Luca Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 Jak będzie sucho to może jeszcze coś pośmigam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanshin Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 Po obiedzie jade do piekarni :(, Będę jeździł póki mi mróz i zima da argumenty przeciw!Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamejro Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 niestety już nie zobaczycie na drogach mojej Vespinki w tym sezonie. wczoraj miałęm dzwona!! :lalag: facet seicolem mi wyjechał. kolumna kierownicy skręcona... dolina, a jeszcze chciałem nakulać jakieś 100 kilosów, zeby do 14 tys. dojść. a tu dupa co jest z tymi kerowcami sejcento!!!! ja w lipcu też miałem dzwona z panna bo przy wyprzedzaniu fiata wiechal namnie bo chciał ominoć dziure tylko nieraczył zerknac w lustero a ja bylem jusz na wysokośc jegoi dzwi.Skubany uciekl dobze ze koleszka jechał zemna na drugim motoze to mialem czym go gonic bo muj gsx 400 już sie ninadawał.cały jestes? a co do jazdy to ostatniu chulalem w sobote dzis niewsiadałem na kuca bo jestem wczorajszy hehe trzeba uwazać. mam zamiar simigać aż do białego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 W sobote zamknołem sezon. Zrobilem ok 70km potem moto przygotowałem do zimy , wprowadziłem do pomieszczenia gdzie temeperatura nie spada ponizej 0 ( a garaż mam nie ogrzewany ) Oczywiście jak by tylko była poprawa pogody to wyprowadze moto , ale narazie się na to nie zanosi :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piechur Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 Dziś zrobiłem ostatnie 40km. Motocykl umyty i po serwisie czeka teraz na wiosne 2007 :biggrin:Wynik od lipca tego roku to 13500 km :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuDeK Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 Jutro ide zrobić ostatnie pare km przed sprzedażą... :) Ehh miejmy nadzieje że na następny sezon będzie juz inne moto :biggrin: :notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamejro Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 od sirody zapowiadaja dobra pogode aż do weekendu wiec panie i panowi zachecam do jazdy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 (edytowane) wiec panie i panowi zachecam do jazdy ;) spoko spoko zachęcaj zachęcaj :) a będziesz siedział razem z Klaudiuszem i Maruhą :biggrin: (czyli w bloku C tym o zaostrzonym rygorze....) pees. już szykują dla was miejsca :) Edytowane 14 Listopada 2006 przez TUREK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamejro Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 spoko spoko zachęcaj zachęcaj :lapad: a będziesz siedział razem z Klaudiuszem i Maruhą :smile: (czyli w bloku C tym o zaostrzonym rygorze....) pees. już szykują dla was miejsca :) co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 co?...no wlasnie to... nikt nie bedzie sluchal, ze nie wiedziales... bo nieznajomosc prawa wcale nie zwalnia z jego przestrzegania... taki lajf... :eek: ps. ...ale nie przejmuj sie... ja dzisiaj... chyba... narusze przepisy i wyskocze na nocny terror miasata... coby, niazapakowane jeszcze na zime moto... troche przewietrzyc... pozdr, w Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 spoko spoko zachęcaj zachęcaj :) a będziesz siedział razem z Klaudiuszem i Maruhą :icon_biggrin: (czyli w bloku C tym o zaostrzonym rygorze....) pees. już szykują dla was miejsca :eek: Zazdrośnik :P MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTOWARIAT Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 ja dzisiaj znowu zrobiłem 80 km ale to jest nie ważne jade sobie i widze jak z naprzeciwka na ścieżce rowerowej jedzie rowerzysta i puka sie w głowe widząc mnie pojechałem dalej po około 400 metrach myśle nie będzie mi jakiś byle kutas pokazywał że jestem po**bany wróciłem i jakież było zdziwienie tego fagasa na mój widok tłumaczył sie że ma taki trick a ja mu na to że jak mu zaraz jebne to już mu naprawde tak zostanie na zawsze .Wsiadł na rower i bez słowa szybko odjechał.W powrocie do domu miałem niezły ubaw z tej sytucjipozdro dla twardzieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 Ej, nie wolno lamac prawa. Turek Was dojedzie! Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamejro Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 ja dzisiaj znowu zrobiłem 80 km ale to jest nie ważne jade sobie i widze jak z naprzeciwka na ścieżce rowerowej jedzie rowerzysta i puka sie w głowe widząc mnie pojechałem dalej po około 400 metrach myśle nie będzie mi jakiś byle kutas pokazywał że jestem po**bany wróciłem i jakież było zdziwienie tego fagasa na mój widok tłumaczył sie że ma taki trick a ja mu na to że jak mu zaraz jebne to już mu naprawde tak zostanie na zawsze .Wsiadł na rower i bez słowa szybko odjechał.W powrocie do domu miałem niezły ubaw z tej sytucjipozdro dla twardzieli jak ma takie sytuacj to poprostu Pokazuje paluszek i potrząsam głową niechce mi sie zatrzymywac i dyskutowac z byle fraierkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maruha Opublikowano 14 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 Hehe. A mi szkoda że dziś niesmigam, ale kaca mam jeszcze po weekendzie :banghead: (spadłbym z moto). Nie umiem nieprzeginać z trunkami i coby nietracić dni i niewnerwiać kobiety :banghead: :banghead: :banghead: :biggrin: odstawiam trunki na dłuuuugiiiiii czas . A od jutra latam ,latam, latam :banghead: :biggrin: :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi