Dawid125 Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 (edytowane) Witam :buttrock: Piotreek nie wiedze problemu żebys nie mial z kim jechać:PP W tamtym roku z Klb jechało ponad 30 moto. Byli to motocylisci z Klb i okolic, Wołczyna, Namysłowa i Oleśnicy. Tępo jazdy też bylo fajne. W tym roku napewno też pojedziemy. Pozdro :D P.S Jak bedzie ciepło umówimy sie gdzieś no bro to sie poznamy. Jeśli chcesz:PP Edytowane 4 Stycznia 2007 przez Dawid125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leśnik5 Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 Leśnik ja deklaruję udział w gr. do 100kmh. :icon_twisted: Żaden obciach, a wręcz przeciwnie.Pielgrzymka powinna przejechać z godnością i dostojnie :wink: Co wcale nie oznacza, że Ci co śmigną W-wa - Jasna Góra w 90 min . mają mniej godności.Muszą jednak uważać co by im pluszowych miśków z bagazników nie zwiało. :smile: Trzymam Cię Maro za słowo to już jest nas dwóch .Dobry pomysł proponuje nasza grupe nazwać GODNĄLeśnik forever Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ona w Czerwonych Kozakach Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 Panowie, deklaruję mój udział w grupie GODNEJ ! Hej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 Jeżeli wszystko pójdzie dobrze, to i ja dołączę do GODNEJ grupy. Myślę, że zdemoralizowany przez MichałaK. się nadaję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Dobry pomysł proponuje nasza grupe nazwać GODNĄNazwa w sam raz pasuje do sytuacji.I tak zaczął tworzyć się miły peleton.Myślę, że blizej terminu wydzielimy osobny temat do skrzyknięcia GODNEJ, bo w ogólnym może być zbyt duży szum w eterze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voti Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Jak tylko przeżyję operację to Dębica również dołączy na Jasnej Górze do wszystkich !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerardgrodzisk Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 My również przybędziemy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jusza Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Przybędzie i Dywizjon Południe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodman Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Przybędzie i Dywizjon Południe.Mam nadzieję, że będzie można się dołączyć do Dywizjonu Południe :bigrazz: O której mniej więcej wyruszaibyście z Krakowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 dla osob, ktore wlasnie sie umawiaja na wyjazd na konkretna godzine, chcialbym przypomniec ze jest dopiero styczen :bigrazz: Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Gwiazda Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 dla osob, ktore wlasnie sie umawiaja na wyjazd na konkretna godzine, chcialbym przypomniec ze jest dopiero styczen :bigrazz: styczen nie styczen kazdy by juz chcial posmigac tak to przynajmniej wirtualnie niektorzy smigaja w Wawie kilku wczoraj widzialem na sprzetach :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodman Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 dla osob, ktore wlasnie sie umawiaja na wyjazd na konkretna godzine, chcialbym przypomniec ze jest dopiero styczen :bigrazz:Nie na konkretną tylko tak mniej więcej, ja do Krakowa mam 150km, a na Jasnej zaczyna się docelowo o 12 wszystko. Więc chciałbym wiedzieć czy mam przyjechać do krakowa dzień wczesniej czy jak.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar_Cin Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Dołączam się do warszawskiej grupy GODNEJ. Melduję swoją gotowość !!! :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Dołączam się do warszawskiej grupy GODNEJ. Melduję swoją gotowość !!! :) I ja i ja ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jusza Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Ponieważ DP jeździ dostojnie, zamierza zatem odległość z Krakowa do Częstochowy pokonać w czasie 2 - 2.5 godziny. Wobec powyższego wyjedziemy ok. 9.00.Choć prawdą jest co piszą poprzednicy - jest styczeń... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi