Pawik Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 Witam mam maly problem jadac na kole przez wezyk od odprowadzania ucieka mi benzyna ucieka dosc sporo . czy to wina zle ustawionego poziomu w komorze plywakowej czy cuś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloniu Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 Hej! ja też mam taki problem i na czas tego zaginam wężyk... :) niezapomnij o zrobieniu mieszanki w baku bo dozownik jak dajesz na koło może nie dostarczać oleju! :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 21 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 Zawsze dolewam co nieco do baku . ale jezeli zagne to nie bedzie sie mulil?? potem tak czy srak to wyleci chyba... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 21 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2006 wkoncu to tylko nsr, a nie maszyna do "stuntu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 22 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Latam juz po 100m a za mna jest mokra krecha ;/;/;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 i smigasz tak jak na awatarze ? z nogami na asfalcie ? khmm z tym dozownikiem to chyba prawda ... kurde a ja tyle czasu na dozowniku smigam na kole .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Tak litrus Smiga tak jak na awatarze.ale idzie mu to bardzo dobrze.Mysle ze ograniacza go tylko slaby sprzet.Nsrką 50 niepojezdzisz na gumie normalnie bez nog.ale mysle ze zacznie niedlugo klasc nogi na stopki :icon_mrgreen: Wracajac do tematu mi do Mtxie nic nie lecialo :P po prostu gaznik nie jest przewidziany aby byl ulozony w dluzszej chwili pod takim kątem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Jak to mało mocy, tak możnaby w skucie powiedzieć.A benzyna raczej będzie uciekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 22 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Siam zrobilem tak jak powiedzial DziDzi .nie ucieka mi juz palifko .no wiec tak smigam tak jak na avatarze tyle ze dzisiaj mialemprzykry wypadek :P bo stanolem sobie na siedzeniu rece w gore -wiatr zawial i spadlem z moto zlamalem klamke sprzegla i mam tylko Obdarta dupe lokiec i kolano mnie boli w chu** . Wurzylem sie jak niewiem co poskladalem jakos ta klamke i pojechalem na dluzsza prosta . Zawzielem sie tak ze przejechalem 200 m z groszami . :icon_mrgreen: :lalag: tak jak mowi Dibo moja NSR nie wyrabia Zaczyna ja bolec tlok i pierscienie .... :) no cóz zakonczylem sezon nie mila niespodzianka dodam ze jechalem bezkasku bo wczesniej szybka mi srubka od szubki mi sie odkrecila i go niewiem czemu zdjelem :crossy: ehhh. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunin Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 kurde no chłopie bez kasku :icon_mrgreen: ale nie udzielam sie ja też bez kasku na kole jechalem i też sie to skończyło niemile :) pozdro i 3 maj sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 22 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 Kurde to jakies fatum kiedy tylko ktos sciagnie kask to musi sie roz***ac. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 22 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2006 ale przeciez jak juz jedzie na kole to moze nogi dac na podnozki bo te nogi to chyba do utrzymania rownowagi zeby na boki nie poleciec ? proponuje dac cylinder 70 i zawsze bedzie troche lepiej a jeszcze lepiej by bylo jak by kupil 125 na 50 albo cos w tym stylu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik Opublikowano 23 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2006 a z ta bezynka to chyba tak musi byc to nie motor do ,,stunt" mi tez ucieka i kupplowi w nsr tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 24 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2006 http://www.bikepics.com/members/stuntrules/ Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 25 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2006 nigdy w zyciu to nie jest nsr z seryjnym silnikiem;]Wogole mysle ze to silnik od ns-1 albo przynajmniej od Mtxa ;]pzdr 80cmm;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi