JĘDRZEJ Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Już termin się zbliża :buttrock: :P :icon_mrgreen: Jeszcze kilka tygodni i trzeba się zgadac na poważnie... Andrzejku!!! Daj znac na PW :crossy:Przemek,ja jadę na pewno do Częstochowy.Tydzień przed wyjazdem skontaktuję się z Tobą to razem śmigniemy.W zeszłym roku byłem z grupą gdzie był Galar i Januszm,to i wtym roku możemy się pod nich podczepić.Co Ty na to?Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 jest jakas stronka oficjalna z planem tej imprezy? Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 (edytowane) http://www.rajdkatynski.net/jasna.html Edytowane 1 Marca 2007 przez romans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
green Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Nie zapomnijcie mocherowych beretów :buttrock: :biggrin: :clap: ;) Pzrydadzą się :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxiul Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Przemek,ja jadę na pewno do Częstochowy.Tydzień przed wyjazdem skontaktuję się z Tobą to razem śmigniemy.W zeszłym roku byłem z grupą gdzie był Galar i Januszm,to i wtym roku możemy się pod nich podczepić.Co Ty na to?Pzdr Witam ja również mam zamiar się wybrać jeśli będzie ustalone miejsce zbiórki prosze o kotakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 2 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 widze ze jak tak dalej pojdzie to miejsca zabraknie pod jasna gora ;) hahaha Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Nie zapomnijcie mocherowych beretów Pzrydadzą się A jak ... a wieczorem nasze rodziny w TV usłyszą o zamieszkach pod ... Jasną górą ,że starły sie 2 liczne grupy : Starsze Panie w moherowych nakryciach głów vs Motocykliści. Jak donoszą pewne źródła Ci drudzy ponieśli klęske , ponad 50% motonitów zostało wdeptanych w ziemie. Huehuehue ... A tak powaznie to chyba faktycznie będzie nas tam sporo , samych 4umowiczów troche , ja jeśli pojade to pewnie z jakimiś znajomymi co z 4um nie mają nic wspólnego :icon_biggrin: Pozdrawiam Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Witam ja również mam zamiar się wybrać jeśli będzie ustalone miejsce zbiórki prosze o kotakt witam Panów,już wiem że ludzie z łodzi i okolic na chopperach będą jechali razem - jeszcze nie znam szczegółów, ale może połączymy siły? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JĘDRZEJ Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Witam ja również mam zamiar się wybrać jeśli będzie ustalone miejsce zbiórki prosze o kotaktNie ma żadnego problemu żeby śmignąć wspólnie, w zeszlym roku była zbiórka na gierkówce przy barze MCdonalda koło stacji preemu.tydzień przed zlotem daj znać na PW, to ustalimy dokładnie co i jak. Pzdr.JĘDRZEJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skoal Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 a ja juz mam taki plan, zeby jechac na Bemowo 14kwietnia... a 15 kolo godziny 8 wyruszyc na Jasna Gore i byc tam na godzine 12... bo przeciez najwazniejsza jest Msza SwietaTylko musze sie dokladnie dowiedziec jak z noclegiem w Warszawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 już wiem że ludzie z łodzi i okolic na chopperach będą jechali razemTo weźcie moją teściową... :P Niech się przewietrzy... :) Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteer Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Kurcze , nawet nie wiedzielm ze jest otwarcie sezonu na Jasnej Gorze, jesli pogoda dopisze to pomimo ze mam zjazd na uczelni tez wybiore sie na otwarcie na bemowie i potem z rana na Czestochowe. Jesli sie ktos z Mazowsza tez wybiera to moze sie jakas grupke zbierze i polecimy na kilka motorkow zeby nie smigac samemu :) Cytuj Honda-the Power of Dreams.www.wyszomirski-honda.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViragoYama Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Trzymam Cię Maro za słowo to już jest nas dwóch .Dobry pomysł proponuje nasza grupe nazwać GODNĄLeśnik forever Jest już marzec, wiosna tuż tuż i czas pomyśleć o rozpoczęciu sezonu. Myślę, że już pora na bardziej szczegółowe ustalenia. Chciałbym dołączyć się do grupy dostojnie zwanej "Godną". Z tego co czytałem na wcześniejszych postach grupa wyrusza z Janek z parkingu pod IKEA (czy tak?). Może byśmy (ci co grupę tworzą) ustalili godzinę spotkania? Czy to będzie 5.00, 5.30 a może 6.00 to trzeba ustalić. Ja jestem za 5.00 by po zebraniu się i poznaniu w Jankach ruszyć bez pośpiechu w kierunku Częstochowy. Co na to założyciel Leśnik forever i Grupa? Pozdrawiam, Trzymam Cię Maro za słowo to już jest nas dwóch .Dobry pomysł proponuje nasza grupe nazwać GODNĄLeśnik forever Jest już marzec, wiosna tuż tuż i czas pomyśleć o rozpoczęciu sezonu. Myślę, że już pora na bardziej szczegółowe ustalenia. Chciałbym dołączyć się do grupy dostojnie zwanej "Godną". Z tego co czytałem na wcześniejszych postach grupa wyrusza z Janek z parkingu pod IKEA (czy tak?). Może byśmy (ci co grupę tworzą) ustalili godzinę spotkania? Czy to będzie 5.00, 5.30 a może 6.00 to trzeba ustalić. Ja jestem za 5.00 by po zebraniu się i poznaniu w Jankach ruszyć bez pośpiechu w kierunku Częstochowy. Co na to założyciel Leśnik forever i Grupa? Pozdrawiam, Trzymam Cię Maro za słowo to już jest nas dwóch .Dobry pomysł proponuje nasza grupe nazwać GODNĄLeśnik forever Jest już marzec, wiosna tuż tuż i czas pomyśleć o rozpoczęciu sezonu. Myślę, że już pora na bardziej szczegółowe ustalenia. Chciałbym dołączyć się do grupy dostojnie zwanej "Godną". Z tego co czytałem na wcześniejszych postach grupa wyrusza z Janek z parkingu pod IKEA (czy tak?). Może byśmy (ci co grupę tworzą) ustalili godzinę spotkania? Czy to będzie 5.00, 5.30 a może 6.00 to trzeba ustalić. Ja jestem za 5.00 by po zebraniu się i poznaniu w Jankach ruszyć bez pośpiechu w kierunku Częstochowy. Co na to założyciel Leśnik forever i Grupa? Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Myślę, że blizej terminu wydzielimy osobny temat do skrzyknięcia GODNEJ, bo w ogólnym może być zbyt duży szum w eterze.Uważam, że jeszcze za wcześnie. Niestety ustalenie szczegółów w tej chwili nie przyspieszy spotkania :biggrin: , a szkoda.ViragoYama, miło Cię bedzie widzieć w naszej grupie dojazdowej.Temat grupy GODNEJ założymy ok dwa tygodnie przed terminem, to powinno wystarczyć na wypowiedzi i zapoznanie się chętnych. Większej dyskusji nie przewidujemy, bo i nie ma nad czym.Wyjazd nastąpi prawdopodobnie z parkingu przy IKEI lub ze stacji SHELL tej z MCdonald,em 1,5 km za Jankami na katowickiej.Ustalając godz wyjazdu trzeba wziąć pod uwagę kolegów z północno-wschodnich powiatów w stosunku do wawy, którzy być może będą chcieli się dołączyć.I to by było na tyle, na daną chwilę :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Pewnie jeszcze troszkę za wcześnie na dokładne ustalenia ale pocieszające jest to,że już coraz bliżej wiosny... wystarczy wychylic się przez okno i wszystko jest jasne WIOSNA IDZIE!!! :crossy: :crossy: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi