Skocz do zawartości

15letni kierowca Yamahy TZR 50 zabity...

michal_dh
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

mial, mial.. to byl forumowicz..

taki lajf niestety - nikt nie mowil ze zycie jest sprawiedliwe.. szkoda chlopaka

z duza niechecia, ale jednak, proponuje moderatorom umieszczenie jego nick`a w Blekitnym szlaku..

KTM LC4 400 SC '95

Honda CB 1100 Bol D'or '83

DKW KM 200 '35

www.bikepics,com/members/thefex/

Pijany kierowca zabil 15 latka :bigrazz::(:crossy: Poruszal sie jedeynie Yamaha Tzr 50:(:( Jechal glowna droga w Nysie zgodnie z przepisami natomiast kierowca malucha wymusil mu pierszenstwo z podpozadkowanej Chlopak nie mial zapietego kasku i uderzyl w barierki 12 godz po wypadku zmarl w szpitalu :(:(:( http://www.dark-riders.go.pl/ zapalcie swieczke

[*]

a dlaczego nie mial zapietego kasku, szpan malolata i tyle, byc moze ten zapiety kask uratowalby mu zycie, oczywiscie szkoda chlopaka ale niech to innym da do myslenia czy zawsze siadajac na moto robimy wszystko zeby nie zginac, wina pijanego kierowcy jest oczywista, tylko co z tego, nic juz nie wroci zycia temu chlopakowi.

a dlaczego nie mial zapietego kasku, szpan malolata i tyle, byc moze ten zapiety kask uratowalby mu zycie, oczywiscie szkoda chlopaka ale niech to innym da do myslenia czy zawsze siadajac na moto robimy wszystko zeby nie zginac, wina pijanego kierowcy jest oczywista, tylko co z tego, nic juz nie wroci zycia temu chlopakowi.

... myślę że to dobry powód na umieszczanie takiego tematu ... żeby każdy mógł pomyśleć "to mogłem byc ja" ... ostrożności nigdy za wiele ... pijany kierowca może wyjechac każdemu ... i ten kask ... szkoda chłopaka

... myślę że to dobry powód na umieszczanie takiego tematu ... żeby każdy mógł pomyśleć "to mogłem byc ja" ... ostrożności nigdy za wiele ... pijany kierowca może wyjechac każdemu ... i ten kask ... szkoda chłopaka

Zakladajac ten temat tez o tym myslalem.......... I o tym aby pamietac o szopenie choc go nie znalem ......:bigrazz::crossy:

Mam prośbę do was ZAKOŃCZMY ten seon już, nie jeździjcie proszę, bo nie chce już takich wiadomości,

Chłopak taki młody aż mnie ruszyło nigdy nie umiałem pogodzić się z czymś co jest nie do zrozumienia...

patrzę inne fora... już koniec sezonu: a tu:

http://www.stuntpoland.net/viewtopic.php?t=348

http://www.stuntpoland.net/viewtopic.php?t=90

ten 2 topic chłopak miał 19 lat.

Edytowane przez mierzwa2

przepraszam że pytam o to ale co to za utwór?.... bo naprawdę słowa są piękne

O to samo chciałem zapytać tylko trochę głupio mi bylo w takim wątku :bigrazz:

Mam pytanie do innych forumowiczów gdzie jest ten błękitny szlak??? Bo nie mogę nigdzie nic znaleźć.

Przeraszam , że zaśmiecam taki wątek........

Mam prośbę do was ZAKOŃCZMY ten seon już, nie jeździjcie proszę, bo nie chce już takich wiadomości,

Chłopak taki młody aż mnie ruszyło nigdy nie umiałem pogodzić się z czymś co jest nie do zrozumienia...

ja wlasnie tak zrobilem i w ostatni weekend zakonczylem sezon, na szczescie bez zadnych przygod, mam nadzieje ze i przyszly taki bedzie czego zycze wszystkim. pozdro

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...