Tomski_01 Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Witam,widze ze czesc z osob uzywa megaupload lub innych serwerow z ktorych ciezko jest co kolwiek sciagnac. Wpadlem na pomysl forumoweg konta na video.google.Konto juz jest zrobione wiec walic na PW, podam adres i haslo. ps. Jak sie da podkleic temat to bylo by super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszon Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 (edytowane) Moim zdaniem beznadziejny pomysł. Powody: 1. Konto każdy sam sobie może założyć w minute.2. Videogogle charakteryzuje sie beznadziejną jakością. Osobiście wolał bym żeby filmiki wrzucać na www.youtube.com Megaupload i rapidshare wcale nie są złym rozwiązaniem a poprzedzone wysłaniem filmiku na youtube są nawet zbawienne dla tych którzy nie mają swoich serwerów. Przypomne jeszcze posiadaczą neostrady że każdy użytkownik neo ma do dyspozycji 100MB wolnego miejsca na servie (nie jestem pewien czy wszyscy ale to można sprawdzić). Pozdro. Edytowane 27 Listopada 2006 przez Myszon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaju3 Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 to chyba jest 100mb poczta a miejsca jest znacznie mniej nie pamietam ile dokladnie. Najlpeszy jest rapid bo zawsze sa najlepsze transfery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszon Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 Ja brałem neo 512 6m-cy za 1 zł na 2 lata i na 100% mam 100MB na www. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 a jak juz, to to haslo daj na forum, bedzie szybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 najlepiej wrzucajcie na serwery gdzie nie trzeba czekać 60 sekund, wpisywac dziwnych kodów i ch*i wie czego jeszcze !!! strasznie mnie to wnerwia pzdr Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik8888 Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 a ja mam dupnego neta i nic nie moge ściągać z tych serwerów bo sie łącze przez proxy i dupa zbita. jestem za video.google albo youtube :PP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszon Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 najlepiej wrzucajcie na serwery gdzie nie trzeba czekać 60 sekund, wpisywac dziwnych kodów i ch*i wie czego jeszcze !!! strasznie mnie to wnerwia pzdr To podaj taki serwer a nie cwaniakuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 27 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 Konto juz tak czy siak jest, wiec kto nie chce to nie musi a kto chce to na PW i dostanie haslo oraz email. Poz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszon Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Konto Forum Motocyklistow na www.youtube.com - prosze bardzo - Username: brudnefilmy Password: forum -Film nie może być dłuższy niż 10min i nie większy niż 100MB-Najlepiej skompresować należy DivX/Xvid 320x240 Przykładowo wrzuciłem jeden filmik - niestety nagrywany aparatem i wogole slabej jakości ale niedlugo wrzuce coś normalnego. Jak ktoś niewie jak wrzucić film to mówie: Po wejściu na www.youtube.com klikamy na zakładke Upload (pierwsza z prawej) reszta już jest prosta - trzeba sie zalogowac wpisujac user: brudnefilmy i haslo : forum - piszemy tytuł filmu mały opisik , slowa kluczowe i wybieramy film z dysku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 załozyłem sobie konto www.youtube.com i niby przykładowy filmik sie załadował itp ale go tam nigdzie nie ma :) a jak sie zaloguje to w moim video jest ten film tylko jak wyloguje sie i w opcji szukaj wpisze tytuł czy cokolwiek to nie ma tego filmu :/ coś zle zrobiłem?? Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miclaw Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Normalne.Trzeba chwile poczekać :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 28 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 (edytowane) email: [email protected] haslo: forum123 Edytowane 28 Listopada 2006 przez Tomski_01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 a to jest only cross/enduro ? to konto na youtube i google? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszon Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 a to jest only cross/enduro ? to konto na youtube i google? jesli chodzi o youtube konto brudnefilmy to jak sama nazwa mowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi