Witas Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 moj znajomy tez ma zygzaka 1100 i Vmax okolo 270km/h, wiec to by sie moglo zgadzac, natomiast honda pewnie chciala sobie nieco wyniki "podciagnac" skalujac w ten sposob predkosciomierz. To sie chyba czesto zdarza w nowszych sprzetach :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bread Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 (edytowane) Nooo nie był bym taki siup, jeden ziomek na XJR 1300 w Poznaniu w tym roku robił niskie 1.55 - co ty na to, jednak na pierwszym zakręcie XJR rządzi!-potwierdzam doskonałe właściwości jezdne XJR,kumpel miał CBR900, po niej kupił XJR i jest zachwycony, XJR bije na głowe CBRkę jeśli chodzi o prowadzenie w zakrętach :icon_arrow:Też nie mogłem dać wiary, a jednak Edytowane 16 Listopada 2006 przez bread Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angel Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 -potwierdzam doskonałe właściwości jezdne XJR,kumpel miał CBR900, po niej kupił XJR i jest zachwycony, XJR bije na głowe CBRkę jeśli chodzi o prowadzenie w zakrętach :)Też nie mogłem dać wiary, a jednakWybacz ale w lepsze wlasciwosci jezdne XJR od 900RR Ci nie uwierze.Twoj kumpel mial chyba jakas krzywa i zdezelowana ta RR :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 Wybacz ale w lepsze wlasciwosci jezdne XJR od 900RR Ci nie uwierze.Twoj kumpel mial chyba jakas krzywa i zdezelowana ta RR :wink:chyba porównywali pod kątem konfortu na dziurawych polskich drogach :( Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 -potwierdzam doskonałe właściwości jezdne XJR,kumpel miał CBR900, po niej kupił XJR i jest zachwycony, XJR bije na głowe CBRkę jeśli chodzi o prowadzenie w zakrętach :icon_eek:Też nie mogłem dać wiary, a jednakNo ja Cie prosze-bez jaj..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stopmen Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 potwierdzam doskonałe właściwości jezdne XJR,kumpel miał CBR900, po niej kupił XJR i jest zachwycony, XJR bije na głowe CBRkę jeśli chodzi o prowadzenie w zakrętach Tez mi sie wydaje ze ta cebra musiala byc dwusladem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bread Opublikowano 19 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2006 Tez mi sie wydaje ze ta cebra musiala byc dwusladem :icon_mrgreen:a właśnie musze Was zaskoczyć tym że Cebra była w bardzo dobrym stanie, osobiście znam właściciela ma wieloletnie doświadczenie, zawsze dbał o swoje motocykle i nigdy nie dał by sobie wcisnąć dwuśladowej miny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angel Opublikowano 19 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2006 (edytowane) a właśnie musze Was zaskoczyć tym że Cebra była w bardzo dobrym stanie, osobiście znam właściciela ma wieloletnie doświadczenie, zawsze dbał o swoje motocykle i nigdy nie dał by sobie wcisnąć dwuśladowej minyNo to mimo tylu lat doswiadczenia nadal nie umie na motocyklu jezdzic :icon_twisted: Edytowane 19 Listopada 2006 przez Angel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 Cześć No to mimo tylu lat doswiadczenia nadal nie umie na motocyklu jezdzic :( A może zwyczajnie ma instynkt samozachowawczy. Szczególnie w zakrętach.A z tą prędkością to można sprawdzić licznik,najlepszy będzie gps bo nawet przy błędzie 2mjego prędkośc wskazywana jest znacznie dokładniejszaod wszystkich liczników.W opcji z rejestratorem :-) błąd będzie już po przecinku.Skoro wkółko powracają takie dyskusje to czas chyba wyskalowaćlicznik. Jak to zrobię u siebie cbr 600f4i to przedstawię wyniki. Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 Trochę jeździłem XJRą więc ...Primo, XJRa objeżdza CBR1000F jak małe dziecko, zarówno na starcie jak i w zakrętach. Efka to w końcu coby nie mówił zabytek, mocny silnik ale Yama dół ma lepszy. O podwoziu lepiej nie mówić. Jeździłem z kolegą ja na XJRze on na CBR1000F więc samochcący dokonywaliśmy porównań.Natomiast z z CBR900 niestety XJRa nie wygra, może na starcie, polegnie za to na pewno w zakrętach. Yama ma nisko posadowione podnóżki i MUSI przegrać z każdym sportem na winklach, oczywiście wtedy kiedy jeźdźcy posiadają podobne umiejętności. Jadąc za CBR900 sypałem iskrami z podnóżków ale i tak musiałem zakręty brać wolniej i szerzej. Oczywiście podnóżki można podnieść, wtedy może ... ale wątpię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stopmen Opublikowano 27 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 Zbycho zauwaz tylko ze mowa o 929, 1000f to ja na sv650 objade :D oczywiscie do predkosci rzedu 180 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Zbycho zauwaz tylko ze mowa o 929, 1000f to ja na sv650 objade :buttrock: oczywiscie do predkosci rzedu 180 Ta eFka przyplątała się z innego tematu :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IrekS Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Tak jak na poprzedniej stronie mówił Witas , wydaje mi się , że Vmax. ZZR 1100 to ok. 270 - 280 km/h. Wiele liczników wilu maszyn w górnych wartościach mocno przekałamują.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi