Skocz do zawartości

Rozpoczęcie Sezonu na Jasnej Górze 2007

bart_b
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Już termin się zbliża :buttrock: :P :icon_mrgreen:

Jeszcze kilka tygodni i trzeba się zgadac na poważnie... Andrzejku!!!

Daj znac na PW :crossy:

Przemek,ja jadę na pewno do Częstochowy.Tydzień przed wyjazdem skontaktuję się z Tobą to razem śmigniemy.W zeszłym roku byłem z grupą gdzie był Galar i Januszm,to i wtym roku możemy się pod nich podczepić.Co Ty na to?Pzdr

Przemek,ja jadę na pewno do Częstochowy.Tydzień przed wyjazdem skontaktuję się z Tobą to razem śmigniemy.W zeszłym roku byłem z grupą gdzie był Galar i Januszm,to i wtym roku możemy się pod nich podczepić.Co Ty na to?Pzdr

Witam ja również mam zamiar się wybrać jeśli będzie ustalone miejsce zbiórki prosze o kotakt

widze ze jak tak dalej pojdzie to miejsca zabraknie pod jasna gora ;)

hahaha

MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy

serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne

Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500

Nie zapomnijcie mocherowych beretów Pzrydadzą się

A jak ... a wieczorem nasze rodziny w TV usłyszą o zamieszkach pod ... Jasną górą ,że starły sie 2 liczne grupy : Starsze Panie w moherowych nakryciach głów vs Motocykliści. Jak donoszą pewne źródła Ci drudzy ponieśli klęske , ponad 50% motonitów zostało wdeptanych w ziemie. Huehuehue ... A tak powaznie to chyba faktycznie będzie nas tam sporo , samych 4umowiczów troche , ja jeśli pojade to pewnie z jakimiś znajomymi co z 4um nie mają nic wspólnego :icon_biggrin: Pozdrawiam

Witam ja również mam zamiar się wybrać jeśli będzie ustalone miejsce zbiórki prosze o kotakt

witam Panów,

już wiem że ludzie z łodzi i okolic na chopperach będą jechali razem - jeszcze nie znam szczegółów, ale może połączymy siły? ;)

Nie ma żadnego problemu żeby śmignąć wspólnie, w zeszlym roku była zbiórka na gierkówce przy barze MCdonalda koło stacji preemu.tydzień przed zlotem daj znać na PW, to ustalimy dokładnie co i jak. Pzdr.JĘDRZEJ

a ja juz mam taki plan, zeby jechac na Bemowo 14kwietnia... a 15 kolo godziny 8 wyruszyc na Jasna Gore i byc tam na godzine 12... bo przeciez najwazniejsza jest Msza Swieta

Tylko musze sie dokladnie dowiedziec jak z noclegiem w Warszawie...

już wiem że ludzie z łodzi i okolic na chopperach będą jechali razem

To weźcie moją teściową... :P

Niech się przewietrzy... :)

Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem)

Kurcze , nawet nie wiedzielm ze jest otwarcie sezonu na Jasnej Gorze, jesli pogoda dopisze to pomimo ze mam zjazd na uczelni tez wybiore sie na otwarcie na bemowie i potem z rana na Czestochowe. Jesli sie ktos z Mazowsza tez wybiera to moze sie jakas grupke zbierze i polecimy na kilka motorkow zeby nie smigac samemu :)

Honda-the Power of Dreams.

www.wyszomirski-honda.pl

Trzymam Cię Maro za słowo to już jest nas dwóch .Dobry pomysł proponuje nasza grupe nazwać GODNĄ

Leśnik forever

Jest już marzec, wiosna tuż tuż i czas pomyśleć o rozpoczęciu sezonu. Myślę, że już pora na bardziej szczegółowe ustalenia. Chciałbym dołączyć się do grupy dostojnie zwanej "Godną". Z tego co czytałem na wcześniejszych postach grupa wyrusza z Janek z parkingu pod IKEA (czy tak?). Może byśmy (ci co grupę tworzą) ustalili godzinę spotkania? Czy to będzie 5.00, 5.30 a może 6.00 to trzeba ustalić. Ja jestem za 5.00 by po zebraniu się i poznaniu w Jankach ruszyć bez pośpiechu w kierunku Częstochowy. Co na to założyciel Leśnik forever i Grupa?

Pozdrawiam,

Trzymam Cię Maro za słowo to już jest nas dwóch .Dobry pomysł proponuje nasza grupe nazwać GODNĄ

Leśnik forever

Jest już marzec, wiosna tuż tuż i czas pomyśleć o rozpoczęciu sezonu. Myślę, że już pora na bardziej szczegółowe ustalenia. Chciałbym dołączyć się do grupy dostojnie zwanej "Godną". Z tego co czytałem na wcześniejszych postach grupa wyrusza z Janek z parkingu pod IKEA (czy tak?). Może byśmy (ci co grupę tworzą) ustalili godzinę spotkania? Czy to będzie 5.00, 5.30 a może 6.00 to trzeba ustalić. Ja jestem za 5.00 by po zebraniu się i poznaniu w Jankach ruszyć bez pośpiechu w kierunku Częstochowy. Co na to założyciel Leśnik forever i Grupa?

Pozdrawiam,

Leśnik forever

Pozdrawiam,

Myślę, że blizej terminu wydzielimy osobny temat do skrzyknięcia GODNEJ, bo w ogólnym może być zbyt duży szum w eterze.

Uważam, że jeszcze za wcześnie. Niestety ustalenie szczegółów w tej chwili nie przyspieszy spotkania :biggrin: , a szkoda.

ViragoYama, miło Cię bedzie widzieć w naszej grupie dojazdowej.

Temat grupy GODNEJ założymy ok dwa tygodnie przed terminem, to powinno wystarczyć na wypowiedzi i zapoznanie się chętnych. Większej dyskusji nie przewidujemy, bo i nie ma nad czym.

Wyjazd nastąpi prawdopodobnie z parkingu przy IKEI lub ze stacji SHELL tej z MCdonald,em 1,5 km za Jankami na katowickiej.

Ustalając godz wyjazdu trzeba wziąć pod uwagę kolegów z północno-wschodnich powiatów w stosunku do wawy, którzy być może będą chcieli się dołączyć.

I to by było na tyle, na daną chwilę :icon_twisted: