granat Opublikowano 17 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2006 Niewiem czy zaliczyćie mnie do grona wtereanów niemnie jednak moja MZ majaca juz 29lat pali 4,5 do 6l. Jak nie przekraczam 90-80 to 4,5 do 5. Jak wyjade wskazówka za 100 to nawet 6 potrafi wziaść. MZ jest nieco bogato ustawiona ale ja tak lubie.dwusuwy mają taka harakterystyke pracy ze przy małych predkosciach mało palą, a potem ta harakterystyka rosnie błyskawicznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perak250 Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgadzam się że generalnei dyskusja do niczego nie zaprowadzi. Bo każdy sprzet co innego może i do czego innego się nadaje. Moje NSU 251 OSL pali coś koło danych katalogowych czyli na poziomie 2,5-3,0 l/100km.Cieszy mnie, że nader rzadko zaglądam na stacje paliw. Ale i rzadko nim jeżdże, nie zachęca dodatkowo jakość dróg lokalnych,która powoduje, że jazda na sztywniaku jest mało przyjemna. Ale nie jest to sprzęt do codziennej jazdy i kosza tez nie targnie. Pozdrawiammój perak jawa 250 zawsze zmieścił się w 7 litrach , no może 1raz nie. niech mu będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dargo Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 (edytowane) Moja kaśka łyka 6,5 l przy predkości 70 km/h - i im szybciej tym większy wir się tworzy w zbiorniku (czasami mam wrażenie ze odpowietrzenie w korku nie wyrabia :notworthy: ) Edytowane 21 Grudnia 2006 przez Dargo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 dargo a na jakich gaznikach jezdzisz? k302? Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dargo Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 dargo a na jakich gaznikach jezdzisz? k302?K-37A - ale czas na zmiany K-63T w odwodzie, myślę ze bez problemu da się je zestroić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 21 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2006 mam gazniki k-63 na stanie, ale ich nie probowalam (tyle co je rozebralam)- ponoc chwala, ale najwieksze przekonanie mam jednak do k-68 Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Daleko od tematu> Jak sadzę gaziorko k37A masz orginalne-to i tak niewiele pali.Ustrojstwa typu k62,k63 i k65 nie umywają się do k68 lub jeśli ktoś woli orginał chinskie kopie k37.W dobrym stanie k302 też nieźle się sprawują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 prince chcesz? mam 3 pary k302.. :) nikt tego nie kupuje bo to prymitywy chlapiace benzyna. co sie zalalo zawsze do baku to zaraz trzeba bylo zagladac czy jeszcze cos jest. chodz maja jeden plus- ladnie na nich dolniak pracuje. Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dargo Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 prince chcesz? mam 3 pary k302.. :) nikt tego nie kupuje bo to prymitywy chlapiace benzyna. co sie zalalo zawsze do baku to zaraz trzeba bylo zagladac czy jeszcze cos jest. chodz maja jeden plus- ladnie na nich dolniak pracuje. Goskawild jestem zainteresowany jedną parą - dam znać na priv.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi