rozek Opublikowano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 Ja dzisiaj jezdzilem na egzaminie. Duzo sie nie najezdzilem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Don_Corleone Opublikowano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 Ja tam jeszcze śmigam :icon_razz: fakt, teraz zadko sie widuje inne moto na ulicy ale sie zdazaja. w niedziele jechałem sobie moją maszynka ( GS 500E) słysze ryk i nagle j*b....jakis kolo na KOLE MNIE WYPRZEDZIł, MIAł Z 2 oaki i na jednym zapier*alał, tak typuje ze to było fireblade 900RR, ale nei dam sobie głowy urwac :flesje: pozdro dla wszystkich RIDERS !!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 Tak OT:Don, a ty masz 17 lat i śmigasz GS'em 500? :flesje: Hmm, bardzo ciekawe - pewnie zarejestrowany na 50 :icon_razz: https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 SIEMA !! POwiem krótko ! Jest pięknie :bigrazz: :flesje: :biggrin: :icon_twisted: :cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek_Czeladź Opublikowano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 (edytowane) sorki ale to nie to co w sezonie i mówcie co chcecie ale na kolano się już kontrolowanie nie zejdzie :lapad: Edytowane 4 Grudnia 2006 przez Sławek_Czeladź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfonso Opublikowano 4 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2006 No widzę , że lata nas jeszcze troche. Wczoraj odpoczywałem , ale dziś znowu :banghead: :banghead: :lalag: . Na temp. nie narzekam, ale chyba zakupię podgrzewane manetki. Na trasie trochę chłodno w dłonie, reszta ciała , ciepełko ;) Zgadza się w dłonie to chłodno, pomimo grubych rękawic. Dalekie traski to raczej ciężko by było jechać ale pośmigać po okolicy czemu by nie, aby nie było ślisko można pojeździć na motocyklu jak najbardziej. Teraz mam już zamontowane gmole, przewrotki boczne nie są już tak straszne dla motocykla, trochę spokojniejszy jestem o motocykl. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 5 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgadza się w dłonie to chłodno, pomimo grubych rękawic. Dalekie traski to raczej ciężko by było jechać ale pośmigać po okolicy czemu by nie, aby nie było ślisko można pojeździć na motocyklu jak najbardziej. Teraz mam już zamontowane gmole, przewrotki boczne nie są już tak straszne dla motocykla, trochę spokojniejszy jestem o motocykl. :biggrin:Ja dziś założyłem zimówki /do skuterka*/, gdyż sezon użytkowy (w odróżnieniu od rekreacyjno-turystycznego) trwa dla mnie cały rok. A w dłonie mi nie chłodno, gdyż mam fabrycznie zamontowane wydajne handbary. :cool: *Bandita pewnie niedługo zagarażuję, ale skuterkiem zamierzam nadal śmigać. :) Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 Po wczorajszym śmiganiu moje moto wygląda jak rasowe Enduro po kilku godzinach jazdy po lesie, co za syf na drogach :icon_mrgreen: Powiem wam Panowie że sezon nas rozpieszcza ;) Co do rękawiczek to musze sobie zakupić jakieś zimowe bo łapki marzną czasami. Kominarka z kołnierzem zakupiona, bo niestety ten kołnierz co mam troszke sie nie nadaje na chłodne dni, nie sięga kasku i wieje troszke po szyji :icon_evil: p.s. Jeszcze wytrzymuje w dżinasach i kalesonach pod spodem :) MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 Wczoraj wieczorem, na randce, zrobiłem ponad 50 km z plecaczkiem :cool: Było ciepło... kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_ns Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 6 Grudzien 2006 a ja smigałem i to przez 1,5 h było ciepło i bezchmurnie w tym roku zimy chyba nie bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoanna_gsx600r Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 A ja wczoraj zaczepiłam tablice <LU> :) i nie mam zamiaru czekać do wiosny, zwłaszcza że piątek i sobota w regionie zapowiadają sie całkiem interesująco :lalag: pozdro dla wszystkich, którzy jeszcze nie skończyli sezonu - szerokiej drogi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quasimodo Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 Wczoraj wieczorem, na randce, zrobiłem ponad 50 km z plecaczkiem :) Było ciepło... Emocje Cię grzały i tyle ;-) Pozdrawiam, Quasi.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rez Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 (edytowane) Dziś 40 km pewnie nie ostatni dzień ale zaczyna robić sie ślizgo :lalag: nie wiem jak długo sie jeszcze polatam bo mam trochę rzeczy do zrobienia przy mojej kawie ale chęć jeżdżenia jest większa niż chęć robienia :) szerokiej prostej bez dziur :) :lalag: Edytowane 6 Grudnia 2006 przez Rez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quasimodo Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 Wczoraj wieczorem, na randce, zrobiłem ponad 50 km z plecaczkiem :) Było ciepło... Emocje Cię grzały i tyle... ;-) Pozdrawiam, Quasi.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamejro Opublikowano 6 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2006 W sobotę 140km w towarzystwie dwóch gsxrów było miło. Ostatnio śmigam tylko w weekendy ale to dlatego że jak kończę szkołę to jest już ciemnawo i drogi robią się wilgotne POZDRAWIAM motonitów walczących z dystansem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi