sajmonvs700 Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 stalem się szczęśliwym posiadaczem intruza vs700 86r. czy ktoś ma informacje na temat tego sprzetu na co uważać przy eksploatacji (co się psuje najczęściej) gdzie serwisować gdzie kupować części będe wdzięczny za wszystkie informacje pozdro sajmon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Sajmon, jestem pewien, że wszyscy chętnie odpowiedzą na twoje pytania i podzielą się swoim doświadczeniem, ale przejrzyj wcześniej archiwum - na pewno znajdziesz tam wiele odpowiedzi, łącznie z linkami do stron zawierających informacje o modelu, namiarów na warsztaty, serwisy itp. Gratuluję zakupu. Dobrze wybrałeś. To dopracowany motocykl, bez typowych wad wieku dziecięcego; aż do dzisiaj pozostał w produkcji bez większych zmian (VS800, S50). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodar Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Gratuluję wyboru. To dosyć popularny motocykl więc na pewno nie ma większych wad. Sam jeżdziłem maruderem i wszystko było w porządku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwo Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 Zuch chłopak. Piękny motocykl. Widziałem, siedziałem dotykałem, oglądałem :bigrazz: :( Cytuj Cycki - im większe za młodu, tym dłuższe na starość... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markom13 Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 Oooo,kogo ja widzę .Cześć Sajmon.Gratuluje wyboru :lalag: .Oby sie nie psuł ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwo Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 Oooo,kogo ja widzę .Cześć Sajmon.Gratuluje wyboru :D .Oby sie nie psuł ..... Sajmon się nie zepsuje :D już bardziej :lalag: sorki za OFF TOPIC Cytuj Cycki - im większe za młodu, tym dłuższe na starość... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pino Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 miałem takiego z 85r na alufelgach, mało spotykane wydanie,przebieg 140tyś km i nadal lata, troszke bierze oleju ale to wszystko co mu dolega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmonvs700 Opublikowano 14 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 Oooo,kogo ja widzę .Cześć Sajmon.Gratuluje wyboru ;) .Oby sie nie psuł ..... napewno juz się bardziej nie popsuje... :buttrock: :icon_razz: :bigrazz: :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markom13 Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 napewno juz się bardziej nie popsuje... :P :P :crossy: :flesje: Sajmon czy to oznacza ,ze popsułeś już VSkę ??? :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmonvs700 Opublikowano 16 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 Sajmon czy to oznacza ,ze popsułeś już VSkę ??? :) jak narazie zmienilem kierownice wyregulowalem silnik ale czekam na super świece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markom13 Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 Świece już czekają na odbiór ;) .Właśnie je dotykam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielka Opublikowano 18 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 bardzo dobry wybór. do zobaczenia na szlaku :crossy: pogoda wciąż dopisuje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puchal Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 stalem się szczęśliwym posiadaczem intruza vs700 86r. czy ktoś ma informacje na temat tego sprzetu na co uważać przy eksploatacji (co się psuje najczęściej) gdzie serwisować gdzie kupować części będe wdzięczny za wszystkie informacje pozdro sajmon Witaj w klubie - najlepszy wybór - mało wad, same zalety. Poczytaj wczesniejsze rozwazania na temat Intruza. Do zobaczenia na trasie a moze zlocie, kto wie. Cześć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzia Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 Gartuluje, ja też sobie kiedyś kupie hehe jak mnie będzie stać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgrywus Opublikowano 12 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2006 (edytowane) ... no to i ja pogratuluje własciwego wyboru i odpowiedniego zakupu, mam podobnego na aluminiowych felgach i w wer. kalifornijskiej, jak na razie moj spisuje sie OK czego i Twojemu zyczępozdrawiam :o) Edytowane 12 Grudnia 2006 przez Zgrywus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi