hary kapuchan Opublikowano 19 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 (edytowane) A mnie się mój podoba,choćby brał olej litrami :) http://patrz.pl?113326 no to Pawle pewnie się spotkamy, mieszkam w Piotrkowie - a sprzęta masz super :bigrazz: .jak tylko zrobię zdjątka, zamieszczę!!!pozdro witam mam vn 1500 z 1996 roku w tym sezonie zrobiłem 4,500 tys oleju dolałem 0,5 zero problemów z motorem.Pozdrawiam ucieszyłeś mój niespokojny (ostatnimi czasy) umysł !!! :biggrin: A sprzęta już wstępnie przetestowałem - chodzi jak marzenie.Nie uwierzycie, ale ku*wa, z garażu nie mogę wyjść (i z podziwu) ! :cool: Na prawdę, super moto !!! Uważaj bo dojdziesz do wniosku, ze takinp: Bandit 1200 tez jest brzydki jak kupa ale parametry silnika (hamulców i zawieszenia) to wynagradzają. I pewnego dnia obudzisz się z myślą, zeby porzucić jedyną słuszną linię motocykli ;) a powiem Ci Pompka, że już kiedyś miałem takowy pomysł :biggrin: - na całe szczęście moja małżonka stwierdziła, że to tak jakbym poszedł na dyskotekę – no i mnie wyleczyła :P !!! Niepozorna kobitka, a nieźle kombinuje … :evil: Edytowane 19 Grudnia 2006 przez hary kapuchan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł z Łodzi Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 Witaj...Hary,mamy blisko do siebie,więc...no problem...,dawaj foty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 a powiem Ci Pompka, że już kiedyś miałem takowy pomysł :banghead: - na całe szczęście moja małżonka stwierdziła, że to tak jakbym poszedł na dyskotekę – no i mnie wyleczyła :icon_biggrin: !!! Niepozorna kobitka, a nieźle kombinuje … :clap: Heh, a mi coraz częściej chodzi to po głowie. W zasadzie z chromów już się wyleczyłem, a kolejny motocykl pewnie będzie w wersji minimum chromu, dobre hamulce, zawieszenie i mocny silnik :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 20 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 Heh, a mi coraz częściej chodzi to po głowie. W zasadzie z chromów już się wyleczyłem, a kolejny motocykl pewnie będzie w wersji minimum chromu, dobre hamulce, zawieszenie i mocny silnik :icon_rolleyes: no i ch*j strzelił ideologię :icon_biggrin: !!!ale ok - masz rację, czesem troszkę nowoczesnej technologi dobrze robi :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 a kolejny motocykl pewnie będzie w wersji minimum chromuNight Rod??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 25 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Witaj...Hary,mamy blisko do siebie,więc...no problem...,dawaj foty:) dodałem na Cruiserowe / Chopperowe Fotki. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 Witam.Mam od lipca 2006 vn 800 z 1995 i chyba gdybym miał możliwość zamienił z chęcią na 1500.Choć 800 na polskie drogi to i tak chyba za dużo.Z pozdrowieniami z NIEDALEKIEGO Łasku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Janek Kalin, gadasz glupoty mowiac o tym 800. Co maja do tego polskie drogi? fakt, ze stan niektorych jest gorszy, ale nie wpadaj w przesade. Jest gdzie poodkrecac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz i vn 800 Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Witam.Mam od lipca 2006 vn 800 z 1995 i chyba gdybym miał możliwość zamienił z chęcią na 1500.Choć 800 na polskie drogi to i tak chyba za dużo.Z pozdrowieniami z NIEDALEKIEGO Łasku. Jak 800 za dużo to po co Ci 1500? :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Witam.Być może mam zbyt mało doświadczenia niż wy ale chodzi chyba o przyjemnośc z jazdy a nie kto szybciej .Dex jeżdzisz po Łodzi to chyba wiesz iz poza włókniarzy,rokicinską i klilkoma kawałami innych ulic to tak za bardzo nie ma gdzie w miare bezpiecznie jeżdzić chyba że należysz do masochistów i trzęsawka przy większych prędkościach sprawia Tobie Dex przyjemność A co do większej pojemnośći to za tym idzie i waga a im trochę cięższy tym trochę mocniej trzyma się drogi. Być może się mylę gdyż z moto dwukołowym mam mniejsze doświadczenie niż z czterokołowym.Jeżeli jest inaczej to wybaczcie i nie krzyccie na mnie.Pozdro może się kiedyś zobaczymy na realu.Na ra..............???/ :wink: :crossy: :wink: :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł z Łodzi Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Witam.Moc ma duże znaczenie,jak dla mnie :cool: np .Jadąc w miescie w korku jak przed tąbą jedzie tir, trabant,maluch i dwóch rowerzystów.J niekiedy na trasie szczególnie w górach jak jedziesz z ''plecaczkiem'' i pełnymi sakwami. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Janek Kalin,masz racje. W Lodzi to odkrecanie nie ma wiekszego sensu, same dziury. No ale ja mialem na mysli autobany i inne powiedzmy - ekspresowki :cool:Pawel, 800-setka tez niezle wymiata wiec spoko:) Mozna nie jednego draga 1100 czy inny wiekszy pojemnosciowo motont objechac :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 podsumowujac temat, to nigdy nie zrozumie czemu sie zamieniles :smile: ale jak to mowil grucha w chlopaki nie placza: Ty nigdy nie zrozumiesz historii tego sfeterka :cool: Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 23 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 podsumowujac temat, to nigdy nie zrozumie czemu sie zamieniles ;) ale jak to mowil grucha w chlopaki nie placza: Ty nigdy nie zrozumiesz historii tego sfeterka :lapad: AMEN... :icon_mrgreen: do zobaczenia na trasie ... :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 NO to do zobaczonaka na trasce.A może wybieracie się w kwietniu do Częstochowy na rozpoczęcie sezoniku moto to brykniemy w grupce kawek Pozdrowienia Janusz. :) :lalag: :lalag: :buttrock: :buttrock: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi