Stifler Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 (edytowane) Jeśli ktoś cos wie to niech pisze.. Przed chwilą na ulicy poznańskiej w Ostrowie Wielkopolskim kierowca białej lanci wymusił pierwszeństwo motocykliście.. Moto uderzyło w bok auta.. Moto nie ma przodu... plastiki i szkło w obrebie paru metrów .. Lezy szaro czarny kask sharka.. Motocyklista w szpitalu.. Nic wiecej nie wiem.. nie moge podejsc za blisko wiec nie wiem co to za moto a policjanci tez nie wiedzą... mam juz zdjęcie... Moto Z tego co widze to CBR f4 rejestracja PZ1060 Edytowane 30 Listopada 2006 przez Stifler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redline Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 Jak można wyjeżdżać na droge z tylną oponą w takim stanie.Wiem coś o tym bo sam tak jeździłem kilka tygodni i była to najgłupsza rzecz jaką ostatnio zrobiłem. Zero przyczepnosci na sliskiej nawierzchni. Moto nie wygląda tragicznie wiec mam nadzieje że jego kierowca również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 Ja caly sezon jezdzilem doslownie na lysych gumach. Przyczepnosc dobra, jedynie na mokrej drodze kiepska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 1 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 Jak można wyjeżdżać na droge z tylną oponą w takim stanie.Wiem coś o tym bo sam tak jeździłem kilka tygodni i była to najgłupsza rzecz jaką ostatnio zrobiłem. Zero przyczepnosci na sliskiej nawierzchni. Moto nie wygląda tragicznie wiec mam nadzieje że jego kierowca również. Motocyklista i tak nie miał szans za hamowanie... A jak wg Ciebie musi być skasowany motor zeby wyglądał tragicznie?? Koło wciśnięte w chłodnice.. lagi wykręcone.. po czaszy lampie i liczniku nie ma śladu i mówsz ze nie wygąda tragicznie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki_YZF Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 Witam!Moto nie jest starsznie rozbite. Tragicznie to wygląda moto jak przednie koło dotyka tylniego... a ta cebra jeszcze będzie latać. Poza tym moto to jest ch*j panowie, ważniejszy jest człowiek! mam nadzieję że z gościem wszystko ok!pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^lunatyk^ Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 a ta cebra jeszcze będzie latać w Polsce :banghead: jako " niekatowany, użwany w weekendy przez kobiete " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawelmoto2 Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 w Polsce :icon_mrgreen: jako " niekatowany, użwany w weekendy przez kobiete " nie masz do konca racji-bedzie napisane"motor przewrocil sie na parkingu"pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardan Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 Jak można wyjeżdżać na droge z tylną oponą w takim stanie.Wiem coś o tym bo sam tak jeździłem kilka tygodni i była to najgłupsza rzecz jaką ostatnio zrobiłem. Zero przyczepnosci na sliskiej nawierzchni. Moto nie wygląda tragicznie wiec mam nadzieje że jego kierowca również.Tylna to jest pryszcz ale jak wyglądała przednia?? Do "młodych " moto to rzecz nabyta pamiętajcie o tym!!!!Najważniejsze jest zdrowie i ten gość bardzo dobrze teraz wie o tym :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redline Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 (edytowane) Motocyklista i tak nie miał szans za hamowanie... A jak wg Ciebie musi być skasowany motor zeby wyglądał tragicznie?? Koło wciśnięte w chłodnice.. lagi wykręcone.. po czaszy lampie i liczniku nie ma śladu i mówsz ze nie wygąda tragicznie.. Takie uszkodzenia to się robią przy 40-50km/h. Nie wiem czy widziales motocykl który zderzył się przy 3 razy wiekszej prędkości. Wtedy starasz się wyobrazić co jest czym w motocyklu (a raczej było) Edytowane 1 Grudnia 2006 przez redline Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 wg mnie moto jeszcze ujdzie nie jest dramat, ale z ta oponką to kolo dał ciała na maxa. Koles popłynie troche, nie odkuje sie do konca z OC sprawcy, bo ubezpieczalnia zanizy wycene ze wzgledy na stan ogumienia i niestety będą mieli racje. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fikus Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 brawo dla znawcow ! niestety ten motocyklista jechal troche szybciej, lezy w szpitalu z bardzo powaznymi obrazeniami (usunieta nerka, sledziona, poszyta watroba, uszkodzony kregoslup), szanse, ze sie przebudzi sa praktycznie zerowe, ale zawsze sa... hamowal ok 30m, wiem ze tylko pobudze bardzo duzo osob do durnych komentarzy, ale gosc nie mial doswiadczenia z motocyklami, szkoda chlopaka, bo to wlasciwie moj rowiesnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuzmen Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 trudno ocenic stan opony na zdjeciu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 Najgorsze jest to, że teraz rano i na wieczór drogi są śliskie co napewno mu nie pomogłu przy hamowaniu. Trzymajmy za niego kciuki! Fikus daj znać jak się sprawy mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 Takie uszkodzenia to się robią przy 40-50km/h. Nie wiem czy widziales motocykl który zderzył się przy 3 razy wiekszej prędkości. Wtedy starasz się wyobrazić co jest czym w motocyklu (a raczej było)mialem czolowke przy czterokrotnie wiekszej predkosci, a motocykl nie wygladal tragicznie (odbil sie od auta przodem/bokiem). nie ma tu 100% reguly, ale cebra raczej jechala trafila z nieco wieksza niz opisana predkosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 brawo dla znawcow ! niestety ten motocyklista jechal troche szybciej, lezy w szpitalu z bardzo powaznymi obrazeniami (usunieta nerka, sledziona, poszyta watroba, uszkodzony kregoslup), szanse, ze sie przebudzi sa praktycznie zerowe, ale zawsze sa... hamowal ok 30m, wiem ze tylko pobudze bardzo duzo osob do durnych komentarzy, ale gosc nie mial doswiadczenia z motocyklami, szkoda chlopaka, bo to wlasciwie moj rowiesnik Wspołczuje jemu i rodzinie, trzymam kciuki za jego powrót do normalności i przebudzenie.... Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi