prince Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Trochę popłynołem.Ale generalnie nie było mniejszych w tych motocyklach.Jakiś mały rusek to musi być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuryga Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Witam a ja mam Licznik u siebie w Dnieprze do 180km\h i nawet moge sobie ustawic przebieg dzienny ot taki bajer.A licznik jest od Czechosłowackiej Skody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magda_Z_Tanowa Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 No to lipa:-( ja mam 75, wiec od czego to gówno jest???!!!! moze jakis minsk albo cus takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareczek804 Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 Witam! mistrzu, Mińsk ma prędkościomierz do 140km/h:) na 95% ma Wierchowina, taki mały, ruski niewypał.. pozdrawiam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 3 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 Wierchowina ma mniejszy taki jak w komarze, znaczy bardzo podobny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzia Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 Nie mam urala, ale jezdziłem. Wspaniała maszyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puzel Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 Jak wykluczamy wszystko po kolei, to moze K-55 czy jakoś tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 Ja się nadziałem, i kupiłem licznik wyskalowany do 120km/h. Okazało się później, że od Gazika :icon_evil:. Może to z jakiejś fury jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 Ja się nadziałem, i kupiłem licznik wyskalowany do 120km/h. Okazało się później, że od Gazika :icon_evil:. Może to z jakiejś fury jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 3 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 odpada w gaziku tez jest skalowany do 140:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioter_gpz Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Witam! Mam prosbe, prosze o jak najwiecj informacji na temat tego Urala, wszystko co dostrzerzecie nieoryginalnego (przede wszystkim) i jaki jest to (moze byc?) model Urala. Fakt zdjecia nie sa najlepsze, ale narazie tylko takie posiadam. Mam mozliwosc stac sie posiadaczem otoz tego Urala. Moja wiedza na temat ruskich boxerow nie jest jeszcze az tak bogata, dlatego kieruje sie do Was z ta prosba. http://img444.imageshack.us/img444/5277/ural1kp7.jpghttp://img471.imageshack.us/img471/6091/ural2sl2.jpg Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 8 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Hehehe, mam to samo, bak Mka, lampa Kaska, czy cós, cos tylna lampa nie teges ale nie widze, jesli błotnik tylny składany to tez kaska, tyle ja wiem:-)a reszta experci:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Jeżeli rama Jest uralowska, to jest to M63 lub M66. Lampy są takie, jak w oryginalnym M63. Koła są Dniepr/Kaśka. Łódka kosza resorowana na piórach ćwierć eliptycznych, ma też klapę otwieraną - Ural :cool: . Kierownica z Kaśki (podobno... ja mam taką, jest bardziej wygięta od oryginalnej i ludzie mówio, że od Kaśki), bak z Emki. No i fotel z Malucha w koszu :) Tylny błotnik jest oryginalny, uralowski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 (edytowane) przypatruje sie temu ruskowi i widze ze ma pradnice (czyli ktorys z dolniaka K-750 lub m-72), a nie alternator. rama kosza i wozek na piorze... przedni blotnik ural, kierownica dnieprowska ( sugeruje sie klamkami i smiesznym profilem -student kaska ma ladniejsza :)) rama od urala (m-63) lampki kasiowskie.. niezly skladak.. Edytowane 8 Stycznia 2007 przez wild Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioter_gpz Opublikowano 8 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 wieczny student Napisano Dzisiaj, 18:16 Jeżeli rama Jest uralowska, to jest to M63 lub M66. Lampy są takie, jak w oryginalnym M63. Koła są Dniepr/Kaśka. Łódka kosza resorowana na piórach ćwierć eliptycznych, ma też klapę otwieraną - Ural . Kierownica z Kaśki (podobno... ja mam taką, jest bardziej wygięta od oryginalnej i ludzie mówio, że od Kaśki), bak z Emki. No i fotel z Malucha w koszu Tylny błotnik jest oryginalny, uralowski. Student z Twojej wypowiedzi rozumiem ze oswietlenie (lampa przod) jest oryginalne uralowskie. Co do kol to powinny byc na falbanach ? Te od gondoli sa z K-750 lub Dniepra to wiem. Gondola- przypuszczalem ze jest nieoryginalna, a jednak uralowska tym lepiej. Bak M-72 tez tak uwazalem i teraz jestem juz upewniony. Fotel jak najbardziej maluszek :banghead: wild Napisano 57 minut temu przypatruje sie temu ruskowi i widze ze ma pradnice (czyli ktorys z dolniaka K-750 lub m-72), a nie alternator. rama kosza i wozek na piorze... przedni blotnik ural, kierownica dnieprowska ( sugeruje sie klamkami i smiesznym profilem -student kaska ma ladniejsza ) rama od urala (m-63) lampki kasiowskie.. niezly skladak.. Wild czyli oryginalnie Urale mialy alternator a w tym siedzi pradnica (K-750 lub M-72). Osobiscie jeszcze nie bylem go ogladac, wiem ze Ural jest sprawny i uzytkowany rzadko, latem na male przejazdzki (wlasciciel za granica). Kupil go podobno kiedys takiego od ruskich i tak go odremontowal, odrestaurowaniem nie mozna tego nazwac. Brak papierow (duzy minus). Na ile wyceniacie tego Urala "skladaka" ? Czy w ogole warto nim zawracac sobie glowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi