krzycho Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 Witajcie Po wypadku w trakcie którego została słupkiem uderzona klamka hamulca któa o dziwo nie pękła zaczeła źle działać popmka. A mianowicie jak naciskam za pierwszym razem wpada do końca i musze nacisnąć jeszcze raz żeby zacisneła klocki. Od tej pory jak ją bede naciskał to bedzie OK. Ale wystarczy że minutke poczekam i znów pierwsze nacisniecie jest puste. Płyn nigdzie nie ucieka i podejrzewam że został uszkodzony uszczelniacz tłoczka. Może macie namiary na jakiś sklep w mazowieckim gdzie można to dostać ? Pozdrawiam Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WSR Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 zamiast bawić się w regeneracje lepiej poszukaj dobrej używki, hamulce to hamulce pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 5 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 ale to nie regeneracja - uszczelniacze czasami padają i sie je wymienia. Ja szukam miejsca gdzie moe to kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 ale to nie regeneracja - uszczelniacze czasami padają i sie je wymienia. Ja szukam miejsca gdzie moe to kupić U Marcina w Milanówku, na Królewskiej 49 (022 724 79 01). Naprawisz albo dokupisz brakującą część Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardan Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 Witajcie Po wypadku w trakcie którego została słupkiem uderzona klamka hamulca któa o dziwo nie pękła zaczeła źle działać popmka. A mianowicie jak naciskam za pierwszym razem wpada do końca i musze nacisnąć jeszcze raz żeby zacisneła klocki. Od tej pory jak ją bede naciskał to bedzie OK. Ale wystarczy że minutke poczekam i znów pierwsze nacisniecie jest puste. Płyn nigdzie nie ucieka i podejrzewam że został uszkodzony uszczelniacz tłoczka. Może macie namiary na jakiś sklep w mazowieckim gdzie można to dostać ? Pozdrawiam KrzysiekCoś mi się wydaje że po prostu się wygięła skok zrobił się mniejszy i nie wydala. Obejrzyj ją dobrze :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 5 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 Coś mi się wydaje że po prostu się wygięła skok zrobił się mniejszy i nie wydala. Obejrzyj ją dobrze :D oj napewno nie bo za drugim pociągnięciem zaczyna normalnie hamować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 generalnie jest to typowy objaw zapowietrzonego hamulca może w czasie gleby łapnęła gdzieś powietrza ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 6 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 dziś będe odpowietrzał i sie okaże co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 12 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 już doszedłem co było - pompa była OK ale podczas wypadku zgieła sie lekko tarcza hamulcowa i tak głeboko wciskała tłoczki że jeden ruch klamka nie wystarczył żeby docisnąć klocki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 już doszedłem co było - pompa była OK ale podczas wypadku zgieła sie lekko tarcza hamulcowa i tak głeboko wciskała tłoczki że jeden ruch klamka nie wystarczył żeby docisnąć klocki. Tylko lepiej nie prostuj tej tarczy.... Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi