CbR600f Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 http://www.smog.pl/wideo/4990/auto_kontra_motor/ :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość centymetr_sześcienny Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 czy mnie się wydaje, czy facet zaraz po wypadku chciał wstać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 czy mnie się wydaje, czy facet zaraz po wypadku chciał wstać?On chyba nawet wstawał, tylko sie film kończy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość centymetr_sześcienny Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 jeśli dobrze widzę, koleś uderzył w sam bagarznik. Wyrzuciło go za samochód , więc jedynymi obrażeniami mogą być urazy powstałe przy lądowaniu na glebie.Przynajmniej tak sądzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 cos mi to przypomina ;-( pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Mycior, Ty to pechowiec jestes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mik84 Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Co do wypadku to nie sądze by skonczyło sie na potłuczeniach- nawet jesli dżokej nie przywalił centralnie, co trudno stwierdzic, to zobaczcie jakie przeciążenie-jedzie rozpedzony i nagle jebs-gosciowi mogła załatwić kark sama bezwładność. Mycior, Ty to pechowiec jestes MYCIOR nie przejmuj sie takimi tekstami(bez obrazy Waldi). Nie daj sobie wmówić z tym pechem :bigrazz: Dla mnie jesteś w czepku urodzony koleś, że z takiego dzwona jaki Cie spotkał wychodzisz bez większego szwanku a na dodatek masz jeszcze pare by jechać gościa z taką finezja :icon_razz: Wiem, że to nie pierwszy wypadek ale dać wmówić sobie pech to chyba gorsze niż cokolwiek. Sorry za OT ale takie moje zdanie, że powinniśmy sie wzajemnie wspierać a nie dołować :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^lunatyk^ Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 no k*rw** :icon_razz: :icon_razz: wstaje [ jak moge ] i samosąd . Aż sie zagotowałem jak to zobaczyłem ... :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareksit Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 Film się skończył bo cyklista wstał i oklepał miskę temu zasranemu kierowcy puszki :bigrazz: Daltonista pieprzony :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lemon Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 Nie wiem jak Wy, ale ja nie potrafię znaleźć słów wytłumaczenia dla kierowcy puszki. Jakim pajacem trzeba być, jak bardzo zajętym innymi sprawami w czasie jazdy żeby nie zauważyć nie tylko czerwonego światła, ale nawet faktu, że wszyscy inni kierowcy się zatrzymali??!! A może to była kobitka i właśnie sobie poprawiała makijaż korzystając ze wstecznego lusterka, a po wszystkim wyszeptała słodko "przepraszam nie zauważyłam pana... :bigrazz: :icon_razz: :icon_razz: PS. Przepraszam Kobiety za dygresyjkę :buttrock: Cytuj Człowiek wolny idzie do nieba taką drogą, jaka mu się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hz10 Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 (edytowane) jest to wytlumaczalne a więc ciężarowka zasłoniła sygnalizator a ten z prawej strony zarósł drzewami ot i cała filozofia :) tym bardziej że kierowca puszki widział oddalający sie samochód :) Edytowane 24 Października 2006 przez hz10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodar Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 Jeżeli gosciu naprawdę wstał to miał niezłego farta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi