Skocz do zawartości

Moto GP Brno 2007 Wyjazd

Piotrek_Anuh
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Jest jeszcze duzo czasu ale ja też się pisze. Już 2 sezony odpuściłem - zawsze cos wypadało. W tym roku czy z kimś czy sam jadę

Jest jeszcze dużo czasu, ale ja też się pisze. Już 2 sezony odpuściłem - zawsze coś wypadało. W tym roku czy z kimś czy sam jadę.

• 1 miesiąc temu...

http://www.automotodrombrno.cz/

Ceny biletów trochę skoczyły do góry, w porównaniu z zeszłym rokiem, ale i tak jest ok. Teraz tylko czekać, aż będzie można się zaopatrzyć odpowiednio u Grandysów :)

Boniek

gg 644826

Yamaha TDM900

Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl

Raz byłem na moto GP , raz na World Superbike... i jakoś mi nie leży..niby atmosfera, niby ok...ale jakoś tak nie dla mnie...wolę obejrzeć wyścigi na eurosporcie...o wiele więcej widać... a kasę przeznaczoną na bilet i wyjazd...wolałbym wydać na pośmiganie motocyklem po torze chocaiazby w POznaniu... o wiele więcej frajdy

Panowie wystarczy w tym roku raptem dwa dni urlopu i mamy mega weekend w Brnie :clap:

15.08 to święto

16,17.08 urlop

18.08 kwalifikacje

19.08 wyścig !!!!!!

Po wyścigu powrfót na kacu do domu.

Nie ma to tamto. Na ta imprezę warto się wybrać - szczególnie polecam kemping przy torze :biggrin:

Całonocne imprezy, urocze choc troszkę przy kości Niemki :) itp. atrakcje

pozdr i do zobaczenia w Brnie :clap:

W tym roku to i ja się muszę jakoś zorganizować i dojechać w końcu do Brna...bo tak sobie obiecuję od 3 latek... :P o ile nie wypłukam się z kasy przez wyjazdy do UK i Ukrainy :D Tak czy inaczej mam nadzieję, że i z centralnej Polandy jakaś brygada się zmontuje...może być fajnie.

Jak nie wyjade na wakacje do UK a krolik obieca nie sprawdzac "jak szybko da sie dojechac xx'em do brna" to zamierzam tam byc :flesje:

Całonocne imprezy, urocze choc troszkę przy kości Niemki :icon_mrgreen: itp. atrakcje

Tym bardziej kusi by sie wybrac... (choc ja to bym wolal fanki z jego ojczyzny:P)

Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017

Czy ktoś dzwonił już do Grandysduo i dowiadywał się czy można już nabyc bilety :D?

Będą bilety to będzie info na ich stronie. Nie bój żaby :icon_evil:

Odłóż trochę grosza na piwko za naklejki. Postawisz na miejscu hehe :flesje:

Boniek

gg 644826

Yamaha TDM900

Czy ktoś dzwonił już do Grandysduo i dowiadywał się czy można już nabyc bilety :)?

Panowie bilety bez żadnego problemu mozna nabyc drogą kupna :) na miejscu.

Tak więc proponuję nie martwic sie na zapas i wyczekiwać 15.08.2007 - czyli dnia wyjazdu na te \

wyścigi :)

siurniety

Boniek mam nadzieję, że masz słaby łeb, hehe :D

Ja chce zamówic jak najszybciej żeby rodzice nie zmienili zdania co do mojego wyjazdu do Brna :D

Co do mojej głowy to nie jest źle :D

A z tego co sprawdziłem na stronie toru Brno to biletów chyba jeszcze nigdzie nie ma. Przynajmniej pod tymi linkami które podali na stronie, także trzeba uzbroić się w cierpliwość.

Boniek

gg 644826

Yamaha TDM900

Panowie bilety bez żadnego problemu mozna nabyc drogą kupna :D na miejscu.

Tak więc proponuję nie martwic sie na zapas i wyczekiwać 15.08.2007 - czyli dnia wyjazdu na te \

wyścigi :D

siurniety

słuszna uwaga..nie ma się co wzbudzać na zapas...którego dokładnie zaczyna się GP? Bo zdaje mi się, że na zbyt długo to ja nie pojadę więc muszę tak zacombinować coby w okolicach samego wyścigu tam być...

słuszna uwaga..nie ma się co wzbudzać na zapas...którego dokładnie zaczyna się GP? Bo zdaje mi się, że na zbyt długo to ja nie pojadę więc muszę tak zacombinować coby w okolicach samego wyścigu tam być...

Wszystko odbywa się w weekend 17-19 sierpnia

Boniek

gg 644826

Yamaha TDM900