc czy cos ... pewnie jeszcze Ci fajka nie urosla a kozaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 ty KRYSIU jak będziesz taka pyskata to cię poskładają ludzie z twojej okolicy... od paru dni na forum a tekstami rzuca... P.S. Specjalnie użyłem rodzaju żeńskiego. Efekt zamierzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Jeżeli zależy Ci na osiągach to Aerox będzie dobrym rozwiązaniem, odblokowany jedzie 80-90 km/h, w zależności od rolek.Z tym, że ... Aerox nie jest raczej dwuosobowy :eek: Jeżeli mają byc do przejadzki tam i z powrotem "for fun" to wystarczy, jeżeli nie to rozglądaj się np. za SRką Di-tech, bardzo fajna - jezdziłem na full seryjnym i 85 km/h jechała :cool: Litrus w każym temacie wrzucasz po słówku, robiąc OT a potem sie dziwisz, że ktoś sie na Ciebie denerwuje ... Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol0545 Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 żeby niebyło ze każda sroka swój ogon chwali to powiem tak Piaggio NRG ten nowszy i wiekszyYamaha aerox tylko ze ma małe siedzeniaSpeedfight Mam ten ostatni i moge ci go z czystym sumieniem polecic osiągi spoko (mój 80km/h bez tuningu)Jest ekonomiczny do 70km/h.Chodzi mi o spalanie.Jest duzy jazda w dwie osoby niestanowi problemu a i za 4 a nawet mniej kupisz dobrego.Piaggio jest chyba wiekszy od peugeota ale za to wydaje mi sie brzydszy.Ale co tu duzo mówic o aeroxie i speedfighterze mówi sie ze to najlepsze produkowane seryjnie skutery. Aerox raczej nienadaje sie do jazdy w dwie osoby więc zostaje speedfight... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi