Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Ja mam do sprzedania nowy z metkami buzer NO FEAR Stratos, cena w sklepie jakies 500-600zł, dokładnie taki jak w linku:

http://www.canellamoto.it/No_Fear_stratos_giallo.jpg

oddam go za 250zł, mam też nowy pas nerkowy NO FEAR Odyssey, razem z buzerem za 350zł.

A co do rozmiarów to jest jeden rozmiar dla dorosłych, ale ma duże możliwosci regulacji wiec mozna bez problemów dopasować pod siebie.

A co do jakosci tego no fear nie ma co dużo opowiadać, jest zajebisty, jak jakis forumowicz go ma to myśle ze potwierdzi.

Pozdro

Ten Acerbis jest kiepski,model bobmer,kup najlepiej UFO np SHOCK WAVE.

popieram Pomyka, sam na wakacje miełam dylemata jaki nabyć buzer... wachałem sie pomiedzy tym Fly, Acerbisem o którym tutaj wspomniano, Polisportem no i właśnie tym Ufo. Po przymierzeniu jakoś fajnie mi siadł ten ufo a i cena była wtedy jak dla mnie znośna niecałe 300 zł (czy dałem dużo czy mało to inna sprawa, teraz nawet na allegro jest po 250 zł...) Poza wmiare wygondnym ułożeniem, przydpadły mi do gustu alumniowe śruby na przedniej jak i tylnej cześci tegoż buzera :icon_razz: Także wydaje mi sie że za cene podana przez autora to byłby dobry wybór. :flesje: :icon_biggrin:

Edytowane przez PavloS

Ja mam pdodbny buzer do tego na satce, jak jezdze w nim czuje sie bardzo komfortowo i bezpiecznie jest przedewszystkim wygodny i bezpieczny. zaliczylem nie jedna glebe i naprawde uratowal poniewaz posiada ochraniacze na łokcie i najwyzej ten ochraniacz peknie albo sie porysuje ja upadlem lokciem na kamien dosc mocno i jedynie sie troche porysowal ten plastik a prawdopodobnie moglem zlamac reke i co jest jeszcze dobre bo posiada on rowniez ochraniacz na czesc przed nadgarstkiem co zupelnie nie przeszkadza w prowadzeniu moto. Siatka jest przewiewna i pozwala swobodnie oddychac wiec nie pocimy sie. Naprawde polecam ten buzer.

Pozdro :bigrazz:

Ja mam pdodbny buzer do tego na satce, jak jezdze w nim czuje sie bardzo komfortowo i bezpiecznie jest przedewszystkim wygodny i bezpieczny. zaliczylem nie jedna glebe i naprawde uratowal poniewaz posiada ochraniacze na łokcie i najwyzej ten ochraniacz peknie albo sie porysuje ja upadlem lokciem na kamien dosc mocno i jedynie sie troche porysowal ten plastik a prawdopodobnie moglem zlamac reke i co jest jeszcze dobre bo posiada on rowniez ochraniacz na czesc przed nadgarstkiem co zupelnie nie przeszkadza w prowadzeniu moto. Siatka jest przewiewna i pozwala swobodnie oddychac wiec nie pocimy sie. Naprawde polecam ten buzer.

Pozdro :icon_exclaim:

Ja odnosze inne wrażenie do buzerów siatkowych. Fakt jest faktem, że chronią dobrze, ale jest w strasznie goraco. W upały 30*C poprostu nie dało sie wytrzymac, nie mówie tu o postoju, bo to był już hardcore :icon_twisted: Co do wygodności to jest ok czuć go troche, ale nie wiem jak ze zwykłymi buzerami bo nie miałem okazji nosić