thefex Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 mial, mial.. to byl forumowicz..taki lajf niestety - nikt nie mowil ze zycie jest sprawiedliwe.. szkoda chlopaka z duza niechecia, ale jednak, proponuje moderatorom umieszczenie jego nick`a w Blekitnym szlaku.. KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawelmoto2 Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Pijany kierowca zabil 15 latka :bigrazz::(:crossy: Poruszal sie jedeynie Yamaha Tzr 50:(:( Jechal glowna droga w Nysie zgodnie z przepisami natomiast kierowca malucha wymusil mu pierszenstwo z podpozadkowanej Chlopak nie mial zapietego kasku i uderzyl w barierki 12 godz po wypadku zmarl w szpitalu :(:(:( http://www.dark-riders.go.pl/ zapalcie swieczke[*] a dlaczego nie mial zapietego kasku, szpan malolata i tyle, byc moze ten zapiety kask uratowalby mu zycie, oczywiscie szkoda chlopaka ale niech to innym da do myslenia czy zawsze siadajac na moto robimy wszystko zeby nie zginac, wina pijanego kierowcy jest oczywista, tylko co z tego, nic juz nie wroci zycia temu chlopakowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriss.g Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 a dlaczego nie mial zapietego kasku, szpan malolata i tyle, byc moze ten zapiety kask uratowalby mu zycie, oczywiscie szkoda chlopaka ale niech to innym da do myslenia czy zawsze siadajac na moto robimy wszystko zeby nie zginac, wina pijanego kierowcy jest oczywista, tylko co z tego, nic juz nie wroci zycia temu chlopakowi.... myślę że to dobry powód na umieszczanie takiego tematu ... żeby każdy mógł pomyśleć "to mogłem byc ja" ... ostrożności nigdy za wiele ... pijany kierowca może wyjechac każdemu ... i ten kask ... szkoda chłopaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dh Opublikowano 30 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 ... myślę że to dobry powód na umieszczanie takiego tematu ... żeby każdy mógł pomyśleć "to mogłem byc ja" ... ostrożności nigdy za wiele ... pijany kierowca może wyjechac każdemu ... i ten kask ... szkoda chłopakaZakladajac ten temat tez o tym myslalem.......... I o tym aby pamietac o szopenie choc go nie znalem ......:bigrazz::crossy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^lunatyk^ Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 (edytowane) ehhhh no wielka szkoda.... ps. mam wrażenie, że mi Admin usunął posta.... Edytowane 30 Października 2006 przez ^lunatyk^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Czolem! Czytajac takie wiadomosci az chce sie, zeby ten sezon juz sie skonczyl... Malo to sie nawyrabialo pod koniec?A tu jeszcze smierc 4umowicza :bigrazz:.Cholernie przykra sprawa... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 (edytowane) Mam prośbę do was ZAKOŃCZMY ten seon już, nie jeździjcie proszę, bo nie chce już takich wiadomości, Chłopak taki młody aż mnie ruszyło nigdy nie umiałem pogodzić się z czymś co jest nie do zrozumienia... patrzę inne fora... już koniec sezonu: a tu: http://www.stuntpoland.net/viewtopic.php?t=348 http://www.stuntpoland.net/viewtopic.php?t=90 ten 2 topic chłopak miał 19 lat. Edytowane 30 Października 2006 przez mierzwa2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 http://www.gim2.nysa.pl/modules/Coppermine...al_Damian_3.jpg szkoda :bigrazz: http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 przepraszam że pytam o to ale co to za utwór?.... bo naprawdę słowa są piękne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 http://clips.interia.pl/index.html?id=2017...')).focus()Verba-Młode wilki 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba 89 Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 przepraszam że pytam o to ale co to za utwór?.... bo naprawdę słowa są piękne O to samo chciałem zapytać tylko trochę głupio mi bylo w takim wątku :bigrazz: Mam pytanie do innych forumowiczów gdzie jest ten błękitny szlak??? Bo nie mogę nigdzie nic znaleźć.Przeraszam , że zaśmiecam taki wątek........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micza 125 Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Wyjątkowo mnie to przygnębiło, szkoda chłopaka. Do tego pożądnie mnie wzięło żeby coś zrobić z moim zepsutm zapięciem od kasku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 z duza niechecia, ale jednak, proponuje moderatorom umieszczenie jego nick`a w Blekitnym szlaku.. Oczywiście zrobimy to ... Echhhh. Pawel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olin Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Nie wiem co mnie podkusiło żeby jeszcze poczytać forum.... Nie mam słów. Bardzo przykro.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawelmoto2 Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 Mam prośbę do was ZAKOŃCZMY ten seon już, nie jeździjcie proszę, bo nie chce już takich wiadomości, Chłopak taki młody aż mnie ruszyło nigdy nie umiałem pogodzić się z czymś co jest nie do zrozumienia... ja wlasnie tak zrobilem i w ostatni weekend zakonczylem sezon, na szczescie bez zadnych przygod, mam nadzieje ze i przyszly taki bedzie czego zycze wszystkim. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi