cenderr Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 A który to roczek? Malowanie rozumiem fabryczne? :D . Specjalnie na GS się nie znam ale w takich barwach to były jakieś młodsze suczki już :biggrin: . Ile by nie miał to przynajmniej na fotach wygląda zajebiście :P . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merida125 Opublikowano 22 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 malowanie orginalne,wszystko w eleganckim jak na te leta stanie(90r).lusterka mam obydwa tylko jedno zdemontowalem,bo mam waski garaz w ktorym miescic sie musi jeszcze samochod i mi obcieralo.w komplecie dostalem tez zapasowy kluczyk i zestaw narzedzi pod siedzonkiem w skorzanym etuii:) jako motorek na poczatek uwazam za bardzo trafny :icon_biggrin: znaczy godny polecenia poczatkujacym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 malowanie orginalne,wszystko w eleganckim jak na te leta stanie(90r).lusterka mam obydwa tylko jedno zdemontowalem,bo mam waski garaz w ktorym miescic sie musi jeszcze samochod i mi obcieralo.w komplecie dostalem tez zapasowy kluczyk i zestaw narzedzi pod siedzonkiem w skorzanym etuii:) jako motorek na poczatek uwazam za bardzo trafny :) znaczy godny polecenia poczatkujacym To rzeczywiście Ci się trafiło. Modele z kluczami są dość rzadko spotykane... Niestety u siebie owych słynnych kluczy nie posiadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beilu Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 gratuluje sprzeta, widze że niezły egzemplarz jak na te lata, fakt tłumik troche przejechany ale oryginalny lakier, pokrywy silnika bez ryski oby ci służył :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulawy Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 (edytowane) czy aby na pewno nie był malowany?? przyglądając sie przedniemu błotnikowi rzuca się w oczy niezbyt dokładnie położony lakier(matowy, chropowaty taki jakis). Fabryczne chyba tak nie mają. Czy się mylę??I nie ma co sie za bardzo łudzić 16-nasto letni lakier wyglądający jak nowy?? Mój tez wyglądał jak nowy, super zadbany, a co sie okazało- był malowany. Cała rama, zbiornik paliwa, błotniki, boczki. Powiem jedno ktoś odwalił kawał dobrej roboty. Wygląda na profesjonalną robote ale cóz teraz nie mam wątpliwości ze moj byl malowany. W dwóch serwisach stwerdzili to samo.Aaaa i ta naklejka na baku Warnung czy jakos tak. Po 16nastu latach chyba by tak nie wyglądała co? deszcz, rózne warunki pogodowe, wilgoć. Moj tez taką miał, ale to chyba na zmyłę. Pozdrawiam! Edytowane 25 Listopada 2006 przez kulawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 czy aby na pewno nie był malowany?? przyglądając sie przedniemu błotnikowi rzuca się w oczy niezbyt dokładnie położony lakier(matowy, chropowaty taki jakis). Fabryczne chyba tak nie mają. Czy się mylę??I nie ma co sie za bardzo łudzić 16-nasto letni lakier wyglądający jak nowy?? Mój tez wyglądał jak nowy, super zadbany, a co sie okazało- był malowany. Cała rama, zbiornik paliwa, błotniki, boczki. Powiem jedno ktoś odwalił kawał dobrej roboty. Wygląda na profesjonalną robote ale cóz teraz nie mam wątpliwości ze moj byl malowany. W dwóch serwisach stwerdzili to samo.Aaaa i ta naklejka na baku Warnung czy jakos tak. Po 16nastu latach chyba by tak nie wyglądała co? deszcz, rózne warunki pogodowe, wilgoć. Moj tez taką miał, ale to chyba na zmyłę. Pozdrawiam!Z tą naklejką to nie jest takie oczywiste co mówisz. One mogą tyle wytrzymywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 gs - marzenie :crossy: hehe Gratki, fajny sprzęcior :biggrin: pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulawy Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 (edytowane) Z tą naklejką to nie jest takie oczywiste co mówisz. One mogą tyle wytrzymywać. mogą, ale moja wygląda jak nówka,a po 11 latach powinna? Teraz wiem ze moja jest nowa bo moto bylo malowane.. A poza tym taką naklejkę idzie kupić, tak jak pozostałe do motocykla. Edytowane 25 Listopada 2006 przez kulawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurbat Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Ładny, ale dlaczego nie ma jednego lustra :icon_biggrin: przygoda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Empire Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Ładny, ale dlaczego nie ma jednego lustra :icon_biggrin: przygoda? Jest napisane dlaczego. Kilka postów wyżejTakiego GSa ładnego z tego rocznika nie widziałem :bigrazz: Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merida125 Opublikowano 26 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 lusterko drugie jak wyzej pisalem mam.lakier jest na 99% orginalny.blotnik to samo,tylko z tego co mi wiadomo ten maly chlapaczyk byl fabrycznie malowany matowym lakierem,przynajmniej wszystkie gs-y jakie widzialem tak maja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulawy Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 (edytowane) nie chodzi mi o ten mały chlapaczyk. chodzi mi oto powyzej czyli błotnik, nie jest on taki gładki jak powinien...czy sie myle?chyba ze mam zapodac foty mojego błotnika?? albo kilka innych?? nie że sie czepiam :icon_biggrin: lepiej sie rozczarowac wcześneij niz pozniej. Edytowane 26 Listopada 2006 przez kulawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 No wielie gratki! Ładnie sie prezentuje! No to teraz śmiganko ( cały przyszły sezon na moto!) Ja niedawno kupiłem cebulke i wiem co czułeś jak kupiłes GS cudowne uczucie :P GRATULUJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wats Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 (edytowane) No widze merida że się pochwaliłeś. Lakier naprawdę ładnie wygląda jak by był naprawdę zadbany albo ktoś go pozonnie pomalował lupił naklejki itp. Rzeczywiście błotnik z tyłu wygląda na malowany tak matowo lakier położony. Trzeba by się w warsztacie spytać co oni o tym myślą Edytowane 27 Listopada 2006 przez wats Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi