tmi Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 Znane są jakieś szczegóły dotyczące wypadku?, jak to się stało?Współczuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 [`] Tyle życia mogło być jeszcze przed nim.. :/ Szkoda :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 Kurcze... smutna informacja na koniec sezonu ;) Niech mu ziemia lekką będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muma Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 szkoda :banghead: :buttrock: Dla mnie koniec sezonu od 1,5miechawy tez skończe sezon bo niechce juz wiecej w tym roku czytac na 4um o tych wypadkach na moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xelibri Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 Przykre, ale niestety prawdziwe ;) [*] :banghead: PGR, wiem co czujesz, kolega z moich okolic na RS`ce zginął pod koniec wakacji przez kogoś w puszce :cool: .Niech spoczywa w pokoju.Jedyne co możemy to się pomodlić za jego dusze :bigrazz: Uważajcie na siebie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzales Opublikowano 21 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2006 Właśnie się dowiedziałem, że mój dobry kumpel, z ktorym nie raz latałem po przeróżnych trasach i imprezach NIE ŻYJE... MIał 23 lata. Zginął w wypadku motocyklowym jakąś godzinę temu. Od tak po prostu... Chciałem się tym z kimś podzielić bo chyba to jeszcze do mnie nei dotarło... ['].... ;)Witam z żalem. Śmierć motocyklisty zawsze była dlamnie tragedią, prosze koledzy uważajcie na swoich sprzętach. Mamy drogi po których jeżdżą kierowcy i frajery w samochodach którzy za wszelką cene chcą nas posłać do szpitala. Ludzie niepatrzą czy motocykl zbliża się z dużą prędkością tylko wyjadą mu na droge i jeszcze powiedzą że to była jego wina bo jechał jak wariat. Tych motocyklistów którzy zgineli już nieprzywrócimy do życia ale można zawsze ostrzec tych którzy są wśród nas. Składam Ci stary kondolencje i niech Twemu kumplowi ziemia lekką będzie. [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 ... kondolencje ... :( ... ja mimo, iż nie znałem go zbyt dobrze to ciągle nie mogę się otrząsnąć po tej informacji ... ['] ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrAnEk654321 Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 :icon_biggrin: Przykro mi :icon_mrgreen: Łacze sie w rzalu koledzy POZDRO: 3majcie sie jakos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panas Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 (edytowane) [*] :-( Przykra sprawa... zawsze żal i przykrość łapie za serce w takich momentach a już w szczególności gdy to dotyka naszych bliskich!! Łącze się w bólu z rodziną i przyjaciółmi!! Edytowane 22 Listopada 2006 przez panas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 23 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 Pożegnaliśmy dzisiaj naszego przyajciela... Jeszcze nie widziałem tylu ludzi na pgrzebie... a miał tylko 23 lata. Nie będę więcej pisał. Uważajcie na siebie!!!!!!!! Proszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaczelnyFilozof Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 Tak, mieszkał w okolicach Węgierskiej Górki / Żywca Teraz do mnie dotarło...Bo to moje okolice... Matka mi ostatnio wspominała o śmierci motocyklisty jak ostatnio wracałem z garażu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaNaN Opublikowano 24 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 Im nas wiecej tym nas mniej ....[*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 24 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 wspóczuje ci PGR, a szczególnie rodzinie tego chłopaka. Wydaje mi sie że ten sezon trzeba juz zakoczyć (mówie do tych ktrzy jeszcze jeżdżą)... chociaz czy to nas uchroni? wkoncu za kilka miesiecy kolejny sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aina Opublikowano 24 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 Właśnie się dowiedziałem, że mój dobry kumpel, z ktorym nie raz latałem po przeróżnych trasach i imprezach NIE ŻYJE... MIał 23 lata. Zginął w wypadku motocyklowym jakąś godzinę temu. Od tak po prostu... Chciałem się tym z kimś podzielić bo chyba to jeszcze do mnie nei dotarło... ['].... :eek: Składam wyrazy wspułczucia :eek: Bardzo szkoda chłopaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz i vn 800 Opublikowano 24 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 Wyrazy współczucia :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi