wojtasik Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 ...hehe... no to śpieszę poinformować, że już tylko 166 dni pozostało do wyjazdu :crossy: ...czyli... pod koniec lutego... robimy jakąś studnióweczkę :) pozdr, w Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 NIe się odblokował tylko Paweł odblokował............ Jakbys był w szynku w tą sobotę to byś wiedział co i jak postanowiło EKG....... itd......... a nie siedziałes w domu.,. :crossy: No to jak są jakieś nowe ustalenia to dawajcie Info :) :) MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 Jakbys był w szynku w tą sobotę to byś wiedział co i jak postanowiło EKG....... itd......... a nie siedziałes w domu.,. Jakby szafa miała guziczki to by była windą...Cholera tyle razy mówiłem ,że żeby ktoś mógł balować ,inny pracować musi.Dawajcie te niusy z szynku......ustalaliście je na trzeźwo czy w stanie wskazującym :] :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 18 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2006 Ani słowa Nowy. Tajemnica. Do lutego. Cisza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 już tylko 166 dni pozostało do wyjazdu :icon_mrgreen: Wojciechu za to cię kochamy gdzieś tam w dzikich polachłokatankę urządzamy już za 165 dni :buttrock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 NIe się odblokował tylko Paweł odblokował............ Jakbys był w szynku w tą sobotę to byś wiedział co i jak postanowiło EKG....... itd......... a nie siedziałes w domu.,. :)Nie każdy może być w szynku, są jeszcze tacy co muszą w tym czasie pracować....A Kamandir zaakceptował te niespodzianki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osito Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 A Kamandir zaakceptował te niespodzianki? Dobre pytanie. Rzekłbym nawet - podlizując się nieco :notworthy: - zasadnicze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 Urodzony dyplomata :buttrock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 (edytowane) A Kamandir zaakceptował te niespodzianki?Kamandir dziękował na 4-rum za miły wieczór w dobrym towarzystwie w Szynku, to może tym razem tak szybko nie wnerwią go spamy i nie zablokuje tematu.Wziątka /w jakiej by formie nie była/, to potężne narzędzie znane EKG od zarania jego dziejów. :crossy: Mniej spamu a więcej treści koledzy, bo znowu zablokują temat. :biggrin: Fajnie w zimowy wieczór rozmarzyć się o pięknych słonecznych dniach, bezkresnych stepach z odrobiną zdrowo pojętego patriotyzmu. Edytowane 19 Grudnia 2006 przez Maro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 E, skoro można, to i ja sobie spamnę. Całości nie czytam, bo i tak mi Prot kwintesencję wyciągnie, ale jakby co - JADĘ!!!! Dobra. zapisałem się, wrócę do tematu w lutym. Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 E, skoro można, to i ja sobie spamnę. Nie można... W szynku nie byłem...Czuwam, spamerzy...:biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario33 Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 Co to znaczy 'EKG postanowiło' ? To to jest wyprawa EKG ? To jakies novum.... Myślę, że reszta uczestników ma prawo wiedzieć jakie są PROPOZYCJE EKG w tej kwestii. Chyba, że zostały one już odrzucone przez Kamandira :icon_mrgreen: Jeżeli nie - czekamy... Chłopcy z EKG lubią spamować - wszyscy to wiemy - prośba żeby w tym temacie to ograniczyć maksymalnie jak się da... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 podejrzewam ze do wiosny bedzie tutaj wiecej stron niz o starym sierzancie :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drogowiec Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 W szynku nie byłem... Czas naprawić ten błąd...... Pozdrówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 (...)Chłopcy z EKG lubią spamować(...)...wiesz... 'chłopcy' to u szewca drewniane gwoździe w zębach prostują... tak na marginesie mówiąc... pozdr, w Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi