enduroguy Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 (edytowane) ja po prostu obserwuje co sie dzieje jak ktos kupi fure ponad swoje mozliwosci, a ze jestem kolezenski to dobrze koledze radze :) . maaaaaaaaaasa osob zmienilo jakies 300cm3 2t na mniejsze motocykle i sa wniebowzieci. pozatym mowie Ci - zadna to przyjemnosc jak objezdzaja Cie 2 razy slabsze motocykle :) . A do podjazdow, tak jak pisales, to wcale 60km nie potrzebne tylko technika - motocykle trialowe sa znaaaaaaaaacznie slabsze.I nigdy w zyciu nie radze Ci kupna DT'tki czy DR'ki jezeli masz kase na ktm bo wg. mnie to bylaby kompletna bzdura - to jest jak niebo a ziemia! A pytanie o to czy warto kupic dany motocykl na forum jest IMO bezsensu bo z foty to sie da conajwyzej "gowno" wywnioskowac, tymbardziej jak ktos zaklada nowy temat jeszcze przed kontakte ze sprzedajacym, nie wiedzac nawet czy motocykl ma papiery. pzdr Edytowane 8 Grudnia 2006 przez enduroguy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek s Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 (edytowane) A czemu na siłę chcesz uszczęśliwiac kolegę radami o które on nie prosi?Kolega już chyba dawno wyrósl z wieku przedszkolnego, i potrafi sam rozważyć co jest dla niego dobre, a co nie. Zresztą przy każdej okazji pojawia sie grupa osób, które nie pytane o to-od razu wyrokuja: to jest dla Ciebie dobre, a to nie, więc i kolega miał okazję xx razy przeczytać takie tematy, i zapewne ma świadomość tego co chce kupić, i jaki potencjał ma dany motocykl.Piszesz że temat jest bez sensu w/g Ciebie-jeśli tak, to nikt nie zmusza Cię do zabierania głosu.Jak dla mnie temat ma pewien sens-mozliwe że ktoś z nas mieszka niedaleko sprzedawcy, lub zna motocykl, czy rozmawiał już wcześniej ze sprzedawcą który np. plącze się w zeznaniach. Każda tego typu informacja jest cenna.Pzdr. Edytowane 9 Grudnia 2006 przez jarek s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grey_cinnamon Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 Witam, może ktoś zna to moto?:) Okolice Krakowa, Spytkowice:link Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 Kolega już chyba dawno wyrósl z wieku przedszkolnego, i potrafi sam rozważyć co jest dla niego dobre, a co nie.Gdyby ludzie zyli z takim zalozeniem to istnienie tego forum nie mialoby najmniejszego sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek s Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 (edytowane) No to jak czujesz się na siłach, i masz nieodpartą potrzebę to radź.Ja wolę czytać o temacie, i o konkretnym problemie kolegi.Sory za OT, ale musiałem. Edytowane 9 Grudnia 2006 przez jarek s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 9 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 jarek ma racje , dla mnie temat sie juz skonczyl i tak nie kupie ni slabszego jak 250 2t wiec wiem chyba na co stac moje umiejetnosci pozdrawiam a moze ktos zanalazl jaks ladna sztuke exc 250/300 za ladne pieniadze (moze byc zagranica , ale z sasiadami polski ) i chce sie podzielic ze mna ;D jak bedzie godna uwagi stawiam browarka ;D ( moze nawet cala zgrzewke , jesli uda sie go kupic ) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek s Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 A wchodzi w grę coś lepszego niż KTM? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 9 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 co to znaczy cos lepszego ja potrzebuje motorka ktorego bede mogl zarejestrowac , np. moze byc yz 250 (ale tylko z homologacja ) , najlepiej zeby moto nie przekraczalo 8 tys pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek s Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 co to znaczy cos lepszego...Looknij na mój podpis....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 9 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 a ile byc chcial ze te huske i jak mozesz to przybliz cos o niej i zapodaj fotki pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 A wchodzi w grę coś lepszego niż KTM? :icon_mrgreen:Niestety Yamaha nie ma w ofercie tego co go intersuje :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 9 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 (edytowane) a jest jakis odpowiednik suzuki rm 250 , tak jak jest np. yz426f i wr426f?? albo yz 250 jakis osdowiednik ale 2 t ?? strzalek a ile teraz kosztuje nowy exc 250/300 ?? rocznik moze byc 2006 lub 2007 bo widzialem ze na swoim bikepicsie miales nowego ktm exc 450 w pudelku jeszcze (lol) wiec moze masz jakies dojascie ;Dpozdro Edytowane 9 Grudnia 2006 przez czarczi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 a jest jakis odpowiednik suzuki rm 250 , tak jak jest np. yz426f i wr426f?? albo yz 250 jakis osdowiednik ale 2 t ?? strzalek a ile teraz kosztuje nowy exc 250/300 ?? rocznik moze byc 2006 lub 2007 bo widzialem ze na swoim bikepicsie miales nowego ktm exc 450 w pudelku jeszcze (lol) wiec moze masz jakies dojascie ;Dpozdro http://www.ktm.info/Z tych roczników co Cię interesuje to tylko KTM i Husqa robi ćwiary z homologacją, Japonia postawiła na 4T.Jedynie honde można kupić jako HMa CRE 250.Czasem trafiają sie też zarejstrowane sztuki. np ta http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M312365Na twoim miejscu poważnie bym się nad nią zastanawiał bo cena z Twojego przedziału i to yamaha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekJ Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 (edytowane) No niegłupia ta Yadzia. Sam się zastanawiam nad lżejszym moto, i rozglądam za 250 2T z możliwością rejestracji i światłami. Szkoda że tak daleko ode mnie, bo chętnie bym pojechał obejrzeć. Edytowane 9 Grudnia 2006 przez BartekJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek s Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 Bardzo inetresująca propozycja ta Yamaha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi