Skocz do zawartości

URAL POWER!!!

granat
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Powiedzmy, że pisałbym się (chociaz jak narazie, z przyczyn oczywistych, nie mogę jeździć swoim sprzętem);;;

Ps;

Kandydujesz na prezesa?? ;)

No to ja chce zostac Glownym Defraudatorem Funduszy - czyli Skarbnikiem ;p Zapewniam wysokie skladki czlonkowskie :D

Powiedzmy, że pisałbym się (chociaz jak narazie, z przyczyn oczywistych, nie mogę jeździć swoim sprzętem);;;

Ps;

Kandydujesz na prezesa?? :rolleyes:

No to ja chce zostac Glownym Defraudatorem Funduszy - czyli Skarbnikiem ;p Zapewniam wysokie skladki czlonkowskie :eek:

Ps;

Kandydujesz na prezesa?? :)

No to ja chce zostac Glownym Defraudatorem Funduszy - czyli Skarbnikiem ;p Zapewniam wysokie skladki czlonkowskie :D

proponuje zeby funkcja skarbnika nie była dożywotnia, kazdy chce sie nachapac:-)

A z tym zlotem to moze u mnie cos sie da wymyslic, juz jest zlot garbusów kilka rajdów terenowych sie odbyło wiec i moze zlocik rucholi sie uda?? a miejscówka jest gites, jakis las, jakas klawa zwirownia 100m, 10m i basen. knajpa i piwo bez ograniczen, pole namiotowe i domki kampingowe i ceny nigłupie, hmmmmm

Kurcze no tylko do każdego z was mam kilkaset kilometrów :icon_question: a może jakiś zlot nad możem, bo w mojej mieścinie i okolicach też jest kilku (a nawet kilkunastu) wyjadaczy obeznanych w radzieckiej technice. Tereny też są piękne, nawet takie gdzie ruskie zaprzęgi nie dałyby rady (jak ktoś lubi błoto i trudny teren), no ale dla chcącego nic trudnego :icon_mrgreen:

Edytowane przez Puzel

A barwy? Barwy klubowe? Jakieś znaczki na plecach .Jeśli Gosia mnie znowu nie z****e za rozmowy o kolorach to może coś zaproponuje?

tez cie kocham:)

a o to juz nikt sie nie ma martwic..

co raz wieksza wprawe wchodze w wektorze, wiec cos co ma sie nazywac "logo"(znaczki..) bedzie odwalone. moja w tym glowa...

mysle, ze trzeba poczekac do sezonu..

Dzika, tak jak natura chciała

Widziałem na bajzlu takich kolesi co se klub strzelili takie same skóry napisy, obcisłe leginsy, gładko ogoleni jakos zaleciało gejostwem:-)chyba nie o to chodzi??

Ludzie!!!! Pomocy jesli kto ma do sprzedania kontrolki do kaski(te szkiełka) ponizej 25zł(russianboxer) to prosze o pilny kontakt:-)

Ural Uber alles

W końcu jestem posiadaczem ,a co ważniejsze użytkownikiem Urala. O techniczne drobiazgi pytajcie w

www.oldtimergarage.szn.pl Zima w tym roku była łaskawa i docierałem silnik do pierwszuch śniegów.

Jest to...no zgadnijcie :icon_twisted:))

http://img204.imageshack.us/my.php?image=uralot8.jpg

http://img262.imageshack.us/my.php?image=ural2wn5.jpg

http://img206.imageshack.us/my.php?image=ural3wa2.jpg

http://img206.imageshack.us/my.php?image=ural4ac5.jpg

http://img206.imageshack.us/my.php?image=ural5fo7.jpg

http://img204.imageshack.us/my.php?image=ural1pz3.jpg

Kupiłeś Urala z Dobropola? tak mam to zrozumieć..? pozdrawiam

P.S masz ładnego składaka, pewnie tak sobie go nazwałeś Uralem..;] albo masz tak w papierach..

Kilka słow wyjaśnienia :

Trupa Urala M-61 przywiozłem do domu, gdzieś tam ze wschodu. Krótko mówiąc od momentu przeczytania ogłoszenia,dałem dupy. Napaliłem się jak szczerbaty na suchary. Bez zamiłowania i wiedzy technicznej,bez garażu i narzędzi......wariat. Ale bardzo chciałem...Zwłoki dychając na jeden gar dostojnie obwiozły mnie po dzielnicy i....coma.Było tak zajebiscie jechać, że w najtrudniejszych chwilach tylko to wspomnienie dodawało sił. Znalazł się w końcu człowiek gotowy pomóc uffff...ale postanowił dać mi trochę popalić.Dostałem do szlifowania i polerowania blok,skrzynię i drobiazgi.Ta robota zimą w nieogrzewanym garażu trochę mnie zahartowała i nauczyła szacunku dla ludzi odnawiających samotnie swoje pojazdy. Załatwilem lakierowania szparunki i pierdółki. Mechaniką zajął się Sebastian.

Tu ukłon do Sebastiana :icon_mrgreen:. Efekt końcowy był bardzo zadowalający i gdyby nie mój upór w sprawie gażników, motor zapewne by prykał, ale nie prykał......k wa mać. Zagotowało się we mnie. Sprzedałem swój sprzęt pływający,turystyczny,narciarski i inne drobne zabawki.Rodzina widząc moje opętanie pomogła przekazując skromne fundusze. Na motobazarach patrzyłem na ludzi,stoiska...Panowie z OldtimerGarage byli konkretni rzeczowi i nie tani ...ale profesjonalizm ma swoją cenę.Podjąłem decyzję.Kiedy dotarłem do Dobropola, byłem zachwycony miejscem i krajobrazem.Potem zachwycił mnie niezwykły porządek w warsztacie i pomyślałem że nareszcie dobrze trafiłem. I dzisiaj jestem pewny,trafiłem najlepiej jak mogłem.

Motocykl w oryginale doprowadzał mnie do szewskiej pasji wysokimi błotnikami,falbanami . Ktoś powie to trzeba bylo M72 kupić.Chciałem górniaka :icon_evil: Postanowiłem zaharować sie i zmieszać starą piękną M-72 z młodszym ale rzadkim M61.Dobrze wiecie że powrót do oryginału to drobiazg...tylko ja nie chcę oryginału.

Jest ładny i sprawny i mam zamiar pochować się razem z nim. Amen!