nowy011 Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 ...kolejny za... pozdr, wNie no jak ten pijak jedzie w czerwcu to jade w maju :D :) Ale w czerwcu tez mogę pojechać...... ... Kladio się wszędzie, jak zwykle pisze. Ja czekam na zapodanie terminu, bo w długi weekend majowy EKG ma obowiązkowe spotkanie ... Nowy ... spotkanie jest obowiązkowe dla I Giermka też !!! :icon_razz: Wiem wiem . gadalismy na ten temat nie raz......Jak bedzie wszystko oki, to bedę ..... zobaczymy......czas pokaże :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 Czerwiec piękny czas na taką wyprawę....Oj było by super!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario33 Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 Tak toc'na, Tawariszcz Kamandir !!! :icon_twisted: Okolice Bożego Ciała są przepięknym terminem :icon_razz: musze podac urlopy w robocie to wstępnie ten podaję. Jeszcze tylko motocykl kupię drugi bo we dwójkę z druga połówką jadziem... Tylko nie wiem czy Diversion czy TDMa :) To będzie mój pierwszy tak daleki wypad na moto. Liczę na porady doświadczonych kolegów jak się przygotować. Z tego co doczytałem to dobrze się też zaszczepić przed paroma choróbskamy typu wirusowe zapalonko wątróbki (nie obowiązkowe ale zalecane) - pamiętajmy o tym kto nie miał. Jeszcze czas ale... Ja już myślę intensywnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriss.g Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 Tak toc'na, Tawariszcz Kamandir !!! :icon_twisted: Okolice Bożego Ciała są przepięknym terminem :icon_razz: musze podac urlopy w robocie to wstępnie ten podaję. Jeszcze tylko motocykl kupię drugi bo we dwójkę z druga połówką jadziem... Tylko nie wiem czy Diversion czy TDMa :) To będzie mój pierwszy tak daleki wypad na moto. Liczę na porady doświadczonych kolegów jak się przygotować. Z tego co doczytałem to dobrze się też zaszczepić przed paroma choróbskamy typu wirusowe zapalonko wątróbki (nie obowiązkowe ale zalecane) - pamiętajmy o tym kto nie miał. Jeszcze czas ale... Ja już myślę intensywnie :D ... ja nadal za ... tylko jak mario_BS ... pirwszy raz taka wyprawa ... więc wiadomo ... opieki moge potrzebować więc ... jakby jakaś płcia piękna ... to wiadomo ... i takie tam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 28 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2006 Tak toc'na, Tawariszcz Kamandir !!! :P Okolice Bożego Ciała są przepięknym terminem :biggrin: musze podac urlopy w robocie to wstępnie ten podaję. Jeszcze tylko motocykl kupię drugi bo we dwójkę z druga połówką jadziem... Tylko nie wiem czy Diversion czy TDMa :biggrin: To będzie mój pierwszy tak daleki wypad na moto. Liczę na porady doświadczonych kolegów jak się przygotować. Z tego co doczytałem to dobrze się też zaszczepić przed paroma choróbskamy typu wirusowe zapalonko wątróbki (nie obowiązkowe ale zalecane) - pamiętajmy o tym kto nie miał. Jeszcze czas ale... Ja już myślę intensywnie :biggrin:Zaszczepić sie też dobrze ale ci którzy nie chcą to beczka nalewki wskazana,choć bimbru tam brakować nie powinno :flesje:Ponoć w tamtych rejonch jest to na porządku dziennym . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 Kladio się wszędzie, jak zwykle pisze. Ja czekam na zapodanie terminu, bo w długi weekend majowy EKG ma obowiązkowe spotkanie ... Nowy ... spotkanie jest obowiązkowe dla I Giermka też !!! :P Czytaj dokladnie, termin jest CZERWCOWY!!!!!!!!!!!!!! :biggrin: Do zobaczyska :biggrin: MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Gwiazda Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 ja tez ja tez sie pisze na czerwiec :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loluch Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 Cóż, jak większość za czerwcem to i ja też. przydało by się maszynkę zmienić na ostrzejszą i wygodniejszą, no, ale mój mały grzmot też da se radę :biggrin: , tylko trzeba kilka czynności reanimacyjno-konserwatorskich wykonać. Mam jeszcze pytanko, orientuje się ktoś, czy na Ukrainie mocno ścigają za głośne wydechy? :biggrin: może swoje troche będę musiał poprzytykać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osito Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 Ufff...Człowiek na chwilę na wakacje wyjedzie i 82 strony nowych postów :biggrin: Ale ten jest najważniejszy:Kamandir, trzeba jechać, uregulujemy zaszłości historyczne i wszystko wreszcie będzie tak jak być powinno :biggrin: Dla zachowania pozorów profesjonalizmu przedwyjazdowego - mam pług od moto zostawić w garażu... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 ... ja nadal za ... tylko jak mario_BS ... pirwszy raz taka wyprawa ... więc wiadomo ... opieki moge potrzebować więc ... jakby jakaś płcia piękna ... to wiadomo ... i takie tam :biggrin:Mam,mam dla ciebie płeć piękną-moją teściową.Może trochę nadszrpniętą czasem (75 lat)ale się jeszcze rusza.Może być Ha,Ha,Ha :P :biggrin: :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Boże ciało ok z tym że sobota o świcie 2.06 by mi pasowała :crossy: w piątek będe musiał zamknąć miesiąc więc do wieczora w robocie :( a dla kolegów mniej doświadczonych w dalszych podróżach polecam sudocrem na odparzone tyłki bo potem na zdjęciach wychodzi nieciekawie :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 a dla kolegów mniej doświadczonych w dalszych podróżach polecam sudocrem na odparzone tyłki bo potem na zdjęciach wychodzi nieciekawie :bigrazz: Lub wystarczy podpinke wypiąć, jeżeli sie ją ma, oczywiście :crossy: MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kriss.g Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Mam,mam dla ciebie płeć piękną-moją teściową.Może trochę nadszrpniętą czasem (75 lat)ale się jeszcze rusza.Może być Ha,Ha,Ha :crossy: :( :( ... a dla kolegów mniej doświadczonych w dalszych podróżach polecam sudocrem na odparzone tyłki bo potem na zdjęciach wychodzi nieciekawie :bigrazz: Lub wystarczy podpinke wypiąć, jeżeli sie ją ma, oczywiście :( ... czyli wyjścia są trzy ... jedno lepsze od drugiego ... chyba rzucę abstynencję ... skoro pierwszowa teściowa ma byc "płeć piekna" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario33 Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 A może tak bardziej merytorycznie pogadajmy :( Nabyłem drogą kupna mapę Ukrainy - w miarę nowe 1:1.000.000 (polską i oryginalną ukraińską). Trochę są mało dokładne :bigrazz: ale do podrózy palcem po mapie w sam razik :( . Tawariszcz Kamandir, dawaj pogadamy o trasie :( Dyskusja dopuszczalna, propozycje mile widziane :crossy: czy mamy przyjąc rozkaz odgórny :( :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegathedog Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Do czerwca jeszcze daleko :bigrazz: , a tu taki pomysł. Ahh. Jeżeli tylko okoliczności będą sprzyjające to zgłaszam swoją osobę + żonoplecaczek. Będę śledził temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi