>DANIEL< Opublikowano 1 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 A własnie jak z rozmiarami, to są jakieś uniwersalne czy jak?? Bo nie wiem jaki wybrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 Ja mam do sprzedania nowy z metkami buzer NO FEAR Stratos, cena w sklepie jakies 500-600zł, dokładnie taki jak w linku:http://www.canellamoto.it/No_Fear_stratos_giallo.jpgoddam go za 250zł, mam też nowy pas nerkowy NO FEAR Odyssey, razem z buzerem za 350zł.A co do rozmiarów to jest jeden rozmiar dla dorosłych, ale ma duże możliwosci regulacji wiec mozna bez problemów dopasować pod siebie.A co do jakosci tego no fear nie ma co dużo opowiadać, jest zajebisty, jak jakis forumowicz go ma to myśle ze potwierdzi.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek14 Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 Ten Acerbis jest kiepski,model bobmer,kup najlepiej UFO np SHOCK WAVE.Czemu Acerbis to kiepski model?Koleś ciałem przywalił w drzewo w Bomberze i nic mu, ani zbroji sie nie stało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PavloS Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 (edytowane) Ten Acerbis jest kiepski,model bobmer,kup najlepiej UFO np SHOCK WAVE. popieram Pomyka, sam na wakacje miełam dylemata jaki nabyć buzer... wachałem sie pomiedzy tym Fly, Acerbisem o którym tutaj wspomniano, Polisportem no i właśnie tym Ufo. Po przymierzeniu jakoś fajnie mi siadł ten ufo a i cena była wtedy jak dla mnie znośna niecałe 300 zł (czy dałem dużo czy mało to inna sprawa, teraz nawet na allegro jest po 250 zł...) Poza wmiare wygondnym ułożeniem, przydpadły mi do gustu alumniowe śruby na przedniej jak i tylnej cześci tegoż buzera :icon_razz: Także wydaje mi sie że za cene podana przez autora to byłby dobry wybór. :flesje: :icon_biggrin: Edytowane 2 Grudnia 2006 przez PavloS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obell Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 Witam.. wiem ze to laickie pytanie ale prosze o wyrozumialosc . Jaka dokladnie funkcje pelni pas nerkowy? Czy jak bede jezdzil w buzerze bez pasa nerkowego to cos sie stanie ??? z gory dzieki za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 Fly i polisport w pierwszym poscie to to samo i sinsalo ma cos takiego samego. Roznica naklejek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obell Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 Włacze sie jeszcze do temau http://www.allegro.pl/item144637392_orygin...omocja_20_.html czy jezeli mam 170cm wzrostu to mieszcze sie w tym rozmiarze dla doroslych ??? z gory thx za odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 Włacze sie jeszcze do temau http://www.allegro.pl/item144637392_orygin...omocja_20_.html czy jezeli mam 170cm wzrostu to mieszcze sie w tym rozmiarze dla doroslych ???z gory thx za odpOczywiście :icon_razz: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 mialem do czynienia z buzerem acerbisa, model bomberwydal mi sie strasznie cienki i maly rozmiarowoosobiscie nie czulbym sie w nim komfortowo i bezpiecznieja dalem 2 lata temu za uzywke 250 (buzer diadora + nalokietniki ufo gratis) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mkorwas Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 Fly jest dobry ale acerbis tez nie odstaje zbytnio :D Polecam obydwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 http://moto.allegro.pl/item144335469_progr...ace_silver.htmla coś takiego??http://moto.allegro.pl/item144632112_buzer..._249_pln_m.htmlMówicie o tych na siatce??Jak one się sprawują?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 rowniez mnie ciekawi opinia wlascicieli zbroi na siatce...mial ktos jakas konkretna glebe z takimi ochraniaczami?ja do swojego buzera mam zaufanie bo juz raz mnie uratowal przy dosc powaznej glebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 3 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 Ja wiem już jedno, biore ten buzer No Fear od kwasa, a mysle ze temat moze byc głównym tematem o Buzerach pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MotoPatryk Opublikowano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 http://moto.allegro.pl/item144335469_progr...ace_silver.htmla coś takiego??http://moto.allegro.pl/item144632112_buzer..._249_pln_m.htmlMówicie o tych na siatce??Jak one się sprawują?? Ja mam pdodbny buzer do tego na satce, jak jezdze w nim czuje sie bardzo komfortowo i bezpiecznie jest przedewszystkim wygodny i bezpieczny. zaliczylem nie jedna glebe i naprawde uratowal poniewaz posiada ochraniacze na łokcie i najwyzej ten ochraniacz peknie albo sie porysuje ja upadlem lokciem na kamien dosc mocno i jedynie sie troche porysowal ten plastik a prawdopodobnie moglem zlamac reke i co jest jeszcze dobre bo posiada on rowniez ochraniacz na czesc przed nadgarstkiem co zupelnie nie przeszkadza w prowadzeniu moto. Siatka jest przewiewna i pozwala swobodnie oddychac wiec nie pocimy sie. Naprawde polecam ten buzer. Pozdro :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 4 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 Ja mam pdodbny buzer do tego na satce, jak jezdze w nim czuje sie bardzo komfortowo i bezpiecznie jest przedewszystkim wygodny i bezpieczny. zaliczylem nie jedna glebe i naprawde uratowal poniewaz posiada ochraniacze na łokcie i najwyzej ten ochraniacz peknie albo sie porysuje ja upadlem lokciem na kamien dosc mocno i jedynie sie troche porysowal ten plastik a prawdopodobnie moglem zlamac reke i co jest jeszcze dobre bo posiada on rowniez ochraniacz na czesc przed nadgarstkiem co zupelnie nie przeszkadza w prowadzeniu moto. Siatka jest przewiewna i pozwala swobodnie oddychac wiec nie pocimy sie. Naprawde polecam ten buzer. Pozdro :icon_exclaim: Ja odnosze inne wrażenie do buzerów siatkowych. Fakt jest faktem, że chronią dobrze, ale jest w strasznie goraco. W upały 30*C poprostu nie dało sie wytrzymac, nie mówie tu o postoju, bo to był już hardcore :icon_twisted: Co do wygodności to jest ok czuć go troche, ale nie wiem jak ze zwykłymi buzerami bo nie miałem okazji nosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi