Domel Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 masz może kolego jakieś informacje na temat danlopa racer GP , byłbym bardzo wdzięczny i z góry dziekiCzy testy są obiektywne to nie wiem ale zobacz w Empiku bo w nowym "Motorradzie" jest test opon torowych min. jest ten Dunlop(najlepiej wypadło Pirelli). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 "Michelin Pilot RoadZachowanie na suchej nawierzchni , na zakretach 94 punktow , zajete miejsce 5Na mokrej nawierzchni, 74 punktow , zajete miejsce "Mogę spać spokojnie ;) Pozdrawiam :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 1 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 Czy testy są obiektywne to nie wiem ale zobacz w Empiku bo w nowym "Motorradzie" jest test opon torowych min. jest ten Dunlop(najlepiej wypadło Pirelli). Dzisiaj przegladalem ale zwyciezca testu zostal Metzeler M 3 pozdrawiam Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skoal Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 Fat dziwi mnie Twoja postawa... na samym poczatku jestes na "nie"... piszesz, ze Ks-rider sie nudzi, a za jakas chwile bierzesz w tym temacie najwiekszy udzial... ale ok wracajac do tematu...czyli tak podsumowujac... Test nie jest obiektywny?Wiec krora firme nalezy wybrac dokonujac zakupu opon...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrusgsx Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgodnie z teorią spiskową pewnie te które zajęły ostatnie miejsce :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweel Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 należy kupić Pirelli Diablo Strada !!!!!polecam....lub bardziej sportowe Corsa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanshin Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 Dzięki za test przyda się bo szukam opony na przód...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapa Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 też nie kieruję się testami....bo to wszystko wielka ściema ,jeżdzę turystycznie na Maxxiss Promaxx i jestem tak samo zadowolony jak kolega który ma Pirelli jakieś tam za 2x wiecej kasy niż moje.może ma to znaczenie na torze ale tak do normalnego jezdzenia chyba nie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Murdoc Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 ja jestem w trakcie szukania opony na tył i jakakolwiek podpowiedź przyda mi się bardzo. Jeżeli ktoś ma wątpliwości dotyczące testu owego to może niech zada pytanie konstruktywne by to wyjaśnić bo tez nie łapię postawy niektórych a 'motoru' nie czytam bo czasu nie mam na to. Jak byłem młodszy to miałem na to czas :> pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pędziwiatr Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 według zeszłorocznych testów MICHELIN PILOT ROAD 2 , akurat takowe posiadam, w dwóch maszynkach, i w obydwóch spisują się rewelacyjnie. tylko zakup jest drogi (przynajmniej dla mnie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Murdoc Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Fajnie by było by także inni powiedzieli coś na temat opon których używają i wydali jakiś pogląd o nich np. stosunek ceny/do jakości/do szybkości zużycia/do trzymania się drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Fajnie by było by także inni powiedzieli coś na temat opon których używają i wydali jakiś pogląd o nich np. stosunek ceny/do jakości/do szybkości zużycia/do trzymania się drogi Murdoc, jesteś leniwy. na forum jest mnóstwo informacji o oponach, włącznie z testami, informacjami na czym kto jeździ. opinie pochodzą zarówno z testów (ten nie jest jedyny), jak również sporo jest takich napisanych przez użytkowników - włącznie z tym gdzie i za ile można kupićna początek proponuję wyniki takiego wyszukiwania. wiem, nie każdy temat zawiera odpowiedź na twoje pytanie. ale, wybacz, postaraj się trochę znaleźć porady - poganianie innych forumowiczów wobec twojego braku aktywności jest nie na miejscujsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Murdoc Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 (edytowane) Jestem leniwy, a owszem ale jak dawno temu znalazłem tutaj wiele linków dotyczących opon i ich wymiany to potem jakiś czas potem system musiałem po jakimś czasie przeinstalować i to co miałem dodane do zakładek po prostu zgubiłem :< - na razie zbieram siły by się przez te posty o oponach znowu przebić i znaleźć to co wtedy miałem - ale podkreślam ze zbieram P.S. nie dało by się tych testów podkleić jakoś ?? Edytowane 21 Stycznia 2008 przez Murdoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Murdoc, to co jeszua Ci "wyszukał" bym zostawił. Masa śmiecia jest na tym forum. Szybciej i więcej o opononach znajdziesz na google, precyzyjniejsza wyszukiwarka :]Ja sobie np wpisuję: continental road attack i mam:http://www.canyonchasers.net/reviews/acces...road-attack.phpWięcej info niż na forum. Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Murdoc Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Murdoc, to co jeszua Ci "wyszukał" bym zostawił. Masa śmiecia jest na tym forum. Szybciej i więcej o opononach znajdziesz na google, precyzyjniejsza wyszukiwarka :]Ja sobie np wpisuję: continental road attack i mam:http://www.canyonchasers.net/reviews/acces...road-attack.phpWięcej info niż na forum. chyba tak i zrobię z oponami , to znaczy skorzystam z google ale i tak będę musiał forum oponowe przekopać bo gdzieś sie ludzie ogłaszali w wawie z wymianami opon na miejscu co by mi zaoszczędziło jazdy z oponą na ramieniu :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi