pozdro600 Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 (edytowane) tak z najnowszych niusow to w klasie "szejset" bedziesz startowal Piotr "Polish Pete" Surowiec alias Pejser, czy gosc z Fastbikes i WMC :banghead: bedzie sie dzialo :lalag: :P :wink:btw wklejam bo znalazlem linka - wg moich obliczen okolo 1.52 w wykonaniu Szwarca na k4/k5 600< Edytowane 6 Lutego 2007 przez pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 To tak z najnowszych newsów, a przyjamniej tak mi się wydaje to sprawa treningow a pucharu GSX-R jest opisana na stronie Pucharuale odpowiem ci :01-02/05 bezplatny trening dla Pucharu GSX-R i innych zaproszonych uzytkownikow motocykli Suzuki03-04 /05 trening odplatny otwarty dla wszystkichTak maja byc treningi dwudniowe sobota / niedzielapozdrAnna oprócz tego treningu 1-2 maja pozostałe będą płatne, nawet dla uczestników GSX-R Cup... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 7 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 To tak z najnowszych newsów, a przyjamniej tak mi się wydaje to oprócz tego treningu 1-2 maja pozostałe będą płatne, nawet dla uczestników GSX-R Cup...Dokładnie, czyli tak jak wcześniej pisałem :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 (edytowane) no ale zawsze mozna kupic ze trzy kpl gum pojechac na 4 dni, najezdzic sie, skasowac sprzeta, i zakonczyc sezon :icon_rolleyes: :icon_rolleyes: :icon_twisted:wyjdzie taniej niz CUP:) Edytowane 7 Lutego 2007 przez pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobo/ Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 no ale zawsze mozna kupic ze trzy kpl gum pojechac na 4 dni, najezdzic sie, skasowac sprzeta, i zakonczyc sezon :smile: :eek: :biggrin:wyjdzie taniej niz CUP:) W końcu poczułem ten "SPIRIT" Dojazd na Tor + wynajęcie Przyczepki + koszty zarcia na 4dni 1000PLN płacąc MastercardPakiet #3 do Dżikserkapu 7300PLN płacąc MastercardNowy Canon Eos Dla dziewczyny zeby zdjecia porobiła 1500Pln płacąc Mastercard Mina po tym jak Zgruzowałes sprzęta w 1 dzien treningów na twoim pierwszym wyjezdzie na Poznan....BEZCENNE :banghead: :icon_question: :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 8 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 Dojazd na Tor + wynajęcie Przyczepki + koszty zarcia na 4dni 1000PLN płacąc MastercardPakiet #3 do Dżikserkapu 7300PLN płacąc MastercardNowy Canon Eos Dla dziewczyny zeby zdjecia porobiła 1500Pln płacąc Mastercard Mina po tym jak Zgruzowałes sprzęta w 1 dzien treningów na twoim pierwszym wyjezdzie na Poznan....BEZCENNE :icon_twisted: :P :(No to muszę zwiększyć dzienny limit wypłat :biggrin: Do zobaczenia na torze za jakieś 13 tygodni :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 W końcu poczułem ten "SPIRIT" Dojazd na Tor + wynajęcie Przyczepki + koszty zarcia na 4dni 1000PLN płacąc MastercardPakiet #3 do Dżikserkapu 7300PLN płacąc MastercardNowy Canon Eos Dla dziewczyny zeby zdjecia porobiła 1500Pln płacąc Mastercard Mina po tym jak Zgruzowałes sprzęta w 1 dzien treningów na twoim pierwszym wyjezdzie na Poznan....BEZCENNE ;) ;) ;) :buttrock: :biggrin: :evil: to ja chyba przyjade fotografowac te minki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CRASH Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 widze że coraz więcej gikserowiczów sie ujawnia :banghead: w 600 to już prawie tłok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekk Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 widze że coraz więcej gikserowiczów sie ujawnia :) w 600 to już prawie tłok Dlatego trzeba się spokojnie zapisać do 1000 :banghead: . Narazie widze tam tylko 4 wpisanych. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CRASH Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 (edytowane) Dlatego trzeba się spokojnie zapisać do 1000 :biggrin: . Narazie widze tam tylko 4 wpisanych. pozdrojanekk to wbijasz się w litry? Edytowane 10 Lutego 2007 przez CRASH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekk Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 janekk to wbijasz się w litry? No nie mam wyjścia, nie mam kasy żeby sobie kupić 600 na tor :crossy: Pobujam się trochę moją wielką krową :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 no to good, juz jest nas 5 :biggrin: - i wystarczy nie bedzie tloku na torze :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CRASH Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 no to good, juz jest nas 5 :) - i wystarczy nie bedzie tloku na torze :crossy:Bodzyn jeszcze napewno będzie Bandzior no i może jeszcze jeden osobnik , a to bedzie niemała niespodzianka :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 czyzby laseczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 10 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 Bodzyn jeszcze napewno będzie Bandzior no i może jeszcze jeden osobnik , a to bedzie niemała niespodzianka :bigrazz:Pozwolę sobie być deklasowanym na swojej 3/4 litra :bigrazz: ...ale bez walki się nie obędzie :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi