Pawik Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Witam mam maly problem Moze to zabrzmiec glupio---gdyz chce sobie kupic jakiegos crossa nie drogiego do 1500 zł . szukam na allegro ale nic ciekawego tam nie ma . doradzcie !! :buttrock: Nie interesuja mnie CZ itd i moto chlodzone powietrzem . Cos lepszego i ladniejszego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Do 1500zl bedzie trudno znalezc :/ Szczegolnie cos LC. Szukaj szukaj moze teraz cos znajdziesz przed zima :buttrock: POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 18 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2006 Dosc wygorowane wymagania :buttrock:Ja za 2500 zł kupiłem KX 80 z 1997r. Z tego co teraz patrze to za 1500 zł nie wyrwiesz nawet 80tki 90-95 :cool: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 19 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 czyli mam zbierac kase?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 A co kolego czemy Ci cz nie pasuje?Zjebisty sprzet! Kiedys latali w zawodach to i ty mozesz. Do twojej nsr mocowo nie ma co porownywac bo CZ'tka robi ja na 1 biegu :buttrock: Cos lepszego i ladniejszego .Wiejski szpan?Czlowieku kur** cz'ta rozgramia wszystkie tansze sety enduro wiec bierz cz. A jak chcesz cos porzadnego i japonskiego to jeszcze 2k dozbieraj. http://moto.allegro.pl/item135374697_ktm_g...full_cross.htmlBier go tylko pomysl czy chcesz moto do ktorego nie da sie kupic zadnej srobki?! Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malys Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 Z częściami do tego GSa naprawdę może być problem, a jak się znajdą to pewnie za cenę kapitalki w CZ. Trudno będzie coś znaleźć, nie mówiąc już o jeżdżącym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 A co kolego czemy Ci cz nie pasuje?Zjebisty sprzet! Kiedys latali w zawodach to i ty mozesz. Do twojej nsr mocowo nie ma co porownywac bo CZ'tka robi ja na 1 biegu :buttrock:Wiejski szpan?Czlowieku kur** cz'ta rozgramia wszystkie tansze sety enduro wiec bierz cz. A jak chcesz cos porzadnego i japonskiego to jeszcze 2k dozbieraj. http://moto.allegro.pl/item135374697_ktm_g...full_cross.htmlBier go tylko pomysl czy chcesz moto do ktorego nie da sie kupic zadnej srobki?! Z tymi częściami byś się ździwił dobry człowieku A po drugie CZ gromi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 19 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2006 jak chcesz jakas 125 to conajmniej musisz miec z 2,5k cz jest super moze nie jest piekna ale silnik jest zabojczy dorownuje terazniejszym 125 z opini posiadaczy zawiecha tez jest dobra a co najlepsze czesci wszedzie dostaniesz i za bardzo mala kase jak najbardziej cz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 20 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Podjęlem decyzje zbieram kase i kupuje jakiegos japonca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi