pecha75 Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 witam,no cóż stało się kupiłem dziś swojego pierwszego crossa ! :bigrazz: (i syój pierwszy motocykl) Wybór padł na YZ 125 2T. Dziś wpłaciłem zaliczkę po jeździe testowej. Jutro bedę miał moją Yamaszkę w domku. Klikając na poniższy link można ją obejrzeć:icon_razz: http://foto.onet.pl/CSQHPQQvAD0CMgM_A+BjRa...FVgVmJfdVMRW2sB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitro Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 :buttrock: GRATKI !!! :icon_razz: :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miclaw Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 Bardzo ładna maszyna !! :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian-kmx Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 fany sprzet gratulacje!!!!!! :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 Gratuluje i życzę bezawaryjnego użytkowania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 Gratuluje:) Ladna niunka. POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boomer5 Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 całkiem bardzo przyzwoita :buttrock: a ile taki wypas kosztuje?? bo widać że przynajmniej po wyglądzie nie trzeba do niej nic dokładać (zadbana) :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bohen Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 Gratuluje zakupu, super maszyna, oby Ci służyła bezawaryjnie pozdro Cytuj Stare motocyklowe przysłowie mówi: jak się nie wywrócisz.....to se nie poleżysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baklazan Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 Gratulacje OGROMNE ... Piękna maszyna.. Pozazdrościć tylko :clap: Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emyl Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 Ładna maszynka :icon_biggrin: Ile takie coś kosztuje :biggrin: Który rok :) To prawda ze w tym trzeba co 24godziny ostrego katowania tłok wymieniać :icon_biggrin: Bo ktoś mi tak mówił zeby tego nie kupywać bo nie bedzie mnie stać na tłoki :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek14 Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 No bardzo ładna seta :biggrin: SUPER! GRATULACJE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 piekna ... ale jak przychodzi czas na remont to potrafi czlowieka pochlonac ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 Śliczna :biggrin: Nic tylko pogratulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 Gratuluje zadbana Yamszka Niebieskie gora!!! o prawda ze w tym trzeba co 24godziny ostrego katowania tłok wymieniać icon_question.gif Bo ktoś mi tak mówił zeby tego nie kupywać bo nie bedzie mnie stać na tłoki icon_eek.gifjesli juz to 30h/m a tez nie jest to co tydzien, tlok z uszczelkami 400zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 Gratuluje :) wysokich lotow :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi