Gawron Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 mi sie bardziej podoba RX :icon_eek: jet wyzszy ma lepsze zawieszenie i kozystniejszy wyglad :banghead: no i silnik to napweno jest mocniejszy. Jak dla mnie nie ma sie nad czym zastanawiac .Pozdr Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 Co do obrotomierza to mozna sobie zalozyc w kazdym moto. Jezeli jest to obrotomierz elektroniczny. Od niego wychodzi taki tam kabelek i sie go owija na kabel wysokiego napiecia ten co podaje iskre z modulu do swiecy. I podczas impulsu elektonicznego czyli przeskoku iskry obrotomierz ten elektroniczny wyczuwa prad i pozniej przekazuje to na wskazowke. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_mistrz:D Opublikowano 25 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 a co sądzicie o Aprilce ETX 125?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 słabsze zawieszenie (z RX50) i coś z silnikiem kombinowane nie dojdziesz po odblokowaniu do mocy RX.Zdecydowanie RX! Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b1bert Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 a nie wiecie czy mozna zalozyc w rx kontrolke temperatury bo seryjnie chyba jej nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 Mozna, od RS albo Red Rosa. Ale jak sie jedzie to sie patrzy czy para idzeie z chlodni, jak idzie to wysoki bieg niskie obroty i szybki przelot :wink: :wink: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 Z obu tyhc motocykli to bym wybrał EXC 125 :wink: A jak bym był skazany na KDX czy RX to stanowczo wybrałbym KDX bo podchodzą tloki od np. KX i to znaczna zaleta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_mistrz:D Opublikowano 25 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 Z obu tyhc motocykli to bym wybrał EXC 125 :icon_razz: A jak bym był skazany na KDX czy RX to stanowczo wybrałbym KDX bo podchodzą tloki od np. KX i to znaczna zaleta. EXC 125 odpada,bo:-za drogi-siedzenie strasznie nie wygodne-zbyt drogi w utrzymaniu-jednoosobowyNie potrzeba mi hard endurasa :buttrock: Rx by mi w zupełności wystarczył :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 Jeździłeś kiedys mistrzu na KDX albo RX??:> Kup sobie DT 125 i na supermoto. To najlepsza opcja dla Ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 A jak bym był skazany na KDX czy RX to stanowczo wybrałbym KDX bo podchodzą tloki od np. KX i to znaczna zaleta. Bardzo duza zaleta. Nie tylko tlok od kx pasuje do silnika kdx. Chyba jeszcze wal, oraz skrzynia biegow. Rowniez czesci do ramy pasuja od kx z podobnego roku. W RX tez nie jest tak zle z czesciami, bo posiada rotaxa 123 . Ten silnik jest bardzo popularny, i jest stosowany w innych motorkach np, rs 125. Z czesciami takze rowniez nie powinno byc problemu. Ja nie wiem dlaczego ale bym wybral KDX . Kopniak z prawej wole :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 Kopniak z prawej wole to w 4t wazne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_mistrz:D Opublikowano 25 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 Jeździłeś kiedys mistrzu na KDX albo RX??:> Kup sobie DT 125 i na supermoto. To najlepsza opcja dla Ciebie... jeździłem na RX,ale tylko chwile i wrażenia zajebiste :icon_exclaim: co do DT to jeździłem TDR i w porównaniu do RX już nie było tak cudownie :bigrazz: A na razie się tylko zastanawiam nad wyborem moto :bigrazz: Jeszcze wszystko sie może zmienić :( Z KDX'a raczej zrezygnuję,jakoś RX bardziej mi do gustu przypadł...jeszcze pomyśle nad CRM...Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jce Man Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 (edytowane) Ja polecam RX-a z częściami nie będziesz miał żadnego problemu , RX lata jak się patrzy. Na pewno sprosta twoim wymaganiom. A silnik Rotax-a 123 stosowany jest jeszcze w Aprili Tuareg .Pegaso, AF-1,RS . CRM nie jest najgorszy ale i tak RX jest lepszy.Pozdro Edytowane 26 Listopada 2006 przez Jce Man Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 piasek gratuluje wspanialego pomyslu podtytulem EXC125 na szose :buttrock: Tomek_mistrz:D nie wiem na cholere zalozyl ten temat jak i tak wie najlepiej i czego bysmy tu nie napisali to i tak kupi RX'a:Z KDX'a raczej zrezygnuję,jakoś RX bardziej mi do gustu przypadł.. bo RX to mi się zajebiście podoba,i wydaje mi się,że dostęp do części łatwiejszy wink.gif ogółem jest jak najbardziej za RX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Moim zdaniem EXC, WRE, RX i KDX nie nadają się na drogę. Osobiście jeździłem tylko RX po asfalcie i tragedia. Zresztą dla mnie jazda po asfalcie jest kiepska, może dlatego?..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi