Prokto Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 ....Rolnik, rolnik sam w dolinie...hue hue http://www.kabarety.fani.pl/articles.php?id=20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik17 Opublikowano 22 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 CZŁOWIEK LASU :icon_twisted::D:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriana Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 "Koleś jeżdzący na enduro to..." ...no super, a kobitka? :icon_exclaim: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urban Opublikowano 23 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 ...renegaci... :biggrin: :bigrazz: No od tego kolesia Renegat miał na imie, ale jeździł choperem, ale ci od choperów to tłuste boby a wtedy renegaci to ci co na enduro.... tak sie przynajmniej u nas przyjęło... :icon_exclaim: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaNaN Opublikowano 24 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 dziki dzik:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 24 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 (edytowane) "Koleś jeżdzący na enduro to..." ...no super, a kobitka? lachon na enduraku :wink: :clap: piękna XR-a koleżanko :lalag: witam w klubie hehe Edytowane 24 Listopada 2006 przez robak Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strzeniu Opublikowano 24 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 SKOCZYBRUZDA LEśNY ZAPIER*ALACZ ;-) MILOśNIK PRZYRODY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturcr80 Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 Poprostu CZOOOOOOOOOOOOOOB !!Albo zacny zapierdalacz ;) :) :wink: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hard Core DTM Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 PRZYJACIEL PRZYRODY he he aha zapomniałem dodac : Leśny dziadek , albo dżangle boy , to dżangle to jak by ktos nie wiedział dżungla tylko ja nie umiem tego napisac po angielsku więc napisałem jak to sie wymawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baklazan Opublikowano 25 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2006 (edytowane) Bandzior ... oglądałem program na Reality TV, przejeżdżali radiowozem przez kiepską dzielnicę i opowiadali o 'bandziorach' stąd... i pokazali akurat jakiegoś kolesia przejeżdżającego w full ciuchach na białej chyba dr350 :) Edytowane 25 Listopada 2006 przez Baklazan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 porywacz babć z pasów :smile: Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 Ano właśnie...mam takie małe spostrzeżenie sprzed lat.Jeżdżąc motongiem szosowym zawsze micha mi się cieszyła na widok 'błotniaków' i wydawało mi się,żę Ci kolesie to są prawdziwi ujeżdżacze ,a nie 'miętkie bolki, na swych 'światach łazienek'.Bo przecieżliczy się fun i zabawa.No i się wreszcie zdecydowałem na zakup....po dwóch latach 'szczeżenia się' na widok każdego enduraka. Mojej żonie to motorek nawet się podoba (ma ładną oponkę jak stwiedziła) ale po opowieściach o fikołkach przez kierę lub też ślizgach (na razie uczę się utrzymywać na mym rumaku) to stwierdziła że jestem głupi....i mam się ubierać we wszelkie ochraniacze :cool: Tak więc uczę się na 'błotniaka' :bigrazz: ....i o to chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusiek Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 wyscigowcy a jak jakies dziady widza jak na ich polu ryjesz to nie krzyczą sfiry debile tylko pie...olce je...ane hamy z lasu no niektórzy to k...wy zaj...ne a babki to odrazu uciekają z drogi w pole a ja sie wtedy czuje jakbym ktmem jechał a nie motorowerkiem....wsumie to debile znas i tyle. nawet jak jestem ubrany na czysto to kałuży błotku nie potrafię odmuwic :icon_question: jednym słowem jestesmyyy DZIECMI LASUUUU AAAAAAAAA:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniu Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 wariaci, samobujcy, szaleńcy itp. NAJLEPIEJ SIE JAKIEJS BABCI SPYTAC ja już słyszałem o sobie wiele dziwnych histori które to babcie i ludzie gadają :rolleyes: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormraider Opublikowano 10 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2006 Ostatnio sytuacja mnie zmusila (konkretnie wlaczenie sie rezerwy ;)),ze musialem zajechac na stacje (najblizsza byla ta na ktorej mnie juz znaja) zatankowac ale rowniez tak sie zlozylo,ze bylem 'lekko' z blotka itp :icon_biggrin: Wiec zatankowalem,poszedlem zaplacic i odchodzac slyszalem : "Ten chłopak to jakies dziecko blota,normalnie potwor blotny" --> usmiech sie sam cisnal na usta :biggrin: pozdro :D Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi