CiasnyBaniak Opublikowano 12 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2006 Jak bedzie taki przyrost zainteresowanych "rybolem" to te 7 domków na wiosnejuz chyba nie wystarczy.W kazdym razie jestem zdecydowanie "za" - kupnem jakiś piździków i zrobić z nim atrakcje wieczoru, - na samospaleniu kończąc......jak w filmie motór... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 .. to co robimy ściepe na jakieś złomy ?? Na stronie wcześniej dałem kilka linków do aukcji ... .. nie wiem ile z nich jest wciąż aktualnych ale jest tego troche i w gazetach i w necie więc szłoby coś wybrać Pozdro!! :biggrin: :notworthy: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_bp Opublikowano 15 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2006 (edytowane) ci*y edit: sory to był mój kumpel :flesje: :P nie wylogowałem sie :banghead: a on korzystając z okazji zeby mi zrobic "dzołka" napisał to :eek: :evil: :evil: Edytowane 15 Listopada 2006 przez scooby_bp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 16 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 To fajnych masz kumpli ... weź go zaproś na Rybola to się nim zajmiemy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JonekBP Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 No kolegów to ty masz tez nie powiem już nic o nich ;/;/;/ Ale nie dygaj nic ci sie nie stanie na forum :D Chyba :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gremlas Opublikowano 20 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 Znalazlem idealny sprzet na Rybol http://allegro.pl/item143906569_romet_kadet_okazja_.html Mialem taki kilka lat temu hehe to byl sprzet normalnie zwijacz asfaltów.Tylko mowie od razu ja na nim nie jade do rybola,mam swój sprzet. Chyba ze wolicie motorynke to cos znajde tylko co z transportem? Mozna przewiesc w pociagu, w koncu prawie jak rower.Rama w cugu silnik na plecach Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 24 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 Witam!A może coś z poniższych sprzętów zaadoptujemy na Rybol 666 :buttrock: :biggrin: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M323288 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M323302 http://allegro.pl/item143676255_motorynka_streetfighter.html Pozdrooo :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 24 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 Czolem! Tylko nr 2 sie nadaje :banghead:. Reszta za droga :). Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 26 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 (edytowane) Witam! Dobra to żeby była jakaś konkretna gadka, to kto by się mógł zrzucić na takiego sprzęta lub dwa :buttrock: Jak bedą chętni to wrzucimy tu numer konta i sie zakupi jakiego szatana. No to kto może ZRZUTA 6zł 66gr ?? Pozdro!! :clap: Edytowane 26 Listopada 2006 przez Browar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Spoko mozna sie zrzucic po te 6.66 ale to straczy gora na jednego pizdzika :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Spoko mozna sie zrzucic po te 6.66 ale to straczy gora na jednego pizdzika :cool: ..to zależy ile osób się zloży ... dla przykladu 40 osób to juz 266zl 40gr wiec 1,5 sprzęta juz by bylo :buttrock: ... a przeca Rybol z roku na rok odwiedza coraz więcej luda .. a wiosenne Edition to juz w ogole .. wiec bedzie dobrze mysle :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 WITAM Pały!! Mówicie dwudniówka? - niech bedzie... ale jak motorynki to conamjniej dwie coby zawody na pocket bikach porobić... Warto by się zastanowić nad propozycją Darka Browarnego - czyli nad Stodołami. Właściciel się tam podobno zmienił więc znowu mamy wjazd do ośrodka prawie zapewniony. Stare pierdziele (Pietra i banda emerytów) będą na pewno radzi z luksusów jakie te domki oferują. Jezioro jest i to z wałem do spacerowania :icon_mrgreen: (kto był ten wie) Miejsce na grilla/ognisko jest. A i rónież pobliska sprawdzona knajpa gdzie każdy będzie mógł zamówić coś dla siebie bez marudzenia. Poza tym trzeba im odświeżyć pamięć co znaczy najazd moturzystów szatanistów :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 DOBRZE GODO !! POLOĆ MU :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 (edytowane) NAMÓWIŁEŚ MNIE :flesje: :D Edytowane 30 Listopada 2006 przez PGR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 30 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2006 Ochleje :flesje: :wink: Ale co tam i ja sie dolaczam :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi