zbyhu Opublikowano 9 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2003 Czolem! Zastanawialem sie, skad mozna skombinowac sobie jakies takie w miare ciuchy skorzane, uzywane - chodi mi glownie o spodnie i gogle. Bo kurtke to w ciucholandzie dostane, ale portek juz nie...Chodzi o to, zeby cena nie zabila mnie swoja wysokoscia :(.Co mozecie doradzic?A moze ktos ma cos uzywanego na sprzedaz?Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 9 Lipca 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2003 Pewnie nie odkryję nic nowego, ale spróbuj poszukać na allegro. Można znaleźć naprawę ciuchy za taniochę. Ostatnio znalezłem takie gogle: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=14606910 Może nie najtańsze, ale oryginalne klasyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 10 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2003 Witka,gogle z allegro są produkcji radzieckiej. Mam takie same w chacie (do Urala :( ) i używam ich. Są zajebiste, jednak musiałem wymienić szybki na pleksę (w domowych warunkach można to zrobić), bo oryginalnie było zwykłe szkło, które rozsypało się w drobny mak 8O jak mi gogle spadły. Dobrze, że nie pobiły mi się w czasie jazdy np. od uderzenia kamieniem, bo musiałbym sobie klawiaturę z Breilem załatwić :? W ciucholandach są spodnie. Trzeba znaleźć odpowiedni ciucholand. Najłatwiej jednak kupić takie rzeczy na bazarach motocyklowych (za 100-150 zeta) można wyrwać dobre portki. Allegro też jest ok, ale ... nie ma jak przymierzyć :? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 10 Lipca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2003 Czolem! Oka, thnx za info. Narazie bylem w jednym ciucholandzie i znalazlem az jedne spodnie, ktore byly za male. Natomiast kurtek bylo tam pod dostatkiem. Gogle te z allegro juz widzialem :(. Swego czasu byly tam 3 aukcje na takie samegogle :(.Jeszcze gdzies tam sa gogle ZOMO - sa piekne :( :lol: No nic, bede musial pokrcic sie po ciuchach w Rybniku. Klopot w tym, ze znam az jeden sklep, w ktorym juz bylem :(.Jeszcze raz dzieki!Aha, skorzane rekawice zimowe moga sie nadawac na motor (jako taka namiastka)?Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 10 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2003 Witam !Mój kumpel niedawno kupił sobie za 150 zł prawie nie używane spodnie w allegro. Mam taką radę : pójdź do sklepu z nowymi ciuchami motocyklowymi poprzymierzaj różne spodenki, dokładnie zapamiętaj rozmiar, możesz się potem jeszcze pomierzyć ( często w aukcjach podawane są wymiary typu długość nogawki i jej obwód) i nie ma siły żeby kupić złe. Co do gogli radzę przymierzyć przed kupnem. Ja miałem taki problem że wiele modeli po prostu nie pasowało do mojej czachy i niedokładnie przylegały na dole. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 16 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2003 Na Allegro kupiłem kurtke Akito Mercury za 200zł i spodnie wiazane na choppera tez za 200 stówki.Spodnie jak nowe,kurtka tez.Dla kolegi zakupiłem dwie pary spodni i kurtke od jednego dostawcy.Towar w b.dobrym stanie.Z reguły wszystko po 200zł.Mam natomiast na sprzedanie spodnie ale sznurowane w dobrym stanie pas 84-86 cm i bardzo długie jak na "szczupaka" dł ok 115cm Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 17 Lipca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2003 Czolem! EN500: nie wiem ile ja mam, ale za ile chcesz te spodnie sprzedac?Bo ja jestem chudy i mam 185 cm wzrostu, ale musialbym sie dokladnie pomierzyc :(.Tylko nie wiem, czy z kieszenia na to mam szanse. Tzn. ja na pewno nie mam, ale rodzice :(?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 17 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2003 Klasycznie-wszystko po dwie stówki :( Jak chcesz to moge wysłać zdjęcia tych spodni i dokładnie je pomierzyć.pzdr Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi