Enduroman Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 Zapraszam wszystkich na moją strone poświęconą turystyce motocyklowej ENDURO. Wkrótce będzie typowo turystyczne forum. Możecie wysyłać linki do swoich relacji i napewno je umieszczę. Pozdrawiam i zapraszam. www.mlody-globetrotter.prv.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristi_rx125 Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 Zapraszam wszystkich na moją strone poświęconą turystyce motocyklowej ENDURO. Wkrótce będzie typowo turystyczne forum. Możecie wysyłać linki do swoich relacji i napewno je umieszczę. Pozdrawiam i zapraszam. www.mlody-globetrotter.prv.plJak to się stało mistrzu, że z hardkorowca zrobiłeś się globetrotterem? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroman Opublikowano 8 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 no kurteczka bywa i tak :icon_mrgreen: ale mam teraz quada i dalej jestem hardkorowcem :icon_mrgreen: ktm stoi w garazu cały rok... jakos mi sie nie chce. Quady tez fajna zabawa - a turystyka najlepsza :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3stia Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 No proszę wszędzie rozsiewasz linki :cool: . Tak czy inaczej strona ruszy pełną para dopiero od wiosny :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmoSquig Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 (edytowane) 1. Joł no spoko mapka, szkoda że strona nie bierze pod uwagę istnienia wyższych rozdzielczości ekranu od tej na kompie autora :buttrock: 2. Druga rzecz, weź skołuj jakiś rozsądny hosting albo ustaw sobie w domu serwer www na jakimś starym kompie... Ile reklam trzeba przeklikać, żeby zobaczyć stronę?? :flesje: 3. Coś na tej stronie jest poza kilkoma linkami?? :icon_mrgreen: Samo forum też nie załatwi sprawy... choćby dlatego, że takie fora już są. No ale spoko, działaj działaj, im więcej takich stron tym lepiej. Dopisane: Już widzę co jest poza forum i linkami. Po prostu wcześniej reklama zasłoniła mi część strony... Czyli widzisz, h**owy hosting już się daje we znaki :) ps. Będziesz robił jakiś skrypt do dodawania relacji, czy będziesz sam wrzucał na stronę to, co ktoś Ci przyśle mailem? Edytowane 8 Listopada 2006 przez CosmoSquig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario33 Opublikowano 8 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 A czy jest gdzies fajny katalog stron poswieconych turystyce motocyklowej ? Porady, relacje etc ? Fajnie byloby cos takiego poczytac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroman Opublikowano 8 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2006 Cosmo - wszystko będę wrzucał w albumy. Ale podziele to na moją turystyke i przyjaciół. Coś takiego mam zamiar zrobić. Czytam czytam co piszesz i masz szczęście że wywaliłeś tą reklame :icon_rolleyes: bo sobie mysle oco chodzi ?? :biggrin: na tej stronie wrzuce fotki z quadów itd. Narazie zrobiłem ją 2 dni temu i niema tam wszystkiego. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 Strona całkiem ciekawa. Nad wystrojem można by jeszcze popracować, ale nie jest aż tak źle. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dubey Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 A czy jest gdzies fajny katalog stron poswieconych turystyce motocyklowej ? Porady, relacje etc ? Fajnie byloby cos takiego poczytac.jezeli czytasz po angielsku to dwa adresy zapewniaja Ci lekture do wiosny 24h na dobre;)1. www.horizonsunlimited.com (masz tam megaforum http://www.horizonsunlimited.com/hubb/ )2. http://www.advrider.comz polskich jest tez sporo, tak z pamieci na szybko relacje sa na:http://www.africatwin.prv.pl/http://www.riders.pl/no i zobacz dzial podroze naszego forum - tez jest masa fajnego czytania, np. ostatnia relacja Rambo;)pozdrodub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmoSquig Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 HU i ADV rządzą :) Stronka AT też super, szczególnie relacje z wypraw (np. Maroko czy Islandia). Natomiast dział podróże na tym forum to - z całym szacunkiem - bida z nędzą :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroman Opublikowano 10 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 relacje ramba to widziałem zanim była na necie, i przyjechał do mnie kiedy wracał z tej całej podrózy (przejeżdżał przez Krosno). Wyprawa superowa i kiedyś też cza bedzie sie tam wybrać, ale na przyszły rok planujemy Grecje a wcześniej moze wyskoczy się na objazd rumunii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dubey Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 dział podróże na tym forum to - z całym szacunkiem - bida z nędzą :)e tam, a twoje sprawozdanie z alp;)))))dub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi