SEBOOL Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Czesc.Wlasnie wrocilem z egzaminu praktycznego ktory zakonczyl sie pozytywnie!W prawdzie jest to A1 ale na A to bedzie już formalnoś bo wiem co i jak! Teraz powiedzcie mi co muszez zrobić żeby dostać prawko wczesnij w Poznaniu bo gdzieś o takim czymś czytałempozdr <lol> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 gratki, a nie wolałeś poczekać jeszcze ten jeden rok i robic od razu na A? Ale mimo wszystko bardzo gratuluję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 26 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 No tak sie składa że kurs robilem rok temu i zapłacone tez mialem rok temu ale nie mialem czasu na egazmin!pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespucci Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 gartulacje, już wiesz co i jak więc na A będzie prościej :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareksit Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Gratuluję :biggrin: Kumpel też dzisiaj zdał w Gdyni :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 to że zdałes za pierwszym razem na A1 to wcale nie znaczy że zdasz też za pierwszym na A :biggrin: egzamin na prawko to jedna wielka loteria wiem z własnego doswiadczenia gratki SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 26 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 No dzieki za gratki. Wie ktos może jak to jkets z tym zeby szybcji dostac prawko bo nie moge tego znales na 4umpozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziqz-tr Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 To było coś z przekazywaniem dokumentów z WORDu do UK przez kuriera. Ale dokładnie jak to się odbywa to nie pamiętam. I gdzieś to było na 4um Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drogowiec Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Nie wiem jak szybciej, ale tu masz linka do online'owego sprawdzania etapu, na którym Twoje prawko się znajduje. https://cpdpub.pwpw.pl/apps/PJ.aspx Pozdrówka P.s. Gratulki z powodu zdanego examu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 http://forum.motocyklistow.pl/Zdalem-egzam...dy--t60287.html Pawel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi