esophie Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Pina, nie dajmy sie zwariowac, jesli Kuba ma legitymacje szkolna, albo paszport, wazne zeby to byl dokument ze zdjeciem, to bedzie nawet bez dowodu ok.pozdrawiamElka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pina Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Pina, nie dajmy sie zwariowac, jesli Kuba ma legitymacje szkolna, albo paszport, wazne zeby to byl dokument ze zdjeciem, to bedzie nawet bez dowodu ok.pozdrawiamElka To bardzo dobrze :banghead: W takim razie zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 jest opcja aby starym zwyczajem zawieźć czekoladki do Szamotuł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał22 Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 jest opcja aby starym zwyczajem zawieźć czekoladki do Szamotuł Witam, a jaki jest termin wyjazdu ?może tym razem uda mi się dołączyć Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Witam, a jaki jest termin wyjazdu ?sobota po oddaniu lub niedzielajeszcze nie ustalone póki co tylko opcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esophie Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Na prośbę forumowiczów zamieszczam link do strony naszego Centrum, z której to można ściągnąć sobie kwestionariusz osobowy potrzebny podczas rejestracji przed oddaniem krwi.Wypełniając go wcześniej można zaoszczędzić na czasie :icon_mrgreen: http://www.rckik.poznan.pl/www/userfiles/F...stionariusz.pdf pozdrawiam serdecznie Esophie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 (edytowane) Na prośbę forumowiczów zamieszczam link do strony naszego Centrumno to ja jeszcze w załączeniu plakat do naszej kolejnej akcji można sobie drukowac i rozwieszać gdzie się da ze względu na rozmiary plik jest w pdf myślę że nikomu niesprawi to problemu www.niezniszczalni.com/pliki/777mbk210407.pdf żeby ściągnąć sobie na dysk: klikamy prawy i zapisz element docelowy jako ... jak by ktoś nie miał programu do przeglądania pdf http://ardownload.adobe.c...02_pol_full.exe Edytowane 26 Lutego 2007 przez marco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluch Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 ten drugi link mi nie chodzi :icon_biggrin: może inna stronka gdzie mozna ten programik ściągnąć ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pina Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Na prośbę forumowiczów zamieszczam link do strony naszego Centrum, z której to można ściągnąć sobie kwestionariusz osobowy potrzebny podczas rejestracji przed oddaniem krwi.Wypełniając go wcześniej można zaoszczędzić na czasie :P http://www.rckik.poznan.pl/www/userfiles/F...stionariusz.pdf pozdrawiam serdecznie Esophie Super Eliza będzie zdecydowanie szybciej no to ja jeszcze w załączeniu plakat do naszej kolejnej akcji można sobie drukowac i rozwieszać gdzie się da ze względu na rozmiary plik jest w pdf myślę że nikomu niesprawi to problemu www.niezniszczalni.com/pliki/777mbk210407.pdf żeby ściągnąć sobie na dysk: klikamy prawy i zapisz element docelowy jako ... jak by ktoś nie miał programu do przeglądania pdf http://ardownload.adobe.c...02_pol_full.exe Już wydrukowałam kilka sztuk, jeszcze dzisiaj zaniose do chłopaków na Malcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff Opublikowano 27 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Wiaruchna kochana. Bardzo Wam dziękuję za pomoc. Jesteście wspaniali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheriff Opublikowano 1 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 W związku z organizowaną na kwiecień akcją, chciałbym podczas jej trwania, zaprosić człowieka, który zajmuje się przerowadzaniem szkleń z zakresu pierwszej pomcy przedmedycznej. Dzięki jednej lasce, której imienia nie przytoczę :crossy:, mam z nim spotkanie w tą sobotę. Dowiem się co może nam zaoferować ze swoich usług, a szczgólnie jeżeli chodzi o wypadki motocyklowe. Dlatego mam do Was pytanie, czy w ogóle jesteście zainteresowani takim gściem? Jak się zapatrujecie na ten pomysł i czy, waszym zdaniem, warto go zapraszać? Proszę o szczere, choćby były cierpkie, komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pina Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 W związku z organizowaną na kwiecień akcją, chciałbym podczas jej trwania, zaprosić człowieka, który zajmuje się przerowadzaniem szkleń z zakresu pierwszej pomcy przedmedycznej. Dzięki jednej lasce, której imienia nie przytoczę :lalag:, mam z nim spotkanie w tą sobotę. Dowiem się co może nam zaoferować ze swoich usług, a szczgólnie jeżeli chodzi o wypadki motocyklowe. Dlatego mam do Was pytanie, czy w ogóle jesteście zainteresowani takim gściem? Jak się zapatrujecie na ten pomysł i czy, waszym zdaniem, warto go zapraszać? Proszę o szczere, choćby były cierpkie, komentarze. Jestem w 100 % za Już kiedyś myślałam aby sie na taki kurs pierwszej pomocy zapisać, ale chętnych z mojego otoczenia nie było.Tylko aby to nie było szkolenie dla jednej osoby, więc wiaruchna mówcie co myslicie. hmmm co to może być za laska :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Mefisto=- Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Witam, plakat druknę razy kilka i na polibudzie poznańskiej rozwieszę ;) :icon_idea: Już znów oczywiście się melduję na akcji :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdisamoZ Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 rowniez potwierdzam gotowość do ustawki :icon_razz: postaram sie poinformować ziomów z Gniezna NO LIMIT CREW moze wzmocnią bank swoją obecnością... :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pina Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Marco czy ewentualnie akcja z domem dziecka miałaby podobny charakter, jak ostatnio. Jeśli tak, to daj znać troche wcześnie. Nie wiem czy tym razem uda mi się coś zorganizować, ale mogę spróbować, moja siostra zmieniła stanowisko, ale może koleżanki coś załatwią.Wiem, że jesteś teraz troche zajęty i niewyspany :icon_mrgreen: , ale skrobnij coś. Pozdrawiam Pina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi