Piotrek Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 (edytowane) ja bym bardzo chętnie się wybrał i dołączy do kogoś podczas trasy, myślę, ze ludzie z Wrocka przejeżdżają przez Kluczbork, więc bardzo chętnie bym się do nich podczepił :-) Chłopaki przygarniecie mnie ? PsJeszcze Dawid125 może pojedzie, więc będzie się do kogo dołączyć Edytowane 27 Listopada 2006 przez Piotreek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakuba1 Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 Cześć ludziska !!!!!!!! wszyscy którzy planują zbiórkę w Piotrkowie - koniecznie dajcie znać , wybierzemy jakiś parking na wylotówce i polecimy ferajną(nas będzie 5-6 motorków) . Będzie efektowniej , a poza tym w kupie cieplej . Pozdrawiam Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 1 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 noclegi: oczywiscie blizej terminu podam liste adresow z noclegami no i jakies ceny oczywiscie tesh parkingi: j/w Impreza: jest pomysl na zorganizowanie spotkania po mszy gdzies w okolicy czestochowy. jakis grill, cos do picia no i jakies miejsce do posiedzenia. Tutaj moja prosba bo osob prowadzacych dzialalnosc gospodarcza zwiazana z art. spozywczymi. sam osobiscie postaram sie zorganizowac miejsce na ta impreze natomiast jesli ktos zechce przysponosrowac jakas kiełbasę, napoje itd to bedzie pieknie. zapewne wielu z was posiada firmy produkcyjne w tym temacie niektorzy pracuja w branzy spozywczej itp. wspolnymi silami pewnie cos stworzymy co da wiele przyjemnosci wszystkim przybyłym. pamietajcie o tym ze na zlot przyjezdzaja motocykle w tysiacach i bedzie tego troche potrzeba. DLA WYJASNIENIA: NIE MAM Z TEGO ZADNYCH ZYSKOW I NIE CHCE MIEC. ZALZY MI TYLKO NA FAJNYM SPOTKANIU I POMOCY DLA STOWAZYSZENIA RAJD KATYNSKI KTORE TO ORGANIZUJE W/W ZLOT. dla chetnych w pomocy moja komorka: 695-120-411; 502-173-286 mowie od razu ze sam nie dam rady wszystkiego zalatiwc. dla osob zostajacych w czestochowie na noc tez moge cos zorganizowac tylko musze wiedziec ilu jest chetnychg i jakie sa preferencje zebyn nie tracil bez sensu czasu a na fajna impreze w dobrym towazystwie chetnie pojde :icon_mrgreen: pozdrawiam Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MuszKieTeR Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 ...dopiero znalazłem czas na przewertowanie forum...cały czas jeżdżę (moto oczywiście)...a że teraz śnieg zaczął padać to mogę chwilę odsapnąć przed kompem :-) Ja na wyjazd do Częstochowy jak najbardziej się piszę i jeśli by ktoś leciał z moich okolic (woj. lubuskie) to chętnie przyłączę się do większej watachy ;-PZabaweczka dla dzieciaków będzie...rzeczywiście radość dziecka jest niesamowitym podziękowaniem za choćby mały podarunek.Pozdrawiam wszystkich motocyklowych morsów i tych co już dali maszynie spokój na zimowy czas ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dymsha Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Postaram się być :bigrazz: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blade Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Byłem w tym roku - w przyszlym tez napewno bede !!! Bylo Super - szczegolnie trasa od Katowic do Czestochowy - cała rzeka motocyklistow !!!No trasa niezle wygladala, na co dzien sie czegos takiego nie spotyka, tyle motocykli zmierzajacych w jednym kierunku :icon_mrgreen: Ale grybyscie wiedzieli jakie tirowcy wyzywali na CB na motocyklistow :clap: widze ze wszyscy pozytywnie nastawieni sa na ten wyjazd :wink: i dobrze :cool: jest opcja zorganizowania imprezy po otwarciu. takiej posiadowy przy grillu i piwie bezalkocholowym. moge to zrobic oczywiscie po kosztach natomiast musze wiedziec ile osob bylo by chetnych na posidowke zeby cos przygotowac(lokal, piwo jakies jedzenie itp)Bart gdzie to mialoby byc ? Na Czewie czy w Olsztynie jak w tamtym roku? Tam jest spoko, mozna czy grilla czy ognicho napalic, miejsca duzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 Olsztyn, na ruinach może grill :-) tylko, ze tam strasznie zawiewa :-) PS Ponawiam moje pytanie, czy ktoś będzie przejeżdżał przez moje miasteczko - Kluczbork?Jeśli tak, to prosił bym o kontakt, co by się do kogoś podczepić, w kupie siła :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Gwiazda Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Witam wszystkich ja bylem w tym roku i bede w 2007fajne spotkanie na ktore wszystkich zapraszam Pozdrawiam Andrzej :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodman Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Też chciałbym się wybrać tylko mam 600km w obie strony, gdyby ktoś się wybierał z moich stron może bardziej by mnie to zachęciło :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blade Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Olsztyn, na ruinach może grill :-) tylko, ze tam strasznie zawiewa :-) Nie jest zle, to czy zawiewa zalezy od tego ile wypijesz :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piechur Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 Cześć ludziska !!!!!!!! wszyscy którzy planują zbiórkę w Piotrkowie - koniecznie dajcie znać , wybierzemy jakiś parking na wylotówce i polecimy ferajną(nas będzie 5-6 motorków) . Będzie efektowniej , a poza tym w kupie cieplej . Pozdrawiam Kuba Minimum trzech motonitów od nas, może podjechać pod wskazany adres i wyruszymy wspólnie z Piotrkowa :buttrock: -------------------------------------pozdrawiam - Piechur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 Też chciałbym się wybrać tylko mam 600km w obie strony, gdyby ktoś się wybierał z moich stron może bardziej by mnie to zachęciło :bigrazz:Siema, Bede jechal z Rzeszowa Moja przelotowa to ok 100 i spokojna jazda bez szalenstw:) Choc wiem ze Rzeszow nie podrodze ale mozna by sie spotkac np w Pilznie:) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodman Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 Siema, Bede jechal z Rzeszowa Moja przelotowa to ok 100 i spokojna jazda bez szalenstw:) Choc wiem ze Rzeszow nie podrodze ale mozna by sie spotkac np w Pilznie:) pzdrwszystko do dogadania bliżej terminu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Dokladnie tak dogadamy się bliżej sezony - jedno co jest pewne to to, że będzie sympatycznie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 ja bym bardzo chętnie się wybrał i dołączy do kogoś podczas trasy, myślę, ze ludzie z Wrocka przejeżdżają przez Kluczbork, więc bardzo chętnie bym się do nich podczepił :-) Chłopaki przygarniecie mnie ? PsJeszcze Dawid125 może pojedzie, więc będzie się do kogo dołączyć Lekko spóźniona odpowiedź, ale czemu nie. Możemy się dogadać przed samym wyjazdem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi