Groszek Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 (edytowane) Dokładnie. Pewnie nie miałeś żadnego wypadku. Ja nie lubię oglądać takich zdjęć. Pomysł z pokazywaniem tego na kursach też jest dla mnie bezsensowny. I co to da? pokazywanie takich obrazków nie ma na celu nikogo ani zniechęciś do jazdy, ani wystraszyś, a jedynie uzmysłowić czym bardzo często kończy się taka:http://video.google.pl/videoplay?docid=315...07&q=samochodem jazda. Ale jestem zdania jak poprzednicy, że zrozumieć i docenić takie rady potrafią tylko Ci, którzy otarli się o to. ...jak niewiele trzeba niektorym mlodziencom, żeby byc ich "bogiem". Wystarczy troche bezmozgowia i pieniedzy. Edytowane 29 Listopada 2006 przez Groszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szeryf Opublikowano 29 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 (edytowane) mi uzmyslowily szczegulnie te straszne zdarcia skory ze kombi jednak obowiazkowe a chcialem kupic dzinsy z wkladkami ale jak w kombi jechac w lato nad wode sam juz niewiem .zdjecie kolana jednego z gosci przypomina bardzo moje wlasne sprzed 2lat i wspomnienie bardzo nieprzyjemne zreszta mam dzika skore tam w kawalku 6cm na 4 Edytowane 29 Listopada 2006 przez szeryf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daevon Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 Być może jestem dziwny, ale te zdjęcia do mnie nie przemawiają. Jedyne co, to wiem, że należy dbać o ubiór, bo te obdarcia są beznadziejne. Reszta wygląda jak papka mięsa w tanim filmie akcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szeryf Opublikowano 29 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 jak sie pozadnie wywalisz to zaczna ,wiem po sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek8104 Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 Ja powiem tak... Ścigacze są szybsze od nakedów oraz chopperów, więc w razie upadku generalnie więcej jest ofiar śmiertelnych lub poważnie poturbowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sabestian Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 Ja powiem tak... Ścigacze są szybsze od nakedów oraz chopperów, więc w razie upadku generalnie więcej jest ofiar śmiertelnych lub poważnie poturbowanych. Mam 2 samochody. Jeden 50, drugi 100KM. Macniejszy jest szybszy. Nie jezdze nim szybciej. :crossy: A generalnie to scigacze sa szybsze, ale jesli mowimy o V max, dzieki owiewkom. A i to nie zawsze, troche tez zalezy od mocy i pojemnosci a przede wzystkim kierowcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmi Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 Kierowce oraz pasażerów z tego subaru do którego link jest w tym wątku obdarłbym ze skóry, powiesił za jaja i surfował po necie w poszukiwaniu lepszych metod zadawania bólu do momentu aż by zwierze jedno z drugim zdechło. Einstein miał jednak rację - dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i głupota ludzka. Co do tej pierwszej istnieją jeszcze wątpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 nie wiedziałem ze takie tłuki (kolesie z subaru) jeszcze chodza po tym świecie.Tam mogły bys przynajmniej 2 potracenia pieszych.Kolesie to BEZMUZGI :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 nie wiedziałem ze takie tłuki (kolesie z subaru) jeszcze chodza po tym świecie.Tam mogły bys przynajmniej 2 potracenia pieszych.Kolesie to BEZMUZGI :icon_biggrin: Na szczescie niedługo potem znalazła go policja i (chyba) trafił do paki a na pewno zajal sie nim sąd, bo juz wczesniej miał zabrane prawo jazdy wlasnie za jazde nieprzepisową. Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanshin Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 Kierowce oraz pasażerów z tego subaru do którego link jest w tym wątku obdarłbym ze skóry, powiesił za jaja i surfował po necie w poszukiwaniu lepszych metod zadawania bólu do momentu aż by zwierze jedno z drugim zdechło. Einstein miał jednak rację - dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i głupota ludzka. Co do tej pierwszej istnieją jeszcze wątpliwości. RACJA tmi , ja też zawsze powtarzam słowa Alberta Einstein-a bo to święta prawda niestety...Proponuje takim łachmanom z subaru jak tak lubią prędkość załatwić przejażdżkę na fotelu do sprawdzania wytrzymałości na przeciążenia i ustawić im te przeciążenie rzędu 7-8G gdzie ręce i nogi same wyrywają się z ciała. Debilizm i nic więcej. Fotki makabryczne szczególnie te z porozciąganymi ludźmi po drodze ale myślę że mogłyby trochę otrzeźwić co poniektórych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 Było wielokrotnie, ale nie wystarczająco często. Taki pokaz slajdów powinien być przede wszystkim na każdym kursie na prawko, a potem co miesiąc obowiązkowe oglądanie. Może by trochę pokory przebiło się przez betonowe zapory coponiektórych niezniszczalnych drogowych kowbojów... Popieram, ze niedostatecznie często.Moze admin to zaliczy do obowiązkowej lektury?Po moim wypadku kolega zrezygnował z prawa jazdy kat A.(w ciagu tygodnia miał mieć egzamin) Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 Popieram, ze niedostatecznie często.Moze admin to zaliczy do obowiązkowej lektury?Po moim wypadku kolega zrezygnował z prawa jazdy kat A.(w ciagu tygodnia miał mieć egzamin)to kiepsko, już mógł dociągnąć. Ale tak szczerze to dobrze, ze w porę zrezygnował, skoro uznał, że nie warto ponosić takiego ryzyka jakim jest jazda na motocyklu (ale też i trochę źle o nim świadczy, ze nie pomyślał wcześniej czym to grozi;) ). Niestety wielu gości zdaje sobie z tego sprawę w momencie kiedy jest już za późno - i po to właśnie powinno się im pokazywać takie obrazki, żeby wiedzieli czym to grozi. Tak czy siak, monter namawiaj kolegę żeby zdał ten egzamin, mieć prawo jazdy i nawet go nie używać nie boli :icon_biggrin:pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawelmoto2 Opublikowano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2006 Na szczescie niedługo potem znalazła go policja i (chyba) trafił do paki a na pewno zajal sie nim sąd, bo juz wczesniej miał zabrane prawo jazdy wlasnie za jazde nieprzepisową. dokladnie tak, chlopina mieszkal na wiosce kolo walbrzycha a ze mial zabrane prawo jazdy to na dzien dobry dostal 3 miesiace na sankach a postawiono mu zarzut mozliwosci sprowadzenia katastrofy w ruchu ladowym i chyba grozi mu 8 czy 12 tego nie jestem pewny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur_125 Opublikowano 8 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 (edytowane) Jestem w szoku, chociaż nie wytrzymałem i nie doszedłem do końca z oglądaniem tej strony! nie wiem po co w ogóle ktoś takie zdjęcia publikuje! I jak można je oglądać..?Teraz przez godzinę będę starał się dojść do siebie... Edytowane 8 Grudnia 2006 przez Artur_125 Cytuj http://www.drogadourzedowa.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motylek Opublikowano 9 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 jak to po co ? żeby każdy mógł zobaczyć druga stronę medalu naszej pięknej pasji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi