Prałat Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Uuuu panie, Vance&Hines... to bedzie brzmiało. Byle do wiosny, ale teraz tez masz pogodę jak na zamówienie. Że tak zapytam... odpalałeś już go? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszek Opublikowano 26 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Próbowaliśmy go odpalić ale akumulator nie dał rady ,kręci z tym że i tak nie ma przedniego koła i kierownicę złożoną.Przed pakowaniem jeżdzili nim.Teraz oclenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Łał! Kawał pięknego sprzęta! :wink: Napewno będziesz miał dużo przyjemności i niezapomnianych wrażeń! :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seboka Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Sprzęt piękny, ekstra wersja. Jak dobrze pójdzie w przyszłym roku ruszę z importem motocykli z Kanady. Już działam w tym temacie :rolleyes: Cytuj [html]<p><b><a href="http://www.seboka.republika.pl/" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja strona </font></a></b> <font color="#008000"> <b><a href="http://www.szczotkitechniczne.eu" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja praca </font></a></b></font></p>[/html] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 czyli po naszemu jest to Wild Star 1600 - czy to jakiś inny model? w temacie jest midnight - co to ma wspólnego z midnight starem?PSale sprzęta oczywiście po....zazdrościć / i pogratulować/ :rolleyes: Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seboka Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Inne malowanie, cały przód w chromie . Nic nie ma wspólnego poza nazwą, tamten nazywa się na stany Radloiner czy jakoś tak :crossy: Cytuj [html]<p><b><a href="http://www.seboka.republika.pl/" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja strona </font></a></b> <font color="#008000"> <b><a href="http://www.szczotkitechniczne.eu" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja praca </font></a></b></font></p>[/html] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszek Opublikowano 26 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Sprzęt piękny, ekstra wersja. Jak dobrze pójdzie w przyszłym roku ruszę z importem motocykli z Kanady. Już działam w tym temacie :icon_biggrin:Byłem zainnteresowany tym tematem, kolega szwagra ma salon yamahy w Calgary,ja mam nie wykorzystaną halę 200m2.Zblokowała kasa trzeba mieć z 300tyś na początek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Midnightstar ma czarne elementy silnika poza tym. Ten nowy model natomiast w USA zwie się Roadliner. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario12 Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 No Tomaszek wiem co teraz przeżywasz. Dokładnie rok temu też nie mogłem dosiąść świeżo zakupionego sprzęta ale mimo to wiele godzin spędziłem w garażu. A motór ładny masz :) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszek Opublikowano 27 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 Na długie zimowe wieczory jak znalazł ,popatrzę, przetrę, odpalę i strzelę browara.Moja już się ze mnie śmieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 siemka mozesz pochwalic sie ile dales i jaka firma sprowadzala go szukam obecnie tez bazy na przerobke jakiegos wildka z USA za odpowiednia kase . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszek Opublikowano 28 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 siemka mozesz pochwalic sie ile dales i jaka firma sprowadzala go szukam obecnie tez bazy na przerobke jakiegos wildka z USA za odpowiednia kase .firma z kamiennej góry tel.601669490,tylko mieli pecha z moim kontenerem że tyle trwało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszek Opublikowano 9 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2006 Jeżdziłem nim w wtorek kopa to on ma.tylko wydaje się mi twardszy od HD i kierownica jak u kozy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 Na długie zimowe wieczory jak znalazł ,popatrzę, przetrę, odpalę i strzelę browara.Moja już się ze mnie śmieje.Dwa tygodnie przecierałeś go przy piwku w garażu? :D Żona chyba pękała ze śmiechu? :) Twardość mona wyregulować a reszta...kwestia przyzwyczajenia /moim zdaniem/. Najważniejsze, że zima łaskawie traktuje motonitów w tym roku :D Życzę przyjemności :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro1970 Opublikowano 31 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 Czesc.Potrzebuje pomocy kupiłem manetki antydrganiowe do mojej midnight star 1300 trzeba je założyć a nie bardzo wiem jak prosze o pomoc zaczynając od tego jak zdemontować stare krok po kroku .Nie bardzo mam pojecie o tym tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi