CbR600f Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Wiekszosc z was mogla juz kiedys widziec ten film, ale duza czesc osob napewno go jeszcze nie widziala. Nie ma co tu duzo pisac, to trzeba zobaczyc !! Dla takich ludzi mam ogromny szacunek, ciekawe czy ja bym mial sile wrocic na ulice po czyms takim co spotkalo tego goscia.... :bigrazz: http://video.yahoo.com/video/play?p=Hyper+...ggle=1&ei=UTF-8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aina Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 rzeczywiście na tym filmiku widać że naprawdę kocha motory i to jego całe życie i że jeśli coś się naprawde kocha to nie ma rzeczy nie możliwych do wykonania choćby nie wiem co :bigrazz::):crossy: a najważniejsze jest to że nie rezygnuje z życia :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 RESPECT na serio :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawelmoto2 Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 rzeczywiście na tym filmiku widać że naprawdę kocha motory i to jego całe życie i że jeśli coś się naprawde kocha to nie ma rzeczy nie możliwych do wykonania choćby nie wiem co :bigrazz::):crossy: a najważniejsze jest to że nie rezygnuje z życia :( ale nie w naszej rzeczywistosci, powiedz chlopakom co po lekkim dzwonie nie maja za co naprawic sprzetow albo ludziom ktorzy nie maja za co kupic moto ze nie ma rzeczy nie mozliwych jak kochaja motory, albo ludzi na wozkach zapytaj czmu rezygnuja z zycia mieszkajac np na 4 pietrze w bloku ze swoja schorowana matka-niestety rzeczywistosc nie jest taka rozowa jak bysmy chcieli zeby byla sa bariery nie do pokonania. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CbR600f Opublikowano 30 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 To tu macie drugi w temacie o "inwalidach" :bigrazz: http://my.break.com/media/view.aspx?ContentID=150683 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Dzięki, że pokazałeś ten film. Udowadnia to, że dla człowieka nie ma granic i nigdy nie wolno się załamywać. Ten człowiek powinien być dla innych przykładem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszczu Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 W Kraku widuje Harleya z takimi kolkami bocznymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Niesamowite kiedyś widziałem ten filmik i naprawdę utkwił mi w pamięci.... szacunek dla takiego faceta za odwagę i współczuje że przez durnego pijaka stracił mozliwośc poruszania się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekL Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Na treningach na torze Poznań organizowanych przez Din Ven Bike jeden z instruktorów (Szwed) nie ma obu nóg od połowy łydki. Jeździ na torowej Kawie 6 i to naprawdę szybko. Pozdrówki Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareksit Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Szacunek dla takich ludzi :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olin Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Szacunek, szacunek, szacunek.... Poprostu brak słów... To jest to, co ktoś kiedyś nazawał PASJĄ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 O ile się nie myle, to fragmencik pochodzi z jakiegoś filmu braci Stone...A co do samego faceta, to respect! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba 89 Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 Respekt dla Niego. Najważniejsze jest życ dalej, nie poddawać się, on to udowadnia. Fragment tego filmu był kiedyś dodawany do ŚW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorota. Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 No chyba bez dwoch zdan mozna nazwac go "Prawdziwym Motocyklista" :bigrazz: podziwiam go za swoja sile, odwage i samozaparcie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 Należy się mu ogromny respekt i szacuneczek! :clap: :notworthy: Facet potrafił pokonać niesamowitą barierę. Ja pomino tego, że jestem sprawny to swoją sprawnością na motocyklu nie dorównuje mu za grosz...Jeszcze raz wyrazy szacunku! :notworthy: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi