ABG Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 Dopiąłeś swego kaizz, ale z tego co pamiętam to rozglądałeś się za 600ccm :icon_twisted: W tym sezonie już sobie za dużo nie polatasz ale tak czy siak życzę bezglebowej jazdy bo kawal krowy z tej Twojej miłości jest.Mam nadzieję, że fakt posiadania moto zmieni też Twój styl pisania na forum :icon_razz: I jeszcze pytanie: Ile dałeś? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 29 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 No chlopaki az sie wzruszylem ;( ...a myslalem ze moj temat zostal wyzucony :icon_evil: a jednak jest tutaj.WIELKIE DZIEKI codziennie do niej schodze i ja glaszcze i caluje :banghead: powoli zaczne ja czyscic na zime -wujek raczej sie odezwe- pan od moto powiedzail ze przez 4000km ktore zrobila w tym sezonie nie wziela oleju wogole - co do reszty pytan :P Oto jej historia miala slizg co widac na tlumiku i na palstikach ktore byly sklejone, ale sa ok . Brakuje mi przedniego blotnika, zaslepki(takiej malej od wlewu do chlodnicy) i napisu ale jednego KAWASAKI z baku(moze ktos ma) l ale pan uprzedzil - rama prosta:) silnik cacy przebieg 50.000 Pozdrawiam Piotrka od ktorego go kupilem zaj.... czlowiek:) tyle tylko ze te plastiki byly popekane i poklejone ale nie jest zle:) 4000 bez problemow wierzylem mu na slowo widac bylo w oczach ze uczciwy :biggrin: i oby tak bylo zaden przekretas cfaniczek mily facet ok32-35 lat z zona i dzieckiem .Przy 240 prowadzi sie rowno wszsytko ok ale tylko raz tak jechal .U mnie bedzie miala lepiej...:biggrin: A kask jest nie moj bo jeszcze nie mam tylko wlasciciela -moj bedize lezal na poduszcze :biggrin: Jeszcze raz dzieki WIELKIE DZIEKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bread Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 wiesz kaizz, ale takie przywiązanie do maszyny jest trochę niebezpieczne i niezdrowe, bo jakbyś się poczuł gdybyś z jakiś niezależnych od ciebie przyczyn musiał nagle sprzedać sprzęta? Ja mam teraz taki problem i sprawa sprzedaży wisi na włosku - (mam teraz katusze psychiczne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 30 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 No wiesz zawsze mozna sprzedac nerke :( cholerka zimno sie robi a w garadzu 10 stopni :/ jakis kocyk czy cos:) ide ja przykryje :crossy: i poglaszcze.ps.trzymam kciuki abu sie udalo i twoj skarb zostal z toba po wiki wiekow... :bigrazz: DASZ RADE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dargo Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Witam,Gratuluję moto - nie ma żartów :bigrazz: Właściciele wszystkich moto które maja powyżej 250 cm3 - powinni posiadać pozwolenie na broń !Bo przy braku wyobraźni to śmierć w oczach. No i życzę szerokości na całej rozciągłości.. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 30 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Dargo ty masz "setke wiecej" to jakiegos CKM- pewnie wozisz:) Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skoal Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 No wiesz zawsze mozna sprzedac nerke :bigrazz: cholerka zimno sie robi a w garadzu 10 stopni :/ jakis kocyk czy cos:) ide ja przykryje :( i poglaszcze.ps.trzymam kciuki abu sie udalo i twoj skarb zostal z toba po wiki wiekow... :( DASZ RADE.Kazdy ma swoj wlasny popie**olony swiat :( ale to dobrze... :( Tylko nie zapomnij!!!!!! KAIZZ nie zapomnij przeczytaj swojemu malenstwu bajki na zimowy sen...jeszcze wciagu tych kilku miesiecy przysni jej sie cos brzydkiego i co wtedy na wiosne bedzie?? :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Gratulacje Piotrek! :bigrazz: Ciesze sie bardzo, ze wreszcie dopiales swego! Pamietaj tylko! Oczy na okolo glowy!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 jakis kocyk czy cos:) ide ja przykryje i poglaszczeJesteś pop.... do reszty :bigrazz: Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 Jesteś pop.... do reszty :bigrazz: A to niby czemu??? :crossy: Moja suczka tez stoi sobie w garazu przykryta kocykiem. Po co ktos ma ja dotykac brudnymi paluchami albo niepotrzebnie bedzie na niej osiadal kurz. Moja mama ostatnio pozwolila sobie postawic na moim motku kwiatki. Z mojej strony bylo tylko pytanie: ,,Na baku postawilas???" Moja mama na to odpowiedziala twierdzaco, za co ja zbesztalam i powiedzialam, ze na kanapie to jeszcze ujdzie, ale na baczku nie mam mowy! :crossy: Kazdy ma jakiegos bzika! :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 31 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 Adu popieram moze wreszcie sie potkamy na drodze WRESZCIE!!!!!!!:biggrin: na moim malenstwie :> a ty amsz chlopczyka?to pomrucza sobie:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 adu, z kocem luz.Ale to głaskanie, mruczenie, słodzenie.... Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 Jak chcesz to w lipcowym RIDE jest krótki artykuł o ZZR1100. Jeżeli angielski jakotako kapujesz to moge Ci to zeskanować. O oleju (to co pisał Adam M.) też pisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 gratuluje maszynki, dość konkretna bestia jeśli chodzi o ciąg.. mam nadzieje że nie masz nerwowych ruchów prawego nadgarstka , hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 Skanowałem artykuł dla Turka, to dla ciebie tez przy okazji zeskanowałem. Here you are... http://img430.imageshack.us/img430/3358/kawa1gb1.jpghttp://img430.imageshack.us/img430/4972/kawa2ym3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi