Piasek80 Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 W dniu 21.07.2021 o 11:35, qpa napisał: ale jaki tak Ci padł? Ten kupiony w polskim sklepie (on-line) za 80 parę złotych które to na popularnym serwisie w chinach po 20zł sprzedają. Identyczny jaki miałem w moto zamówiłem w chinach (za 36zł) i przyszedł w zasadzie następnego dnia po awarii tego zakupionego w Polsce ale... nie miałem czasu się tym zająć bo nawał w robocie. W dniu 21.07.2021 o 11:43, Bimbak napisał: A akumulator był naładowany? Tak. Aku jest pół roczny, naładowany prostownikiem przed wymianą poprzedniego regulatora także wszystko było z nim ok Sorry że się tyle nie odzywałem ale nie wiedzieć czemu nie zawsze przychodzą mi powiadomienia że ktoś odpowiedział w temacie mimo iż mam zaznaczone obserwowanie i powiadamianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 To tak jak Ci pisałem, jak znudzą Ci się chińczyki to kup to - http://www.sklep.riderparts.pl/produkt/regulator-napiecia-tourmax-yamaha-xttt600-xtz750 o ile uzwojenie jest oki to będzie działać latami. Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piasek80 Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 (edytowane) Tyle zostało z tego regulatora zakupionego w polskim sklepie Jakieś czarne mazidło z niego wypłyneło, przypominające lepik/smołę i dymiło się spod złącza wtyczki. Gdzieś po 3-4km od wyjazdu z domu stojąc chwilę na skręcie poczułem sfąt palonego plastiku, gumy ale stwierdziłem że tradycyjnie ktoś pewnie utylizował śmieci przez komin. Moto ujechało jeszcze 2km, raz przerwał jakby mu nagle wszystkie 4 cyl odcięło, po 200m drugi raz i po chwili wszystko death. Sytuację uratował zapasowy bezpiecznik w kpl bo bym musiał organizować transport do domu. Edytowane 2 Sierpnia 2021 przez Piasek80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi