Marciniak Opublikowano 29 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2006 pierwsze moto to MZ ETZ 251pierwszy japoniec CBR600F2Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek20 BSA A65 Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 pierwszy był Awo potem BSA 650 nastepnie CBX550 a kolejnym bedzie VTR1000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ENDI Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Pierwszym motocyklem na którym samodzielnie jechałem była stara poczciwa WSK :biggrin: a pierwszym japońcem Kawasaki ER5 z 2003 r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolkan Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Yamaha XJ 750 Seca Cytuj wieczny włóczęga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Breżniew Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Jak wszyscy zaczynałem od motorowerow , potem WSK125 ->CZ350 ->długo nic ->motorower-> GS500E :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GHOSTRIDER11 Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 Najpierw jawy,wsk-i,mz-y i jazda po polach a pierwsza japonia to Honda VF 750F Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubek145 Opublikowano 12 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 bylo mz 125, teraz jest F4 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 kadet, Jawka........GS 500E 93r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariok Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 no to teraz kolej na "moje 3 grosze" :-)moj pierwszy raz mialem na JAWCE 350 pozniej na CZ 350 (to niemal to samo) CZ-te doprowadzilem do takiej frustracji swoim katowaniem, ze zaczela jezdzic do tylu (powaznie mowie-jak kto sie zna to wie dlaczego :-) hehepozniej bawilem sie skuterkami bo mi wiek nie pozwalal na nic innego po drogach publicznycha jak zrobilem prawko to powitalem japonię ... XJ600 i przez sentyment i włożoną prace (czytaj kasę) mam ją do dziś...pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dabal Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 siemanko ja wskoczyłem odrazu na HONDA AFRICE TWIN i jestem sobie wdzięczny poprostu kocham Tą maszynę !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrekmx_125 Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 Ja zaczynałem na Jawce 50 :buttrock: :biggrin: Potem przesiałem się na Japonie - Kawa kx 60 (heh...to była moc :D :D )NO i teraz KMX ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 Yamaha FZR 600 rok 92 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seboo Opublikowano 15 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2007 Najpierw MZ ETZ 150. Pierwszy japoniec - Honda SLR 650. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekk Opublikowano 18 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 ...moja sygnaturka ponizej wszystko wyjaśnia Chyba nie jestem jakimś ewenementem :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkil6 Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 NA POCZĄTTKU BYŁ ROMET Z SILNIKIEM JAWKI, NIE BYŁ ON MÓJ, TYLKO SZWAGRA, ALE DUZO NIM JEŻDZIŁEM. POTEM BYŁA JUZ MOJA MZ 150, XJ 400, NA WSZYSTKICH JEZDZIŁEM NIELEGALNIE, BEZ PRAWKA I ZAREJESTROWANIA. PÓZNIEJ BARDZO DUZO JEŻDZIŁEM KOLEGI FZ750 (SWIEC PANIE NAD JEGO DUSZĄ ). A TERAZ JUŻ JEST YAMAHA FZR 600 3HE 91 ROK, ZAREJESTROWANA W CAŁOSCI MOJA, JA JUŻ TEŻ MAM PRAWKO I Z TĄ MOJĄ PIĘKNA CZEKAM ZA WIOSNĄ I ZA WYPRAWAMI PO POLSCE I NIE TYLKO!!! NA POCZĄTTKU BYŁ ROMET Z SILNIKIEM JAWKI, NIE BYŁ ON MÓJ, TYLKO SZWAGRA, ALE DUZO NIM JEŻDZIŁEM. POTEM BYŁA JUZ MOJA MZ 150, XJ 400, NA WSZYSTKICH JEZDZIŁEM NIELEGALNIE, BEZ PRAWKA I ZAREJESTROWANIA. PÓZNIEJ BARDZO DUZO JEŻDZIŁEM KOLEGI FZ750 (SWIEC PANIE NAD JEGO DUSZĄ ). A TERAZ JUŻ JEST YAMAHA FZR 600 3HE 91 ROK, ZAREJESTROWANA W CAŁOSCI MOJA, JA JUŻ TEŻ MAM PRAWKO I Z TĄ MOJĄ PIĘKNA CZEKAM ZA WIOSNĄ I ZA WYPRAWAMI PO POLSCE I NIE TYLKO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi