RO Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 Witajcie , od niedawno może jak niektórzy z was zdażyli zauważyć stałem sie posiadaczem motocykla ENDURO : KLX300r 97' -> :evil: . No i tak sie złożyło , że po kilku jazdach gdyż już zdążyłem sie mniej wiecej z nim zapoznać została kwestia towarzystwa do jazdy i tutaj prośba. Jest może ktoś z okolic na przykład takich miast jak : - Dąbrowa Górnicza- Będzin- Strzemieszyce- Sosnowiec- Sławków - ( od strony Dąbrowy ;) ) Zależałoby mi bardzo gdyby ktoś sie zgłosił lub poprostu podał mi namiary na takie osoby bo moje poszukiwania jak narazie tkwią w martwym punkcie. Jedni dorobili sie potomstwa inni dorobili sie uczelni no a ja zostałem sam z motocyklem.. a jazda samemu wiadomo , nawet nie zdążyłem poznać okolicy a czas leci , nerwy zaś w strzępach. Pozdrawiam i z góry wielkie THX. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik8888 Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 Czy można zakładać takie tematy w tym dziale ??? bo ja też szukam znajomych do jazdy z okolic Pruszkowa i niewiem czy mam zakładać własny temat czy to wogole ten dział ??? :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dh Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 Ja tam zalozylem i narazie nie ma zadnych skarg:) ale i zgloszen do jazdy :):(:):( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RO Opublikowano 10 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Czy można ? A dlaczego nie możnaby było ? Też cały czas szukam , będe musiał uruchomić chyba jakąś szerszą gwardię poszukiwawczą bo jak narazie to licho a dziwie sie , że tak mało ludzi u mnie mozna spotkac na endurakach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dh Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Nie dziw sie bo u mnie to samo ledwo 1-2 osoby ;/ i to nei zawsze jezdza :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol-Derbi Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 (edytowane) Siema. Ja zasze chętnie polatam w terenie z ludźmi z Warszawy i oklic ( głównie tych południowo zachodnich ) . Pzdr. Karol Edytowane 10 Listopada 2006 przez Karol-Derbi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Witajcie , od niedawno może jak niektórzy z was zdażyli zauważyć stałem sie posiadaczem motocykla ENDURO : KLX300r 97' -> :) . No i tak sie złożyło , że po kilku jazdach gdyż już zdążyłem sie mniej wiecej z nim zapoznać została kwestia towarzystwa do jazdy i tutaj prośba. Jest może ktoś z okolic na przykład takich miast jak : - Dąbrowa Górnicza- Będzin- Strzemieszyce- Sosnowiec- Sławków - ( od strony Dąbrowy :crossy: ) Zależałoby mi bardzo gdyby ktoś sie zgłosił lub poprostu podał mi namiary na takie osoby bo moje poszukiwania jak narazie tkwią w martwym punkcie. Jedni dorobili sie potomstwa inni dorobili sie uczelni no a ja zostałem sam z motocyklem.. a jazda samemu wiadomo , nawet nie zdążyłem poznać okolicy a czas leci , nerwy zaś w strzępach. Pozdrawiam i z góry wielkie THX. Ziomal!Wpadaj wiosną do Chrzanowa, moze dalej, ale mam wojskową mape polski no i są tam szlaki i trasy podesle ci kawałek potrzebny i już ;) pomysl o tym pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartasjbl Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 omzna chyba zakladac. Ja zalozylem temat dla wszystkich z poznania i cieszy sie p0owodzoeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACA Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Witaj RO!! Jestem ze slaska, moze nie z zaglebia bo z Rudy Slaskiej ale jesli nie masz z kim jezdzic to jestem otwarty na propozycje :rolleyes: Mam ekipe i napewno wkrecisz sie w towarzycho. A osob na posmiganie najlepiej poszukac tutaj (chyba nikt sie nie obrazi jak zareklamuje) forum.motocykle.slask.pl. Poczytaj temat o "kompostowni" Tam jezdzi ekipka z Twoich terenow!Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damzet Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 WITAJ TEZ NIEDAWNO KUPILEM MASZYNĘ, JESTEM ZD.G WIEC JAK COS TO MOZEMY POLATAC RAZEMPOZDRODAMIAN -607290622 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włochaty Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Ja jestem z okolic Kepna i jezdze kąpletnie sam od 4 lat, na wsk i 2 MZ tez sam smigałem,niemam z kim jezdzic, kąpletnie nikogo z mojej okolicy na moto niema:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geralt Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 widze, że ktoś odkopał stary temat...Ja takżde szukam towarzystwa do poendurowania, okolice trójmiasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onimod Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Witam wszystkich fanów jazdy OFF-ROADOWEJ :icon_rolleyes: Poszukuję chętnych do wypadów w teren z RZESZOWA i okolic. Pozdrawiam onimod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi