norbik Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 chyba w PePe?? dokładnie:) dzięki chyba w PePe?? dokładnie:) dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek34 Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 czy ktos mial do czynienia z tymi kaskami i ktory polecacie (model), do jazdy glownie 90% krotkie trasy 150-200km, 10% miasto, predkosci glownie spacerowe 130-160km/h czasem szybciej. Wazne :ogolny komfort, poziom halasu, parowanie szyby, twalosc no i cena max 1500-1800PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goccolo Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 czy ktoś orientuje się gdzie w Polsce (najlepiej w Wa-wie) można dostać szybki do kasków Suomy? Konkretnie przyciemniana (nie czarna) do modelu Booster... Może w Suzuki na popławskiej??? W ich konkursie można wygrać kask Capirossiego, to może też handlują kaskami Suomy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 czy ktoś orientuje się gdzie w Polsce (najlepiej w Wa-wie) można dostać szybki do kasków Suomy? Konkretnie przyciemniana (nie czarna) do modelu Booster... Może w Suzuki na popławskiej??? W ich konkursie można wygrać kask Capirossiego, to może też handlują kaskami Suomy?? zadzwoń do motostylu na Targową pozdrowiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goccolo Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Ba, nawet się tam przejadę bo blisko mieszkam ;) Przy okazji obejrzę motórki. Toto co stoi pod oknem to jest replika M1? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Ba, nawet się tam przejadę bo blisko mieszkam ;) Przy okazji obejrzę motórki. Toto co stoi pod oknem to jest replika M1? tylko malowanie i to chyba w dodatku z nr 49 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goccolo Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Byłem w Moto-Stylu. Mają przyciemniane szybki, nawet do mojego modelu :D Chociaż nie jest już produkowany. Swoją drogą fajny sklepik. Mało motorków, ale sporo ciuchów i fajna obsługa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Byłem w Moto-Stylu. Mają przyciemniane szybki, nawet do mojego modelu :D Chociaż nie jest już produkowany. Swoją drogą fajny sklepik. Mało motorków, ale sporo ciuchów i fajna obsługa. też jestem tego zdania a ile Ci policzyli za szybkę?? pozdrowiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 Ja za lustrzankę do Suomy Extreme zapłaciłem w PP 196zł. Po około miesiącu użytkowania z szybki od wewnątrz (na obwodzie) zaczęła odchodzić folia, tworzyły się takie pęcherzyki. Dojeździłem w niej do końca sezonu i pojechałem do PP oddać ją na gwarancji. Wszystko bezproblemowo i po myśli klienta. W ciągu pięciu minut dostałem nową lustrzankę w innym kolorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goccolo Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 Za przyciemnianą szybkę do Boostera policzyli 120zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszyzfr1 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Witam:) Trochę odświeżę temat gdyż sam zastanawiam się nad nowym kaskiem i myślałem właśnie o Suomy. Powiedzcie mi gdzie można takie kaski przymierzyć (jestem z Dolnegośląska, okolice Wrocławia) i co oznacza "PePe"? :) Jak na razie jeżdżę w Cabergu 104 Groove. Kupiłem go w sklepie za 800 zł i jak na tą cenę jest naprawdę ok, szybka nie paruje, blenda też się sprawdza.. Jedyny no ale niestety duży minus to to, że jest strasznie głośny.. Więc jeszcze raz.. gdzie mogę znaleźć miejsce z kaskami Suomy (najlepiej jakby było to blisko Dolnegośląska)? A może macie jakieś miejsca gdzie jest sklep nastawiony głównie na sprzedaż kasków i ma ich dosyć dużo w ofercie? Byłbym wdzięczny za odpowiedź :notworthy: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Jak na razie jeżdżę w Cabergu 104 Groove. Kupiłem go w sklepie za 800 zł i jak na tą cenę jest naprawdę ok, szybka nie paruje, blenda też się sprawdza.. Jedyny no ale niestety duży minus to to, że jest strasznie głośny.. I nie licz na to, że jakikolwiek kas stricte sportowy będzie cichy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spili gonzales Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 ja kupowałem swój kask w Poznaniu ale powyżej 140 też już głośno trochę pomaga kominiarka a jak nie to zatyczki do uszu :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golkow Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Pełną rozmiarówkę i duży wybór modeli będziesz miał w Piasecznie w PolandPosition, no ale tu zapewne się nie wybierzesz. Co do do samych kasków, to są to w zasadzie kaski torowe i do cichych nie należą - za to z całą pewnością nie będzie parował :-) Cicho będziesz miał w UVEXe - (BOSS 525, WingRS). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Oczywiście możesz przyjechać do Poznania, masz tylko 200 km do MotoRexu, wcześniej tylko zadzwonić czy mają dany model i rozmiar i przyjechać. Nie liczyłbym jednak na fachową obsługę :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi