Jimmy Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 przynajmiej za mojej kadencji nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 11 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2006 (edytowane) dobra dajcie mu pomarzyc ja tez tak kiedys marzylem ale doszedlem do wniosku ze to jest bezsens i taniej by wyszlo kupic mz 150:] wiec jak wyliczy to wszystko to mu sie odechce;] Edytowane 11 Grudnia 2006 przez pikus91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 (edytowane) przynajmiej za mojej kadencji nie Andrzej chyba olał już motocykle w ogole ;) A ten Simson, pozatym ze moze efektowny, wcale nie był jakimś wielikm wow. Przy hamowaniu urwało mu ośke w kole. Edytowane 12 Grudnia 2006 przez Greedo Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzia Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 :) Brawo dla chłopaka który chce przerabiać motocykl! Trzeba troche przespawać uchwyty na silnik i przerobić troche elektryke, nic trudnego tak ze 2-3 dni roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 :) Brawo dla chłopaka który chce przerabiać motocykl! Trzeba troche przespawać uchwyty na silnik i przerobić troche elektryke, nic trudnego tak ze 2-3 dni roboty Tak.. to sie z początku tak wydaje, a później to to nie podpasuje, to jeszcze drugietrzeba bedzie przerobic itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Przy hamowaniu urwało mu ośke w kole.hehno ale mi sie i tak podobal, a wie moze ktos czy on go sprzedal?jak tak to za ile?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 (edytowane) Jeśli wstawi solidne mocowania silnika i wstawi pałąki wzmacniające rame od simsona enduro to nic mu sie stanie. Mówicie tak jakby MZ miała minimum 100 koni ... Do lasu w sam raz :eek: Edytowane 12 Grudnia 2006 przez Z3US Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^lunatyk^ Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 i tak potem sprzeda jakiemus cieciowi za 3x tyle zaladowalem na video.google:http://video.google.pl/videoplay?docid=-8130075948954650881i co wy na to? http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...517&hl=chartmanjak szukales?? Jakby mi tak łepek świrował koło samochodu ... to by złapał nawaet z 150 na tym wynalazku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 Ostatnio aktywny 17 Sty 2005 - 20:37 to z profilu CHARTMANA moim zdaniem bezsens... szczerze mówiąc to wyda na to kasy o wiele więcej niż na dt jak by sprzedał simla. Bo niby się zacznie tanio a późnije się okaże że trzeba to tamto i owamto... więc koszty wyjdą z pewnością nie małe jeśli to ma być dobre i estetyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Punkbuster Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 a jesli chodzi o silnik mz-tki bo o tym tu mowa chciałbym sie dowiedziec ile ten silnik ma KM. po prostu nie chce zasmiecac forum nowym tematem POZDRO. a jesli chodzi o silnik mz-tki bo o tym tu mowa chciałbym sie dowiedziec ile ten silnik ma KM. po prostu nie chce zasmiecac forum nowym tematem POZDRO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek91 Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 a jesli chodzi o silnik mz-tki bo o tym tu mowa chciałbym sie dowiedziec ile ten silnik ma KM. po prostu nie chce zasmiecac forum nowym tematem POZDRO. 12 KM pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 mialem ten silnik w gokarcie, to jak z 5-ruszalem to ryl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafRaf Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 Kiedyś na niemieckich stronach znalazłem silnik do simsona o pojemności 125 lub 150. Te same wymiary. Rama Simsona jest na tyle sztywna, że utrzyma te ze 12KM. Przednie zawieszenie już nie, o hamulcach nawet nie wspominam (bez modyfikacji się nie obejdzie).Mam jeszcze Simsona S70 z lekkim tunningiem mechanicznym. Fajna zabawka dla syna teraz. POLECAM zamiast kombinować z silnikem od MZ wsadzić cylinder niemiecki 70ccm, kosz sprzęgłowy, gaźnik BING i już masz dwa razy więcej frajdy z jazdy!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi