Tomek_K. Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Niniejszym informuję szanowne grono forumowiczów, iż w dniu dzisiejszym zdałem za pierwszym razem egzamin na kat. A. :D Strój już skompletowany, wystarczy zakupić motocykl i zgodnie z planem rozpocząć przyszły sezon na wiosnę. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorotka00000 Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 (edytowane) Pogratulowac :) Edytowane 8 Października 2009 przez dorotka00000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksylwia Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Gratuluję! :) dużo nas :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_K. Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Dzięki dziewczynki. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRyaan Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Jak wszyscy to wszyscy :biggrin: Dziś, tj. 9 października 2009 roku pańskiego udało mi się zdać egzamin na prawo jazdy kat. A ^^ Hajs odkładam już od wakacji i na wiosnę planuję zakup wymarzonej cb sf :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksylwia Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Jak wszyscy to wszyscy :biggrin: Dziś, tj. 9 października 2009 roku pańskiego udało mi się zdać egzamin na prawo jazdy kat. A ^^ Hajs odkładam już od wakacji i na wiosnę planuję zakup wymarzonej cb sf :bigrazz: gratki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tipmann85 Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 gratuluje ja jezdzilem cb na elce mily motorek pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzypek99 Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Razem z dniem 12 X 2009r. dołączam do grupy ludzi posiadających prawo jazdy kat A. Egzamin o godz 11:45 (o 11 ulewa nie pozwalała mi jechać samochodem). Ku mojemu zdziwieniu na placu zastałem niebieską Yamaszke YBR125- wszystkie jazdy i ćwiczenia miałem na SR250 :P Tym większa moja radość, że sobie poradziłem, bo choć wierzyłem w swoje umiejętności dopadł mnie mały stres przed ósemeczką. W praktyce jednak okazało się to szybkie i proste. Trasa nie była zbyt wymagająca, a egzaminator chociaż starszy to był sympatyczny i spokojny. :clap: To tak pokrótce! Życzę wszystkim przystępującym szczęścia i wiary w wyćwiczone sprawy, a brać motocyklową witam ponownie tym razem z plastikiem (póki co bez dorobku sprzętowego) w dłoni. PS Dodam jeszcze, że pod swoją Kochaną skórzaną kurtką typu police heine gericke wygrzebaną z lokalnego ciuchlandu, miałem swój najstarszy numer "Świata motocykli" z 2004r (wcześniejsze są trochę podniszczone przez dziecięcą fantazję)! Pozdrawiam Piotrek! SZEROKOŚCI! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malgonia Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Dziś, 20 października 2009 roku zdałam egzamin na prawo jazdy kat. A :) Muszę przyznać ze było dużo problemów z egzaminatorem, ale dałam rade :D Teraz trzeba szykować kaske na ukochany motorek :) Pozdrawiam wszystkich bardzo gorąco :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kredka66 Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 21.10, czyli dzisiaj, przy 3(!!!) podejsciu, zdalam na kat.A:) stres niesamowity, ale sie udalo :clap: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doodek Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Hej! Dzisiaj (24-10-2009) zdałam egzamin (kat. A) - pierwsze podejście, wszystko bezbłędnie! :biggrin: I baaardzo się z tego cieszę! Zwłaszcza, ze przed rozpoczęciem kursu nawet nie siedziałam na moto! Wielki szacun dla szkoły i mojego instruktora którzy przyczynili się do tego, że po 20h jazdy wszystko poszło jak z płatka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bozoo Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 (edytowane) Hej! Dzisiaj (24-10-2009) zdałam egzamin (kat. A) - pierwsze podejście, wszystko bezbłędnie! :biggrin: I baaardzo się z tego cieszę! Zwłaszcza, ze przed rozpoczęciem kursu nawet nie siedziałam na moto! Wielki szacun dla szkoły i mojego instruktora którzy przyczynili się do tego, że po 20h jazdy wszystko poszło jak z płatka :) Widzę, że masz "Kraków" w profilu. Jeśli właśnie w KRK zdawałaś, to byłaś w mojej grupie :P Moje GRATULACJE!!! To mamy 2:0 dla nas :P bo ja też dziś zdałem, również pierwsze podejście. Również składam podziękowania instruktorce no i rozsądnemu egzaminatorowi, który okazał się być CZŁOWIEKIEM. Aaaaa, podziękowania również do forumowiczów, którzy na duchu wspierali :) A ogólnie wynik dzisiejszego meczu Kursanci vs. MORD wynosi 10:4 (jeden slalom i trzy hamowania awaryjne) - a więc wygraliśmy :P Edit: Aaa, już nawet sobie przypominam która to Ty - fakie fajne "brum brum brum brum" zrobiłaś na koniec placu - tak? Edytowane 24 Października 2009 przez bozoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doodek Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 (edytowane) Aaa, już nawet sobie przypominam która to Ty - fakie fajne "brum brum brum brum" zrobiłaś na koniec placu - tak? Tak, to ja :) W sumie to dużego wyboru nie było jeśli chodzi o dziewczyny na dzisiejszym egzaminie - ta druga miała mocno nieudane hamowanie awaryjne - takie do pierwszej krwi (podobno, ja nie widziałam, bo byłam wtedy "na mieście") Edytowane 24 Października 2009 przez Doodek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bozoo Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 (edytowane) Tak, to ja :) W sumie to dużego wyboru nie było jeśli chodzi o dziewczyny na dzisiejszym egzaminie - ta druga miała mocno nieudane hamowanie awaryjne (podobno, ja nie widziałam, bo byłam wtedy "na mieście") Faktycznie, byłyście tylko dwie przedstawicielki płci piękniejszej. Twój przejazd widziałem, tej drugiej dziewczyny - nie. Edytowane 24 Października 2009 przez bozoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doodek Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Twój przejazd widziałem. Tak jak 8 innych osób... Nie powiem, 9-osobowa publiczność + egzaminator trochę mnie stresowała... Zwłaszcza, że moja technika jazdy różniła się od wszystkich moich poprzedników... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi