markos Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 ale niemozesz tak patrzyc, bo ogar ma chyba kola 19 no nie?a simson 16Zwykly ogar i jawka mają 17, jakies stare romanki smieszne to mialy takie duże.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 (edytowane) no to nieduza roznica, ale zawsze jest Edytowane 6 Grudnia 2006 przez Jimmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuDeK Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 No a kto sie wypowie na temat zawiechy w Ogarach?? :banghead: Bo jak dla mnie to nic nie warta.... :/ przecież ten tylni wahacz tak miękki, ze szok.... jeździlem na kilku i każdy mial tą samą przypadłość, przy 50 dupa tak latała na boki, że sie szybciej bałem.... :banghead: I tu wielkie pochwaly dla charta, widać, że inżynierowie z rometa wyciągnęli z tego wnioski.... :clap: :clap: Dupa Ci latala ponieważ tuleje w wachaczu co jakiś czas sie zmienia... u kumpla był ten sam objaw, po wymiane tuleji moto nie do poznania :icon_rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzia Opublikowano 19 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 ale niemozesz tak patrzyc, bo ogar ma chyba kola 18 no nie?a simson 16 ogar ma 17 koniec kłutni. I tak kazdy będzie bronił swojego... ehhh... no prawda Romet, to bylo cos ale 20 lat temu :icon_twisted: zawsze można coś przerobic, dorobic, wymienić i romet jest interesujący również dzisiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byko Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 Co ra cja to racja ale o co biega :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik17 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2006 Kazdy ma moto na jekiego go stac , i bedzie go bronil . Nie porownojcie ogara to dzisiejszym moto . Bo to jest inna bajjkaa!!! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Punkbuster Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 http://forum.motocyklistow.pl/REKORD-t62938.html - Temat poswięcony temu ze ogar 200 może pojechac 80+ POZDRO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 26 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2006 (edytowane) Dobra, sory, pomylilem sie... kosz z postem! Edytowane 27 Grudnia 2006 przez markos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 27 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2006 Witam Czy ktoś posiada taką ksiazke http://moto.allegro.pl/item152106950_motor...instalacji.html i wysłał by mi ksero co jest związane z silnikim motorynki ? Czy ktos posiada schmat silnika motorynki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 (edytowane) http://motorki50.w.interia.pl/schematy.htm A jak nie to polecam WWW.GOOGLE.PL :biggrin: Edytowane 28 Grudnia 2006 przez markos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 te schamaty mam i sa słabiutkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Nie gadajcie mi ze romety, motorynki dezametowskie to najlepsze motorowery!! Gówna, sypią się, więcej się siedzi w garażu niż jeździ, nie można nigdzie "dalej" jechać.Sam miałem motorynke stelle i wiem co to jest PRODUKCJA DEZAMETOWSKA(oczywiście tutaj nikogo nie obrażam)Jak zmienisz sprzęt na lepszy to też bedziesz tak mówił!!!! www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 (edytowane) Nie gadajcie mi ze romety, motorynki dezametowskie to najlepsze motorowery!! Gówna, sypią się, więcej się siedzi w garażu niż jeździ, nie można nigdzie "dalej" jechać.Sam miałem motorynke stelle i wiem co to jest PRODUKCJA DEZAMETOWSKA(oczywiście tutaj nikogo nie obrażam)Jak zmienisz sprzęt na lepszy to też bedziesz tak mówił!!!!OJ tak 13-latku! :) Sory, ale jak nie potrafisz naprawic motorynki tak, zeby sie nie sypnela po 20 kilometrach, to nie komentuj, bo wkurza mnie Twoje zdanie, skoro w temacie "Gówno" wiesz! :banghead: JA mam charta i wiem co to jest DOBRZE WYREMONTOWANA PRODUKCJA DEZAMETOWSKA! Jesto to 2 lata ciągłej jazdy bez żadnej awari w silniku! Zajeżdzone 3 opony z tyłu, i zębatki oraz łancuch, więc nie gadaj mi, ze tym nie mozna dużo jeździć! Niech Ci tatus porządnie naprawi motorynke i wtedy sie wypowiadaj! :P Wpieniłem sie! :eek: Edytowane 30 Grudnia 2006 przez markos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzia Opublikowano 2 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Nie gadajcie mi ze romety, motorynki dezametowskie to najlepsze motorowery!! Gówna, sypią się, więcej się siedzi w garażu niż jeździ, nie można nigdzie "dalej" jechać.Sam miałem motorynke stelle i wiem co to jest PRODUKCJA DEZAMETOWSKA(oczywiście tutaj nikogo nie obrażam)Jak zmienisz sprzęt na lepszy to też bedziesz tak mówił!!!! Jezeli składa się silnik tylko tak żeby jezdził, to się psuje. Ale jeżeli nie żałuje się pieniędzy to silnik działa długi czas. Ja nie mam problemu wybrać się na długą trase bo wiem że mnie ogar nie zawiedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol0545 Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Macie racje ja równiez gdy już porządnie wyremontowałem silnik w charcie (miło go wspominam) to jeżdził bardzo dobrze niepsuł sie i zawsze palił jedyne co przy nim robiłem to nalewałem paliwo ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi