joniec Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 Jest jeszcze duzo czasu ale ja też się pisze. Już 2 sezony odpuściłem - zawsze cos wypadało. W tym roku czy z kimś czy sam jadę Jest jeszcze dużo czasu, ale ja też się pisze. Już 2 sezony odpuściłem - zawsze coś wypadało. W tym roku czy z kimś czy sam jadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 http://www.automotodrombrno.cz/Ceny biletów trochę skoczyły do góry, w porównaniu z zeszłym rokiem, ale i tak jest ok. Teraz tylko czekać, aż będzie można się zaopatrzyć odpowiednio u Grandysów :) Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Raz byłem na moto GP , raz na World Superbike... i jakoś mi nie leży..niby atmosfera, niby ok...ale jakoś tak nie dla mnie...wolę obejrzeć wyścigi na eurosporcie...o wiele więcej widać... a kasę przeznaczoną na bilet i wyjazd...wolałbym wydać na pośmiganie motocyklem po torze chocaiazby w POznaniu... o wiele więcej frajdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siurniety krolik Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Panowie wystarczy w tym roku raptem dwa dni urlopu i mamy mega weekend w Brnie :clap: 15.08 to święto 16,17.08 urlop 18.08 kwalifikacje 19.08 wyścig !!!!!! Po wyścigu powrfót na kacu do domu. Nie ma to tamto. Na ta imprezę warto się wybrać - szczególnie polecam kemping przy torze :biggrin: Całonocne imprezy, urocze choc troszkę przy kości Niemki :) itp. atrakcje pozdr i do zobaczenia w Brnie :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śmigło (Sprint'er eSTeciak;-) Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 W tym roku to i ja się muszę jakoś zorganizować i dojechać w końcu do Brna...bo tak sobie obiecuję od 3 latek... :P o ile nie wypłukam się z kasy przez wyjazdy do UK i Ukrainy :D Tak czy inaczej mam nadzieję, że i z centralnej Polandy jakaś brygada się zmontuje...może być fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 Jak nie wyjade na wakacje do UK a krolik obieca nie sprawdzac "jak szybko da sie dojechac xx'em do brna" to zamierzam tam byc :flesje: Całonocne imprezy, urocze choc troszkę przy kości Niemki :icon_mrgreen: itp. atrakcje Tym bardziej kusi by sie wybrac... (choc ja to bym wolal fanki z jego ojczyzny:P) Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Czy ktoś dzwonił już do Grandysduo i dowiadywał się czy można już nabyc bilety :)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Czy ktoś dzwonił już do Grandysduo i dowiadywał się czy można już nabyc bilety :D?Będą bilety to będzie info na ich stronie. Nie bój żaby :icon_evil:Odłóż trochę grosza na piwko za naklejki. Postawisz na miejscu hehe :flesje: Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siurniety krolik Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Czy ktoś dzwonił już do Grandysduo i dowiadywał się czy można już nabyc bilety :)? Panowie bilety bez żadnego problemu mozna nabyc drogą kupna :) na miejscu. Tak więc proponuję nie martwic sie na zapas i wyczekiwać 15.08.2007 - czyli dnia wyjazdu na te \ wyścigi :) siurniety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Boniek mam nadzieję, że masz słaby łeb, hehe :) Ja chce zamówic jak najszybciej żeby rodzice nie zmienili zdania co do mojego wyjazdu do Brna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Boniek mam nadzieję, że masz słaby łeb, hehe :D Ja chce zamówic jak najszybciej żeby rodzice nie zmienili zdania co do mojego wyjazdu do Brna :DCo do mojej głowy to nie jest źle :DA z tego co sprawdziłem na stronie toru Brno to biletów chyba jeszcze nigdzie nie ma. Przynajmniej pod tymi linkami które podali na stronie, także trzeba uzbroić się w cierpliwość. Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śmigło (Sprint'er eSTeciak;-) Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Panowie bilety bez żadnego problemu mozna nabyc drogą kupna :D na miejscu. Tak więc proponuję nie martwic sie na zapas i wyczekiwać 15.08.2007 - czyli dnia wyjazdu na te \ wyścigi :D siurniety słuszna uwaga..nie ma się co wzbudzać na zapas...którego dokładnie zaczyna się GP? Bo zdaje mi się, że na zbyt długo to ja nie pojadę więc muszę tak zacombinować coby w okolicach samego wyścigu tam być... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 słuszna uwaga..nie ma się co wzbudzać na zapas...którego dokładnie zaczyna się GP? Bo zdaje mi się, że na zbyt długo to ja nie pojadę więc muszę tak zacombinować coby w okolicach samego wyścigu tam być...Wszystko odbywa się w weekend 17-19 sierpnia Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śmigło (Sprint'er eSTeciak;-) Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Wszystko odbywa się w weekend 17-19 sierpnia krótko i zwięźle... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolo Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 WitamDołaczam sie do tematu ponieważ byłem już 4-krotnie na owej imprezie. Ale za każdym razem samochodem.Jakby co to służe wszelkimi info. Do zobaczenie i w tym rokuPozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi