kermit88 Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 Ciekaw jestem czy są jakieś skutery które mają manualną skrzynie biegów... oczywiście oprócz simsona skutera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 kiedys na gieldzie w lubiniu widzialem jakas vespe czy cos ale 125cm3 i miala biegi, 4 takie smieszne zmienialo je sie lewą manetka. jest tez jawa 50 skuter....heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 i simson skuter :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 Kiedyś były produkowane, nasza Osa też ma manuala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 (edytowane) no i jeszcze simson skuter heh Edytowane 4 Listopada 2006 przez Jimmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 Dokladnie. Vespy px 80 i 125 maja.Byly tez px 50 z manualem...Lambretta i wiele innych skuterów również.no i honda Cub jeśli mozemy ja nazwac skuteremPozdrawiam Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 nie trzeba daleko szukac.. nasze rodzime Osy i zza granicy jawka 50 p20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermit88 Opublikowano 4 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 i simson skuter :flesje: no i jeszcze simson skuter hehW temacie pisało oprócz simsona skutera Kiedyś były produkowane, nasza Osa też ma manuala. Dokladnie. Byly tez px 50 z manualem...Lambretta i wiele innych skuterów również.no i honda Cub jeśli mozemy ja nazwac skuteremPozdrawiam nie trzeba daleko szukac.. nasze rodzime Osy i zza granicy jawka 50 p20Chodziło mi raczej o współczesne skutery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 To może skuter wodny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 Suzi Burgmann, ale to nie ta pojemnosć... :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bari Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 Z tego co mi sie wydaje skutery wodne tez sa automatyczne... Hehe skuter jest stworzony z mysla zeby byl bez biegow aby byl latwiejszy w obsludze :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 sa jakiej chinczyki na allegro z biegami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RIEJU RR50:D Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 No to jak je znajdziesz na allegro to daj linki bo sam jestem ciekawy jak to wygląda i jakie ma osiągi:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 Te Chińczyki z biegami to podrobki Hondy Cub Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 Te Chińczyki z biegami to podrobki Hondy CubCzyli pod plastikiem to samo co w moto magnus rapido??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi