na koło Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Ja proponuje Jawke skuter http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C2066447a reszta na ochraniacze i ubrania bo z takim sprzętem to nie przelewki. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JonekBP Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Ja proponuje Jawke skuter http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C2066447a reszta na ochraniacze i ubrania bo z takim sprzętem to nie przelewki. :buttrock: hahahaha dobre hehe ale motyw ;] :P A może SpeedFighta 1 lub 2 Peugeot'a :crossy: Albo SR'ke Aprilie To są moje typy :D Pozdro.;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Ja w tej cenie kupiłem aeroxa z 2003 roku w dobrym stanie, wersja Toyota Panasonic Racing :buttrock: Wiec co wy jej/jemu (IMHO nick Krysia jest mylący) doradzacie jakies simsony i jawki:D Pozdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JonekBP Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 za 1500zł złapałeś Aerox'a ? Jakośc mi się nieche wierzyć ale zawsze wszystko jest możliwe :) A za 1,5tysia może złapiesz Speedfighta 1:D OT: milosz krysia to chłopak heheh :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 To już chyba nieaktualne, bo nasza forumowa Krysia już chce ścigacza !Do 4000 zł ! :) :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Wystrzegaj sie chinoli!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 za 1500zł złapałeś Aerox'a ? Jakośc mi się nieche wierzyć ale zawsze wszystko jest możliwe :) A za 1,5tysia może złapiesz Speedfighta 1:D OT: milosz krysia to chłopak heheh :D Tak kupilem go od kumpla z roboty, a że irol to mu sie niechcialo ogloszenia wystawiać. A potrzebowal 400 euro to mu dałem :P Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obarzaneq Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Za tyle ile mowisz czyli 1500 tys=1 500 000 to to mozna kupic cale skuterowe allegro i przebierac:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 ehhh... juz was chcialem opierniczyc za bezsensowne pisanie w temacie, ktory dawno dawno temu powinien byc w koszu, ale jak doczytalem ze chce kupic do pojemnosci 50cm/6 to mi serce zmieklo...:P zdaje sie ze kolejny tematdo zeszmacenia?:buttrock: zobaczymy co Strzalek na to powie :biggrin: poza tym, krysia najpierw chcial kupic scigacza, a potem pizzowoza. pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 zobaczymy co Strzalek na to powie temat juz ma kilka miesiecy i jak narazie nicheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 zdaje sie ze kolejny tematdo zeszmacenia? Co ty ;] Bezemnie to możecie go najwyżej zaspamować :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Krysia oj oj :biggrin: zastanów się czego Ty chcesz :) Bo zmieniasz zdanie jak 11 letnia dziewczyna czytajająca Bravo Girl. Nom opcja szukaj i jest sporo. A do 1500 to skuterka takiego wiesz joł madafaka nie znajdziesz :) pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi