LYsY Opublikowano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 (edytowane) A ja się powtórzę: kupujemy dwa piździki! Dzięki temu będzie można zrobić trochę zabawy pod tytułem zawody! A konkurencji można wymyślić sporo: najwolniejszy przejazd 20 m w linii prostej bez podparcia, guma na motorynce, stoppie na motorynce i w cholere innych rzeczy (dawać pomysły!! :bigrazz: ) I nie powiem, padła też myśl, żeby jedną motorynkę może spalić, ale drugą... utopić :smile: Pewnie znalazł by się jeden odważny, któryby rozebrał się do majtów, wsiadł na motorynkę i wykonał na niej efektowny skok do zalewu :banghead: :crossy: pozdrLYsY Edytowane 4 Grudnia 2006 przez LYsY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 (edytowane) Czolem! Co by tylko wyplynal :banghead: Pozdro PSNo to demokratyczne wybory:Kto jest za tym, zeby to LYsY skakal na pizdorynie do zalewu??Ja!! :crossy: PS2Dla wiekszego hardkoru w locie musi wywalic rycha! :smile: Edytowane 4 Grudnia 2006 przez zbyhu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LYsY Opublikowano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 Tia, i jeszcze puścić różowego bąka o zapachu schabowego :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 ... jak to ma być Łysy to ja jestem przeciw :bigrazz: :cool: :biggrin: :flesje: LOL ! ale za zakupem dwóch pi*dzi i tak jestem jak najbardziej ZA :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 Oooo lalal i ja tez chetnie bym polecialll w pizdziec z kims z wawki .... sa jacys chetni :> moze jakis przyblizony termin bedzie niedlugo :> OCZYWISCIE OPCJA 2 DNIOWA BO nikogo nie znam <lol> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 Łysy we Wrocku ustalilismy, że obydwie dziwki topimy :icon_razz: Ja się zapisuję pierwszy na listę chętnych do skoku na rumaku w otchłań ;) W końcu Łysy podobno jest ratownikiem to może i usta usta będą :icon_mrgreen: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 .. lepiej dla urozmaicenia będzie jednego spalić :clap: ;) :biggrin: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 .. lepiej dla urozmaicenia będzie jednego spalić taaa hehe napchamy mu trawy w wydech i go spalimy :biggrin: oryginalny jointcik hehehe .........taka piękna chmura nad zalewem:P Ja też jestem za spaleniem conajmniej jednej maszynki a druga może szukac smumów mutantów w rybnickim zalewie!!! :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 Żadnego palenia - musimy dbać o środowisko :biggrin: (Policja i karetka już była jeszcze nam strażaków brakuje na Kotwicy) :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 .. strażacy też byli jak się gostek utopil ... ale bylo to po pólnocy wiec PGr mozesz tego nie pamiętać ... :) :buttrock: :buttrock: :buttrock: :flesje: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 Co do konkurecji to moze bieg z zepsutym juz pizdzikiem na plecach. A pozniej z plonacym pidziekiem na plecach. Albo ilu ujedzie naraz na pizdziku :icon_razz: A ja mowicie ze paly przyjedzaja na kotwice to moze ucieczka przed radiowozem pizdzikiem na gumie :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gremlas Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 Opcja pierwsza: Ja bym proponowal spalic gume na piasku motorynkaa potem ja w nim zakopac :biggrin: Opcja druga:Dac pojezdzic bajtlom i zebrac kase za to coby sie zwrocilo za koszty pizdzikow a potem starszy na Bolsa jakiegos Opcja trzecia:Wyniesc do lasu i powiesic jakos na drzewie,a potem ja puscic i patrzec jak spada :banghead:(było w Jackasach) Opcja czwarta:Przegiem jeziora wzdłóż niego jechac tak długo aż zgasnie :biggrin: Opcja piąta:susensuns ..........?I nie kupic pizdzika(ale to odpada) Opcja szósta: Pomysłu brak..... I to tyle na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 eeeeee nuuudy ... to już wole golego lysego na motorynie z powiewającym fallusem skaczącego do zalewu :D :biggrin: :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 Gremlas następnym razem jak będziesz wymyślał jackasy to się napij wcześniej :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiasnyBaniak Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 Gremlas następnym razem jak będziesz wymyślał jackasy to się napij wcześniej :crossy: Zdecydowanie potwierdzam - tylko w podwójnej dawce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi